Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mrlvtnsvr walla arada çok fark yok zemuszemus ama ne kadar zamanda uzar onu bilemicem ohaoldumsmile, çok da sürmez hani CADIARZU
bende bu kızı çok beğeniyorum, yeni ayı izleyemedim :gitme:, cdsi ne zaman çıkar acaba bilmiyorumkismile?

Ahh yeni ayyyy bende kurt adama ölüyorumm yaaa :gitme: valla saçım göğüs üstünde işte ilk resimdeki gibi göğüs hizasına gelse biii boshayallersmile 5 - 6 cm yeterli işte :/
Elacım o kadar sürermi yaaa :çok üzgünüm:

Ahh yeni ayyyy bende kurt adama ölüyorumm yaaa :gitme: valla saçım göğüs üstünde işte ilk resimdeki gibi göğüs hizasına gelse biii boshayallersmile 5 - 6 cm yeterli işte :/
Elacım o kadar sürermi yaaa :çok üzgünüm:

hımm 5-6 cm diyosun ya resimde gözüme çok gibi geldi...o zaman 3-4 ayı bulur tatlım kendi saçıma göre diyorum tabiii..belki senin saçın daha çabuk uzuyordur kii benimde ayda 1.5 cm uzar en az...

hımm 5-6 cm diyosun ya resimde gözüme çok gibi geldi...o zaman 3-4 ayı bulur tatlım kendi saçıma göre diyorum tabiii..belki senin saçın daha çabuk uzuyordur kii benimde ayda 1.5 cm uzar en az...

Hayatım benımkı sinamekisiz bakım yapmadan o kadar zamanda 6 cm uzuyor zaten kaydirigubbakcemile3
ama bekleyemiyorum işte :/

Hayatım benımkı sinamekisiz bakım yapmadan o kadar zamanda 6 cm uzuyor zaten kaydirigubbakcemile3
ama bekleyemiyorum işte :/

benimde röfle yapmadan önce çok çabuk uzardı bilmiyorum ya uçları çok kırık ondan ileri geliyor artık mayısta kestircem uçlarından ....
o zaman niye soruyonnn kıssss

Saçlarımın düz hali bu kadar
Kristen%20Stewart.jpg

bu kadar olsa yeter

character_bella_swan.jpg

ne kadar sürede uzar sizce kızlarrrrrrrr kaydirigubbakcemile2​

ayy bayıldım ilk resimdki saçlara ıslak ıslak duruyo bide harika...canım 5 cm istiyodn kısa zamanda uzar inş...

zaten bak çabuk uzuyomuş...hemencik uzar o zaman inş..kızzz

böyle dağınık saç da çok seviyorum kalıp gibi duran saçları sevmiyorum :s

tatlım arada çok bi fark yok ki 4-5 ay çok zaman yani normalde de o kadar uzar zaten tatlımmm

ben daha uzun gördüğüm için yazdım o kadar ay canım ...ama herkesin değişiyor uzamasına bağlı ne diim çar çabuk uzasın inş tek sorun o olsun yaniii...
burayı ve sizi özlücem yarın şehir dışına çıkıyorum giremem gelene kadar ...gelince 7.uygulu:teytey:mamla görüşmek üzere öpüldünüzz

ben daha uzun gördüğüm için yazdım o kadar ay canım ...ama herkesin değişiyor uzamasına bağlı ne diim çar çabuk uzasın inş tek sorun o olsun yaniii...
burayı ve sizi özlücem yarın şehir dışına çıkıyorum giremem gelene kadar ...gelince 7.uygulu:teytey:mamla görüşmek üzere öpüldünüzz

güle güle şekerimmma.s.

zaten bak çabuk uzuyomuş...hemencik uzar o zaman inş..kızzz

İnş. hayatııım.. bende çok severım dağınık saçı.saçlarım ilk resimdeki gibi işte.6 gün oldu 1 gün daha dayanamıcam yapıyorum yaaa .. :D
ay uzasın yaaaaw =C

ben 8 -9 gün mü ne oldu yapmıyorum 2 hafta olmadı bi türlü :S

2 haftadır yapmamıştım bugün yaptım yine... toplam 6 kere yapmış oluyorum...

Back
X