P
papattyya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #6.601
sizlere de ii gcessss a.s.
ben 12 de uyandırılırım :a015: çauww bellaaa
aynen bende yatıyorum herkese iyi geceler kızlar deydey rüyanda beni gör :roflol:
seni görmedim işte rüyamda:dilcikar::roflol:
günaydınnn kızlarrrmirmirmirmir
ay merve beni öldüreceksiin kız 49 kilosun bide boydan resminide gördüm dal gibisin ne fazlalığı yahu kadın dediğin az biraz etine doldun olmalı bende 1.63 boyum biara 49 uda gördüm kendimi beğenmiyordum giydiğim oturmuyodu şimdi 55 bazen 56 aama perfectzemuszemus
saolasın cnm hihoyyytkoontess imm saçlar süper maşallah...
ayh walla bgn hawa süper,alış werişe gdicem ben.sen de gitayyy hoşgeldin bebem sıkıldım sabahın köründen beri:sinifsinif:
bende sabahın 9 unda sinameki yaptımkaydirigubbakcemile3
ayh walla bgn hawa süper,alış werişe gdicem ben.sen de git
kizlar dün gazetenin birinde bi kafe..... ismini tam haitrlamiyorum anun bi sayfasinda internette bu maskeyi anlatiyo birinci aydan sonra etkileri hizlaniyomus
yaaa ben bugün 5.cisini yaptımm ama bende bi etkisi olmuo sanırımm inşş olurrrrrr ama saçlarımm aşırı derecede yumuşadıı sordum kuaförümee bademyağını hemen çıkart bemix süper dedi badem yağıı saçlarıı yumuşatarak en sonn çok güçsüz hale getirir hepsi kopar dedii korktumm açıkcasıı sizede söleym dedimm aklınızda bulunsunn kızlarrr...yaaaa şu 10 cm falan uzayanların nasıl uzadı acabaa yaaaa bide bu benm saçıma yetmio hiçç uçlarına gelmio bileeee.....herkesin böle mi acabaa??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?