Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
[/B]

kesinlikle bu lafına katılıyorum canım bende artıdan dökülme olmadı saçımın her zamanki rutin dökülmesi ama artıdan dökülseydi kesinlikle bırakırdım zaten bu maskeyi uzatmadan ziyade gürleşmesi için ve röflelerimin bitmesi için yapıyorum....

evet canim bi bu haftada bakayim hani yine dökülme olacakmis eger olursa bidaha yapmam ama 1haftada 2cm süper ya:D

bu arada merveye ve japongülüne tesekür etmek istiyorum bizimle paylastiklari icin

bide saclarim normalinden fazla yaglandi her gün yikamak zorunda kaldim bide cok kasindi sac derim:1shok:

Bütün bir şişe şampuana mı yoksa bir kullanımlık şampuana mı 5 diş sarımsak ekleniyor?
bir kullanımlığa 5 diş sarımsak eklersen saçını şampuanla değil sarımsakla yıkamış olursun canımdelikafadulden
tabiki de şişeye ekliyorsun

sonucta sarmisak kokusu agirdir arkadaslar sampuana ekliyoruz peki yikadiktan sonra ekstra sarmisaksiz sampuaninizda var mi kokusu kafama takildi :)

sonucta sarmisak kokusu agirdir arkadaslar sampuana ekliyoruz peki yikadiktan sonra ekstra sarmisaksiz sampuaninizda var mi kokusu kafama takildi :)
400 ml ye 5 diş sarımsak öyle çok ağır kokmuyor
ama tabiki de sonrasında normal şampuanla yıkayabilrsiniz ( ben yıkıyorum )
kuruyunca koku kalmıyor
ama saç dibi terlediğinde ya da ıslandığında garanti veremem kaydirigubbakcemile3

yerimseniben tsk ederim kkontes .... zaten hava -23 -24 terleme olayi olmaz :)))))))

Son düzenleme:
Ukrayna ,,,,, onun icin kolay uygulanir bu sac uzatici tarif :))) zaten cogu malzemeyi bulamiyorum :( yas mayali tarifler var ulkede yas maya yok :( bilmiyorumkismile
sarımsaklı şampuan genelde uzatmak için değil de gürleştirme,dökülmeyi durdurma, yeni saç çıkarma amaçlı kullanılır ama.
uzatmak istiyorsan sinamekili tarifi öneririm.
1.sayfada varhihoyyyt

sarımsaklı şampuan genelde uzatmak için değil de gürleştirme,dökülmeyi durdurma, yeni saç çıkarma amaçlı kullanılır ama.
uzatmak istiyorsan sinamekili tarifi öneririm.
1.sayfada varhihoyyyt

gordum onu tarifi yazim yinede saol cnm :)))

gercekten de 10 cm uzuyormu :1ninca: 2 ay yeter o zaman :D
benim 2 ayda 10 cm uzadı canım
kişiden kişiye değişiyor
ama özellikle yağlı saç tipi olanlar bu şekilde hızlı sonuçlar aldı
kuru saç tipindekilerde uzama daha yavaş oldu boshayallersmile

benim ki ne kuru nede yagli sanirim karma :D bakalim sonuc ne olcak diger ay basladrim malum ancak istedigim malzemeler o zaman gelir :))) heyecan yaptim simdi:sm_cool:

benim ki ne kuru nede yagli sanirim karma :D bakalim sonuc ne olcak diger ay basladrim malum ancak istedigim malzemeler o zaman gelir :))) heyecan yaptim simdi:sm_cool:
heyecanlanıyor insan eed zemuszemus
şimdiden hayırlı olsun kuşum
inş faydasını göreceksinbayanssulusmile

saol kkontess cim kaydirigubbakcemile3 amin amin insallahhhhhhhhhhhhhhhhihoyyyt

Back
X