Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
8 uygulamada 8 cm uzamam oldu
ki merve ve kkontess in saçları daha da iyi uzadı
seninde uzar cnm opuyorumnanaktan

kalın telliydi ama röfle yaptırdığımdan inceldi canımbilmiyorumkismile

5 kere yaptım ama sanki hiç uzamamış gibi geliyo bana:gitme: ölçmüyorum ama gözle görülür hiçbir fark yok:gitme:

8 cm uzadığı halde bana da 2-3 cm gibi geliyordu
göz aşinalığı olunca insan çok zor anlıyor
5.uygulamadan sonra daha hızlı uzayanlar oldu
o yüzden devam et cnm:lepi:

8 cm uzadığı halde bana da 2-3 cm gibi geliyordu
göz aşinalığı olunca insan çok zor anlıyor
5.uygulamadan sonra daha hızlı uzayanlar oldu
o yüzden devam et cnm:lepi:

günaydınnnnnn zemuszemus ben yarın 11 i yabıcam ama sanki benim de uzamıyoomafoldumben sıkıldım artık ayol aaaa istediğim boya gelse de uğraşmasam gari alsanaalsanasmile

günaydınnnnnn zemuszemus ben yarın 11 i yabıcam ama sanki benim de uzamıyoomafoldumben sıkıldım artık ayol aaaa istediğim boya gelse de uğraşmasam gari alsanaalsanasmile

günaydınnnnnnopuyorumnanaktan
ben ara verdim bebekim bu hafta yabmıycambayanssulusmile
12 cm uzamış daha da uzar kuşumm rahat olaklinialirimsmile

kkontess albümüme baksana
boyayı denediğim resmi koydum bak bakembilmiyorumkismile

benim de uzamıyo galiba ama saçımı çok güzel besledi.eskiden yataktan kalktığımda yastığım saç içinde kalırdı şimdi elimi atsam saçıma bi iki tel geliyo zemuszemus

kizlar bendede uzama var ama sadece sacimi düzletince belli oluyo delircem yaw kivircik ve camasir gibi cekiyo sacim kuruyunca benim 30 cm uzamasi lazim ancak belli olur acayip bisey bu ya banyodan cikinca kurudumu sacim hoopp yukkariya cekiyo bi sey varmis gibi düzlestirici kullanmiyorum uzun zamandir zaten kiriklar var simdilik 4veya5 cm uzama var gibi amma kuru sacimda 1-2 cm uzamis giibi duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…