E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
- #5.321
torpil ya da şans tatlım
okumayanlar daha ii iş buluyo valla boşuna mı yırtınıyoruz bilemedimmbilmiyorumkismilemafoldumben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
torpil ya da şans tatlım
ben de öyle çabasız nasıl gelebilirsin ki zaten türkiyenin bu şartlarında torpilin de yoksa hele..
allah iyinin yanında her türlü oluyor yine de bizim torpilimiz de allah olsun be güzelim napalım öyle de zaten... duamızı eksik etmediğimiz sürece açılmıycak kapı yok ..
tatlım hoşş geldin...umarım sonuç alırsın...ama tatlı badem yağı var evet o ayrı ve 7,5 çoook pahalı o 3,5 lira...milleti kazıklamaya mı çalışıyolar nedir anlayamıyorum......tatlım sen tatlı badem yağı al aktardan onla yap cnm..inşş.güzel sonuçlar alırsınnnzemuszemusa.s.
alla allaa :1ninca: ben hala sinamekinin koyulaştırdığını düşünüyorum kuşum...bak kafam karıştııkızlar ben bu kürü çok arkadaşıma yaydım
uygulasınlar diyerekten...
arkadaşımın bi arkadaşı şampuanına bemiks katmış ve kullanmış.saç rengini değiştirenin bemix olduğunu söylüyor.onda da renk değişimi olmuş.boyası akmış.bilginize...
evett tatlımm aynen benim de öyle oluyor..tam 1 çay bardağı suda kaynatıyorum ve saçımı yıkarken turuncumsu bir renk akıyor..kafamçokkarıştıben şimdiye kadar bir su bardağı suda kaynatıyordum sinamekiyi ve rengi açık oluyordu
bu sefer de bir çay bardağında yaptım ve dolayısıyla daha koyu renkte oldu ve yıkarken ilk defa dikkat ettim de basbayağı kahverengi akıyordu saçlarımdan,bana göre suçlu sinamekidir asalım onukaydirigubbakcemile3
koyuldu mu açıldı mı canım?? Nasıl değiştii??kızlar saçımın rengi değiştiof
![]()
canım ya bende grafikerlik kursuna gitmeyi düşünüyorum,iş alanı epey geniş sanki ne dersinbilmiyorumkismile
evett tatlımm aynen benim de öyle oluyor..tam 1 çay bardağı suda kaynatıyorum ve saçımı yıkarken turuncumsu bir renk akıyor..kafamçokkarıştı
bebemm ben grafikerim ama işsiz grafiker..iş alanı çok diye okudum ve severek okudum..5 sene bunun eğitimini aldım, dönemsel çalıştım,staj yaptım fakat işsizim...Artık çevre ve tanıdık falan da kar etmiyor...Şu anda yapabileceğim her türlü iş arayışındayım,grafikerliği falan geçtim düşünsene .. kimse mesleğini yapamıyor artık bu memlekette eyvahedigeldismile
canım bence birdahaki uygulamanda sende 1 bardak suyla dene,ben şimdiye kadar öyle kullandım.hem çok koyulaşmam olmadı hemde gayet güzel uzadıbilmiyorumkismile
grafikerliğe gelince tarçınlım bu işsizlik sapıttırdı artık ya
nerden ne çıkarırım diye bakıyorum.kendi mesleğim sigortacılık ve izmit'te de bu işi yapanların arasında en iyiler konumundayım.ama yok yok yokkkmafoldumben
Bu arada yarım çay bardağını nası yetiriyorsunuz yahu ?
ben 1 çay bardağı kullanıyordum cnm
tarçınlım birde 1 su bardağında kaynatıp denesene,ben öyle yaptığımda yıkarkenki o kahverengi su akmasına hiç rastlamadımbilmiyorumkismile
bu haftada öyle denerim kuşum.. ondan sonrada saçlarımı boyucam hihoyyyt
sevgülün gördümü bebembilmiyorumkismile bence boyamak için biraz daha bekle yaaaeyvahedigeldismile
yarın görecek :1no2:
fırçayı yedikten sonrada önümüdeki hafta yani boyucam kuşum benneyaptımki
ben 1 çay bardağı kullanıyordum cnm