- 23 Aralık 2009
- 308
- 18
- 318
- Konu Sahibi EU3
- #6.021
ay bune öğğğkkkkk
ayhh bencedee delikafadulden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay bune öğğğkkkkk
neyse ben kaçar wipe out izlicemmm
canım , kırıklarını aldırırsan bence daha hızlı uzama elde edersin ayrıca daha bakımlı saçların olurslm kızlar bende 5.uygulamam bıttı 6 yapıcam bu hafta 3cm kadar uzama var ama sac uclarım 7 8 cm kırık var ama bılemedım ya kestırsemmı uzatmakta ıstıom bolede uzamasın ama:a015:
ne mutlu sana :dance:kizlar karisimdan kirpiklerime sürdüm gece yatmadan biten maskara kutusuna koyup sabahleyin farketti ya süper bisey sacimdada uzama var sanki 3 kez yaptim sacim kendi renginde dipleri onun icin cm olarak bilmiyorum ama uzuyo galiba
canım , kırıklarını aldırırsan bence daha hızlı uzama elde edersin ayrıca daha bakımlı saçların olur
rc ederiz cnmkestirim en iyisi ben yarın böle süpürge gibi durmasın tesekur edrım cvplarınız ıcınvereliniortak:1hug:hihoyyyt
kizlar karisimdan kirpiklerime sürdüm gece yatmadan biten maskara kutusuna koyup sabahleyin farketti ya süper bisey sacimdada uzama var sanki 3 kez yaptim sacim kendi renginde dipleri onun icin cm olarak bilmiyorum ama uzuyo galiba
akannehir akannehir kirpikleride uzatıyorr muu
ne mutlu sana :dance:
ben de kaşlarıma sürdüm,yumuşacık ve parlak oldularopuyorumnanaktan
kirpiklere bi kaç keredir uygulayan arkadaşlarımız var canımakannehir akannehir kirpikleride uzatıyorr muu