Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ve de şanslı olanlar;beğenmeyip bide başka işe giriyolar yani çıkıp çıkıp beğenmiyip başka işe girip çıkıp duruyolar anlayamadım yani...zaten bizim ülkemizde her şey berbat...okusan da garantisi yok...çok gıcık oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmm:dilcikar::kızgın:

hayatta hiç şanslı olamadım valla hep çabalamam gerekti..........

ve de gerekiyoo...ama Allaha şükür...her şey içinn

ben de öyle çabasız nasıl gelebilirsin ki zaten türkiyenin bu şartlarında torpilin de yoksa hele..
allah iyinin yanında her türlü oluyor yine de bizim torpilimiz de allah olsun be güzelim napalım öyle de zaten... duamızı eksik etmediğimiz sürece açılmıycak kapı yok ..

kızlar yüreğim sızlar derdime derman kızlar bi kereden ne çıkar yandım yanarım kızlarrrr

kızlar kızlar gelem mi yanağızdan öpem mi siz ananızın koynundaaa

ben soğuktan ölem mi..:roflol:

bu şarkıyı evde taklit yaparaktan çok söylerim takılmak için güldürmek içinnnkaydirigubbakcemile3
bak gene aklıma geldi yazayım dedim belki gülersiniz diyeeaklinialirimsmile

ben de öyle çabasız nasıl gelebilirsin ki zaten türkiyenin bu şartlarında torpilin de yoksa hele..
allah iyinin yanında her türlü oluyor yine de bizim torpilimiz de allah olsun be güzelim napalım öyle de zaten... duamızı eksik etmediğimiz sürece açılmıycak kapı yok ..

evet elacım aynen tatlımmm:Saruboceq:boshayallersmile

tatlım hoşş geldin...umarım sonuç alırsın...ama tatlı badem yağı var evet o ayrı ve 7,5 çoook pahalı o 3,5 lira...milleti kazıklamaya mı çalışıyolar nedir anlayamıyorum......tatlım sen tatlı badem yağı al aktardan onla yap cnm..inşş.güzel sonuçlar alırsınnnzemuszemusa.s.

hoşbuldum merve.. alıcam bugun ve başliicam bakalım.. inşallah benim de saçlarım seninkisi kdr uzar!

kızlar ben bu kürü çok arkadaşıma yaydım
uygulasınlar diyerekten...
arkadaşımın bi arkadaşı şampuanına bemiks katmış ve kullanmış.saç rengini değiştirenin bemix olduğunu söylüyor.onda da renk değişimi olmuş.boyası akmış.bilginize...
alla allaa :1ninca: ben hala sinamekinin koyulaştırdığını düşünüyorum kuşum...bak kafam karıştıı
ben şimdiye kadar bir su bardağı suda kaynatıyordum sinamekiyi ve rengi açık oluyordu
bu sefer de bir çay bardağında yaptım ve dolayısıyla daha koyu renkte oldu ve yıkarken ilk defa dikkat ettim de basbayağı kahverengi akıyordu saçlarımdan,bana göre suçlu sinamekidir asalım onukaydirigubbakcemile3
evett tatlımm aynen benim de öyle oluyor..tam 1 çay bardağı suda kaynatıyorum ve saçımı yıkarken turuncumsu bir renk akıyor..kafamçokkarıştı
kızlar saçımın rengi değişti:( of:(
koyuldu mu açıldı mı canım?? Nasıl değiştii??
canım ya bende grafikerlik kursuna gitmeyi düşünüyorum,iş alanı epey geniş sanki ne dersinbilmiyorumkismile

bebemm ben grafikerim ama işsiz grafiker..iş alanı çok diye okudum ve severek okudum..5 sene bunun eğitimini aldım, dönemsel çalıştım,staj yaptım fakat işsizim...Artık çevre ve tanıdık falan da kar etmiyor...Şu anda yapabileceğim her türlü iş arayışındayım,grafikerliği falan geçtim düşünsene .. kimse mesleğini yapamıyor artık bu memlekette eyvahedigeldismile

Kızlar hepinizin mi açtı rengini bu karışım yaa.. Hevesli hevesli gittim bugün aldım sinamekimi.zemuszemus Gerçi tatlı badem yağı bulamadığım için yapamıcam bugün.

evett tatlımm aynen benim de öyle oluyor..tam 1 çay bardağı suda kaynatıyorum ve saçımı yıkarken turuncumsu bir renk akıyor..kafamçokkarıştı

bebemm ben grafikerim ama işsiz grafiker..iş alanı çok diye okudum ve severek okudum..5 sene bunun eğitimini aldım, dönemsel çalıştım,staj yaptım fakat işsizim...Artık çevre ve tanıdık falan da kar etmiyor...Şu anda yapabileceğim her türlü iş arayışındayım,grafikerliği falan geçtim düşünsene .. kimse mesleğini yapamıyor artık bu memlekette eyvahedigeldismile

canım bence birdahaki uygulamanda sende 1 bardak suyla dene,ben şimdiye kadar öyle kullandım.hem çok koyulaşmam olmadı hemde gayet güzel uzadıbilmiyorumkismile

grafikerliğe gelince tarçınlım bu işsizlik sapıttırdı artık ya
nerden ne çıkarırım diye bakıyorum.kendi mesleğim sigortacılık ve izmit'te de bu işi yapanların arasında en iyiler konumundayım.ama yok yok yokkkmafoldumben

Kızlar bugün sinameki, tatlı badem yağı ve bemiksimi aldımm. Hepsi toplam 13,75 TL tuttu....
Yarın akşam 5 saat boyu sacımda tutucam bakalım nolucak heyecan yaptım şimdii zemuszemus ... Bu arada zeytinyağı saçımın tüm hacmini aldı malesef :çok üzgünüm: ama çok faydalı olduğunu zaten biliyordum bir de saç uzatma kampına girdik ya o yüzden vazgeçmiyceemm kaydirigubbakcemile2 :lepi: hihoyyyt

canım bence birdahaki uygulamanda sende 1 bardak suyla dene,ben şimdiye kadar öyle kullandım.hem çok koyulaşmam olmadı hemde gayet güzel uzadıbilmiyorumkismile

grafikerliğe gelince tarçınlım bu işsizlik sapıttırdı artık ya
nerden ne çıkarırım diye bakıyorum.kendi mesleğim sigortacılık ve izmit'te de bu işi yapanların arasında en iyiler konumundayım.ama yok yok yokkkmafoldumben

:çok üzgünüm: olmayınca olmuyor bebemm.. 2 sene olacak işsizim.. :((

Bu arada yarım çay bardağını nası yetiriyorsunuz yahu ?

Back
X