Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar nihayet bende başlicam bu akşam sinemeki maskesine yanlız bemx ampulu eczaneden alıyoz değilmi daha önce hiç yapmadımda böyle şeyler:roflol:ayrıca isayfanın en başını okudum tafifte sadece saç diplerine ne uçlara diyo yetiyormu beki bu malzeme :uhm:

yetiyor bebemmm:lepi:

ben çok beendim kuşummm :kedi: ama fotodan dolayı rengi daha başka çıkmışsa onu bilemicem :sinifsinif:

yok aşkım göründüğü gibi,özellikle ışıkta çektim iyice belli olsun diye aklinialirimsmile
ama işte kararsızlık kötüü:sinifsinif:
sağol bebemmopuyorumnanaktan

hep siz soruonus bi kere de ben soriimm.ne zaman bele gelecek bu saçlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr senağlama

Son düzenleme:

tatlım tarifi uygula uzama elde edersin umarım....

bunu sacın tamamına degilde diplere uygulasak sonuc verirmi

bi 12 daha uzasın mafoldumben

kız hani 10 cm yetiyodu ayol uzadıkça uzasın ister bağımlılık yaptıııkaydirigubbakcemile3

allah gönlüne göre versin tatlımmmmmmmmm.....

uzar gün gelir uzamış olur kızzz takılma zaten uzunnnaklinialirimsmile

bunu sacın tamamına degilde diplere uygulasak sonuc verirmi

yawrum kızınca da alınıyorsunuz ama zaaatteeennn diplere uygulanıyor,lütfen ilk sayfadaki merve arkadaşımızın yazısını daha dikkatli okuyun yaw bilmiyorumkismile

yetiyor bebemmm:lepi:
çok sağol canım ben tarifi aynen uygulicam o zaman birde bu ampulleri eczaneden alıyoz değilmi sonra rezil olmayayım aktardan felan isterim bana bir taraflarıyla gülmesinler:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…