Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sanırım kaşlar kaldırılmış ve şekillendirilmiş..burnundan zaten 3 kez mi ne ameliyatı var..elmacık kemikler doldurulup;üst dudak doldurulmuşş...bi sürü bi sürüüüü

otobsyolcularios4.jpg
akannehir

ama estetikten sonraki hallerine bitiyorum tabi...estetik harikası ...çok beğenirimmm

bu tarifi uygulayan arkadasımM anlayamamıs olabilir önceden söyliyim :D haftada bir gün birini bir gün birinimi denedin ??? yani haftada toplam 2 gün bunları yatın ve 1 bucuk ayda 10 cm mi uzadıııııııııııııııııııııııııııı ????:lepi:

bu tarifi uygulayan arkadasımM anlayamamıs olabilir önceden söyliyim :D haftada bir gün birini bir gün birinimi denedin ??? yani haftada toplam 2 gün bunları yatın ve 1 bucuk ayda 10 cm mi uzadıııııııııııııııııııııııııııı ????:lepi:

anlaşılmayan ne anlamadım...ama ne yazdıysam o işte ..

bu tarifi uygulayan arkadasımM anlayamamıs olabilirm önceden söyliyim :D haftada bir gün birini bir gün birinimi denedin ??? yani haftada toplam 2 gün bunları yaptın ve 1 bucuk ayda 10 cm mi uzadıııııııııııııııııııııııııııııı ????:lepi:

olucaktı kusura bakmayın :kedi:

yazdıklarından hiç bişi anlamıyorum cnmmm

ne için kusura bakmıycam onu da anlayamadımm:umursamaz:

ilk yorumumda 2 harfi eksik yazdm ve bunda düzelttim cnm :kedi: diyorumki... simdi bunu denedinya... haftada 2 gün süresince bir bucuk ayda mı 10 cm uzadı sacların ??????haftada bi gün bi tarif bi gün bi tarif mi yani cokacimcoook

Back
X