Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay kızlarrrrrr baktıkça kıskanıyorum valla yaaa akannehir

bu da bi ark. saçalr hem bakımlı hem parlak kırıksız fönsüz ay buda bişey kullanmıyor kıskanıyorum yawww akannehir arkadaşlarımın hepsi böyle bi ben kısa saçlıyım pff :delphin:

slm kızlar bende 5.uygulamam bıttı 6 yapıcam bu hafta 3cm kadar uzama var ama sac uclarım 7 8 cm kırık var ama bılemedım ya kestırsemmı uzatmakta ıstıom bolede uzamasın ama:a015:

kizlar karisimdan kirpiklerime sürdüm gece yatmadan biten maskara kutusuna koyup sabahleyin farketti ya süper bisey sacimdada uzama var sanki 3 kez yaptim sacim kendi renginde dipleri onun icin cm olarak bilmiyorum ama uzuyo galiba

uff bırı bısı yazsın yaÇok üzgünüm çoook

canim eger devamli gittigin kuaför varsa 1-2 cm aldir ucundan yoksa yabanci kuaför hepsini kesiyo genelde ayari yok cogu kuaförün

bende ayni durumdayim ama benimkiler zaten kisa bide boyatcam düsün yani halimi belki örüp ucundam azcik alirim uzasinda bi

ya var bıyer ama aslında seklınıde değiştirip öne doğru uzun bişi yaptırmak ıstıom

slm kızlar bende 5.uygulamam bıttı 6 yapıcam bu hafta 3cm kadar uzama var ama sac uclarım 7 8 cm kırık var ama bılemedım ya kestırsemmı uzatmakta ıstıom bolede uzamasın ama:a015:
canım , kırıklarını aldırırsan bence daha hızlı uzama elde edersin ayrıca daha bakımlı saçların olur

kizlar karisimdan kirpiklerime sürdüm gece yatmadan biten maskara kutusuna koyup sabahleyin farketti ya süper bisey sacimdada uzama var sanki 3 kez yaptim sacim kendi renginde dipleri onun icin cm olarak bilmiyorum ama uzuyo galiba
ne mutlu sana :dance:
ben de kaşlarıma sürdüm,yumuşacık ve parlak oldularopuyorumnanaktan

canım , kırıklarını aldırırsan bence daha hızlı uzama elde edersin ayrıca daha bakımlı saçların olur

kestirim en iyisi ben yarın böle süpürge gibi durmasın tesekur edrım cvplarınız ıcınvereliniortak:1hug:hihoyyyt

kestirim en iyisi ben yarın böle süpürge gibi durmasın tesekur edrım cvplarınız ıcınvereliniortak:1hug:hihoyyyt
rc ederiz cnm
ama 7-8 cm birden kestirme
önce azcık aldır
2cm kdr
sonraki ay bi 2-3 cm daha aldırırsın
birden hepsini kestirnce üsülürsünzemuszemus

akannehir akannehir kirpikleride uzatıyorr muu

akannehir akannehir kirpikleride uzatıyorr muu

canim ben bir defa yaptim bu gece yine sürcem yatmadan ama ilk denemede kirpiklerim belirginlesti uzama tabiki olmaz bi gecede bir haftada belli olur belki kaydirigubbakcemile3

ne mutlu sana :dance:
ben de kaşlarıma sürdüm,yumuşacık ve parlak oldularopuyorumnanaktan

evet canim bu karisim hemen etki ediyo saclarim belki bir ay dolunca daha hizli uzar simdilik asiri belli degil yani uzadigi ama uzuyo yavas yavaszemuszemus

Back
X