Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
RoJ€k-t€;11177887 .!.:
senin sayende yapıyorum mu desem ne desem :D saçlarıma yaptığım zamanlar küçük bişey ayırıyorum.. o gece yatmadan maskarayla sürüyorum ama gerçekten uzatıyo.. hint yağıymış badem yağıymış hikayee :D benim çok kısaydı kirpiklerim böyle dimdik duruyodu o kadar kısaydı.. şimdi kıvrımlarım ortaya çıkmaya başladııı.. bi de rımel sürünce herkes çok beğeniyo.. iice uzayana kadar hayyatta bırakmam:dance: bence kesin kullan saç gibi uzar walla alkisalkisalkis

teşekkürler tatlımmmmsenin adına sevindimm

ben de iyim bebem. annem geçen gün kolunu kırdıı giremiyorum ne zamandır..evin her işi bana bakıyor artık ev hanımı oldum :hulya:
:)) sinamekiye ara verdim ve geçen gün saçımı boyadımmm olumunekankayizsmile

geçmiş olsun kurabiyecikk
a.s.

bende saçıma ilk uygulamayı yaptım bekliyorum :)
buarada kirpik uzatan nedir :) :) :)

bende saçıma ilk uygulamayı yaptım bekliyorum :)
buarada kirpik uzatan nedir :) :) :)

arkadaşlarımızdan birisi bu formülü kirpiklerine uyguluyormuş...ben denemedim ama uzadı diyor...bu arada hoş geldn cnm...güzel sonuçlarını bekliyoruzzz
yerimseniben

takma kafanı tatlım...büyük olunca güzel olucak diye bişi yok ki...

........

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi ama gayet ii bence ne var ki anlamadım vücuduna göre mi küçük ki cnmm..???benim boyum 1.58 ama benim vücuduma göre orantılı ve ii duruyor...boya göre değişir tabi...ben minyon olduğumdan ii...ama boyun kısaysa sorun nerde cnm anlamadım gayet ii benceee

cnm şu msjındaki alıntını silsen olur mu???yazdım ama geri sildim uutanırım da bennn:kedi:

iyi ama gayet ii bence ne var ki anlamadım vücuduna göre mi küçük ki cnmm..???benim boyum 1.58 ama benim vücuduma göre orantılı ve ii duruyor...boya göre değişir tabi...ben minyon olduğumdan ii...ama boyun kısaysa sorun nerde cnm anlamadım gayet ii benceee

evet vücuduma göre çok orantısız duruyor ve bunun bi çaresi yok gibi:gitme: bu arada boyum 1.66 canım

sildim tatlımzemuszemus

teşekkür ederim tatlım evet boya göre yani...boyun uzunmuş..benim zaten kısa olduğundan büyük olsa kötü durur...vücuduma göre ii cnm...takma kafanı ben de 70 filan sandım yaa niye takıyosn boşverr :)))):1hug:

Back
X