tatlım saçıma gayet güzel yetiyo...badem yağının da hiçbi zararını görmedim ben aksine saçlarım ii maşallah....baya da uzadı işte ben çok memnunummmmm:kedi:
canımmm sen yinede bi sorr zamanla yumuşatıp koparabiliomuşş bende çıkarmadımm tarifimden ama uzasınn yaaaa:)))))))))))))))))))))))pekii ara verdin mi hiççç ne kadardır yapıyosunn???
3 ay 10 gün oldu tatlım...hep yaptım arada bi 9 gün ara verdim o kadarcıkk....bilmem ki badem yağı hep çok sağlıklı olarakk bilinir ve önerir her uzman...bilmiyorumkismile
süper olmuş
Allah gözünü doyursun
benim de bu kadar olsa iki de oynıycam ya
daha da uzundu ama salak bi kuaför yüzünden yandı ve kısaldı
şimdi omuzlarımda
ama yeni başladı küre umutluyum
3 ay 10 gün oldu tatlım...hep yaptım arada bi 9 gün ara verdim o kadarcıkk....bilmem ki badem yağı hep çok sağlıklı olarakk bilinir ve önerir her uzman...bilmiyorumkismile
şekerler bi bakın da önceki haliyle son haline uzamış mı bi diyiverin banaaaeyvahedigeldismile
şimdi baktım bebemm maşallah diyorumm çokk uzamışlarrrrr
öncelikle konu sahibesinin emegine saglık ...bugün gittim aldım bemix i fakat badem yagı sacımı hemen yaglandırıyor :sinifsinif:belki bu soru sorulmustur ama badem yagı yerine baska bir önerin var mı?
gerçekten mi tatlım???bi önceki çektiğim resme göre uzama olmuş mu yaniiikaydirigubbakcemile2
ayyy çooook sevindim yaaa resmi çekip bakınca anladım aradaki farkı...sen de söyleyince evet uzamış vallaaaaaaaaaaaaaaazemuszemus
darısı senin geriye kalan cm lerine tarçınlıcımmm
Bugün 4. yapışım oldu...
Ya ben önümdeki saçlarımdan bakıyorum ama sanki 1 cm uzamış mı ne kaydirigubbakcemile3
Ben ilk defa bi karışımı bu kadar istikrarlı bi şekilde yapıyorum hiç erinmiyorumda ya guclubacismile
Saçımı belimde görmezsem içim rahat etmicek valla benim eyvahedigeldismileboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?