Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen bende yatıyorum herkese iyi geceler kızlar deydey rüyanda beni gör :roflol:

sizlere de ii gcessss a.s.
ben 12 de uyandırılırım :a015: çauww bellaaa

ayyy hoşgeldin bebem sıkıldım sabahın köründen beri:sinifsinif:
bende sabahın 9 unda sinameki yaptımkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrr saçım uzuyo galibaaaa ama tam anlayamıyorum yaaa offf ayrıca rejime de başlıyamadım çokokrem yedim omlet salam sucukkkbilmiyorumkismile:kedi:

ben de haftaya resim çekip koyucam inşallah fark etmiştir ben tam anlayamıyorum sinir oldum haaa

kızzz yok şuan biraz kalınca bi dal kıvamındayımmm...49 ken tam kıvam oluyorum valla vermem lazım zerrin özer teyzem bile 30 kilo verdi ben bi 3 kiloyla baş edemiyommaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3:bbo:

ama hafif kilo severim tam takır olmuycak da 49 ken tam kıvamında oluyorum işte süper oluyooooozemuszemus

kizlar dün gazetenin birinde bi kafe..... ismini tam haitrlamiyorum anun bi sayfasinda internette bu maskeyi anlatiyo birinci aydan sonra etkileri hizlaniyomus

yaaa ben bugün 5.cisini yaptımm ama bende bi etkisi olmuo sanırımm inşş olurrrrrr ama saçlarımm aşırı derecede yumuşadıı sordum kuaförümee bademyağını hemen çıkart bemix süper dedi badem yağıı saçlarıı yumuşatarak en sonn çok güçsüz hale getirir hepsi kopar dedii korktumm açıkcasıı sizede söleym dedimm aklınızda bulunsunn kızlarrr...yaaaa şu 10 cm falan uzayanların nasıl uzadı acabaa yaaaa bide bu benm saçıma yetmio hiçç uçlarına gelmio bileeee.....herkesin böle mi acabaa??

tatlım saçıma gayet güzel yetiyo...badem yağının da hiçbi zararını görmedim ben aksine saçlarım ii maşallah....baya da uzadı işte ben çok memnunummmmm
:kedi:

kızlar kimse yok mu??????? resim koyucaaammm haftaya koycaktım ama dayanamadım saçlarım çok kirli ama gene de çektim koyucam.....minimum 4 cm maximum 10 cm daha istiyorummmm.......ama 6-7 de uzasa çok şahane olur

aslında ilk başladığımda bu şimdiki boyu bile bana ii gibi geliyodu ama yok yetmiyo...isteğim hep değişiyo artıyo..........göğsümün altına 3 cm kaldı işte sonra daha da istiyoruuummmmmmmmmmmmmm....ama kimse yok yaaaaaa
bilmiyorumkismile

şekerler bi bakın da önceki haliyle son haline uzamış mı bi diyiverin banaaaeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…