E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #6.241
ben bunu 1 kere yaptım
onda da çocuğun aslnda beni sevmediğini , hatun hazr gelmiş kaçırmiyim dierek kabul ettğini örendim
o yzden tamamen karşıyım bu olaya:1ninca:
ilk adımı erkek atsın,erkekliğini belli etsin diye düşünüyorumohaoldumsmile
duygun körelsin demiyorum ki,yine de belli ederim sevdiğimi ama ilk söylemesi teklif işi ondadır.benim fikrim bu bilmiyorum zemuszemus
neyse ben bi saç yıkıycam
sinirim hopladı yine beyefendiye
haksız yere üzüyor beni 4gündür
o bi şey değil,ne zaman beni üzse kendi başına ya kaza gelir ya işi ters gider ya da hasta olur
olsun valla bu sefer umrum değil
beni üzdüğünden kat kat çok üzülsün:umursamaz:
orta okulu yeni bitirmiştim ben kızerkek erkekliğini davranışlarıysa karakteriyle belli eder zaten teklifi yapması bişey değiştirmez...
hatun hazır gelmiş diyen bi yaratık da sadece faydalanır senden ve bırakır gider....çok sinirlendim....buna erkek değil insan değil isim koyamıyorum yaniii
hg yeawrummmmaklinialirimsmilehuuuuu kızlarrrrrrrr kimse var mı delikafadulden
huuuuu kızlarrrrrrrr kimse var mı delikafadulden
orta okulu yeni bitirmiştim ben kız
ne yatağı kaydirigubbakcemile3
yaratık demişsin
yataktan bahsetmiyorum cnm....illa öyle anlama kız hemen...sen de tutmuş ortaokul şeyini anlatıyosn ayol nerden bileyim o yaştaki çocuklar allahım yaaa...sempatiksalakcinni
ama o yaratığın da ilerde serseri olcağı belli yani....
hg yeawrummmmaklinialirimsmile
kız nerelerdsn???çıkcamtım ama çıkamadım saçlar ne alemdeeopuyorumnanaktan
ne oldu bilmiyom ama şimdi peşimden koşuo kaydirigubbakcemile3
yataktan bahsetmiyorum cnm....illa öyle anlama kız hemen...sen de tutmuş ortaokul şeyini anlatıyosn ayol nerden bileyim o yaştaki çocuklar allahım yaaa...sempatiksalakcinni
ama o yaratığın da ilerde serseri olcağı belli yani....
yaratık demişsin
yatak die okudum kaydirigubbakcemile3 :roflol:
biz de trip atıos koca sıpalarımızazemuszemushoşbuldum bebiklerrr.. ay saçlar nolsunn 4 cm falan uzadıı şimdiye kadar..ara da verdim hemm saçlarımı boyadım geçen gün:))
hoşbuldum bebiklerrr.. ay saçlar nolsunn 4 cm falan uzadıı şimdiye kadar..ara da verdim hemm saçlarımı boyadım geçen gün:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?