Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyse kızlar ben kaçıyorum bi duş alıcam sonra film almıştım onu seyredicem sonrada dönüp dolaşacağım yer tabikide KK:kedi: öpüyorum kocaman herkesi...
senindemi paradisebilmiyorumkismile ne renkti saçların nasıl oldu?
kahverengi boyaydı.turuncu gibi bişeye dönüşüyo![]()
Merhabalar arkadaşlar,
yeni üye oldum bu başlığı görünce ve hemen aranıza katılmak istedim..
bugün itibariyle 2 ay oldu saçımı boyatalı ve dipten ölçtüğümde sadece 2 cm uzamış olduğunu gördüm.. yani ayda 1 cm! uzun saç hayranlarındanım ve bu kürü uygulamak için sabırsızlanıyorum.. hemen foto çekicem uygulamadan önce dipten.. ve uygulamalarımın ardından tekrar çekicem.. haliyle boyatmayı düşünmüyorum bu uygulama nedeniyle :) aslında haftaya boyatacaktım ama artık katkanıcaz uzun saçın hürmetine :)
sizlerden özellikle merve senden yardımlarınızı bekliyorum.. öncelikle az önce koşup bemix aldım. ama tatlı badem yağı demişsiniz, eczacı kadında; tatlısı acısı mı varmış, ayrım yok die biliorum dedi ve bir şişe gösterdi. 7,5 TL. onu almadım, önce size danışayım istedim. cvp yazarsanız sevinirim.
inşallah muvafakiyet elde ederiz hep beraber!!
not: saçlarım acayip gürdür bnm.. umarım 2 katına çıkmaz :sm_confused:
hayatım aktardan al badem yağınıMerhabalar arkadaşlar,
bugün itibariyle 2 ay oldu saçımı boyatalı ve dipten ölçtüğümde sadece 2 cm uzamış olduğunu gördüm.. yani ayda 1 cm! uzun saç hayranlarındanım ve bu kürü uygulamak için sabırsızlanıyorum.. hemen foto çekicem uygulamadan önce dipten.. ve uygulamalarımın ardından tekrar çekicem.. haliyle boyatmayı düşünmüyorum bu uygulama nedeniyle :) aslında haftaya boyatacaktım ama artık katkanıcaz uzun saçın hürmetine :)
sizlerden özellikle merve senden yardımlarınızı bekliyorum.. öncelikle az önce koşup bemix aldım. ama tatlı badem yağı demişsiniz, eczacı kadında; tatlısı acısı mı varmış, ayrım yok die biliorum dedi ve bir şişe gösterdi. 7,5 TL. onu almadım, önce size danışayım istedim. cvp yazarsanız sevinirim.
ok dediğin gibi yaparım saol mervecim inanıyorum uzayacağına bu arada baya ünlüsün kadınlar kulübünde valla senin topik aldı başını gidiyo tebrik ederim :lepi:
canım bana nie aynıymış gibi gelio yaa acaba dewam etsem faydasını görürmüyüm yinee :bbo:
sende hiç moral vermiyosun ayol 2cm olurmu şekerim daha fazla oldu ama ben ölçmedim en fazla 4cm olduğunu tahmin ediyorum birde koyulaşma deilde sanki dahada acılma hafifte kızıllaşma oldu gibi geldi bana ne bilimm tam anlayamadımbilmiyorumkismile
ya boydan çekemedim işte sevgilimle dışarı cıktık diyemedim cek bakayım saçlarımın boyunu posunu diye utandım :kedi: yani ikl halinide koydum bence arada fark bilmiyorum yada resimden anlaşılmıyor daha parlak canlı duruyor bence bu arada ben senin saçlarını görmedim yaw albümde varmı kızıllaşma
üff kimsecikler yok çok uykum var ama uyuyasım yok..
ağlayasımda var ama gülesim daha çok...
işte ben böyle bir hal içindeyim..
aslında derin keder içindeyim
bazen bilmiyerek ne yaptığımı
iyi kötü güzel çirkin her biçimdeyim..:sm_confused:boshayallersmile
jeliyy bişey fark ettim saçında tatlım saçların koyu renkliyken daha dolgunmuş koyu saçlar saçı daha çok gösteriyor muş gerçekten.....
okulumu dışardan yürütüyorum işe de part time gidiyorum tatlım bazen işten bezen evden dayanamıyorum bakıyorum buraya da.. inş hayırlısı olur tatlım ya şimdi herşey çok zorlaştı iş bulmak bile...
bazıları da nasıl oluyosa anlaamıyorum pat diye buluyo...bide beğenmiyo çıkıp başkasına giriyo valla anlamadımmmohaoldumsmile
Merhabalar arkadaşlar,
Kızlar inşallah bende bu akşam başlıcambayanssulusmile, yalnız yarım çay bardağı su, bir avuç sinemaki için az diil mi bilmiyorumkismile?