baktım kuşum.dip kısmı di mi ? bence güsel bi renk olmui,sen beenmedin mibilmiyorumkismile
deydey arkadaşlık isteğimi kabul eder misin
kabul ettim tatlımopuyorumnanaktan
teşekkürler tatlımzemuszemus ne kadar sürede böyle uzadı bu yaa
evet bebekim dip kısmı
ne bilim tuhaf geldi banabilmiyorumkismile
kararsız kaldım şimdieyvahedigeldismile
kontesscim sende ilk uygulamarda hemen uzadı mı acaba? bana hala uzamadı gibi geliyor da.5 kere yaptım bi de
selam kızlar nihayet bende başlicam bu akşam sinemeki maskesine yanlız bemx ampulu eczaneden alıyoz değilmi daha önce hiç yapmadımda böyle şeyler:roflol:ayrıca isayfanın en başını okudum tafifte sadece saç diplerine ne uçlara diyo yetiyormu beki bu malzeme :uhm:
ben çok beendim kuşummm :kedi: ama fotodan dolayı rengi daha başka çıkmışsa onu bilemicem :sinifsinif:
Ya hepsini okuyamadim ama gercekten senin disinda bu tarifi kullanip memnun kalan var mi ? 4 ay once kiskanc bir arkadasin gazabina ugradim ve belime kadar dalgali saclarim su an omuz hizasindagunde en az 15 kere postis almalimiyim diye dusunuyorum ve birazda cekiniyorum. Yardimci olursaniz sevinirim.
5 kere yaptım ama sanki hiç uzamamış gibi geliyo bana:gitme: ölçmüyorum ama gözle görülür hiçbir fark yok:gitme:
bi 12 daha uzasın mafoldumben
bunu sacın tamamına degilde diplere uygulasak sonuc verirmi
çok sağol canım ben tarifi aynen uygulicam o zaman birde bu ampulleri eczaneden alıyoz değilmi sonra rezil olmayayım aktardan felan isterim bana bir taraflarıyla gülmesinler:roflol::roflol::roflol:yetiyor bebemmm:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?