bnde dünn aldm çok şükür sinemakive bademyapını
yarın da bemix alıcam ve yarın ilk denememi yapıcammmmm
şu 1 buçun ayın geçmesşnş sabırsızlıkla beklicem
bşr de arkadaşlar
haftada 2 kez yapsam zararı olur mu?
kızlar bugun benim 6.uygulamam ve saçlarımda 3-4 cm uzama var hihoyyyt çok mutluyum çünkü benim saçlarım o kadar yıprandı ki yıllardır 1 cm bile uzamazdı..
saçlarım şuan tam göğüs hizamda yaza kadar devam edicem 10 cnm uzatsam yeter bana delikafadulden
iyiki başlamışım bu karışımı uygulamaya üstelik saçlarımın dökülmesi neredeyse tamamen azaldı..
umarım herkeste işe yarar upuzun saçlarımız olur :asigim:
haftada 1 kere yapıyoruz canım.2kere yapmana gerek yok.çok yapınca daha hızlı uzayacak diye bir şey yok çünkü.aksine fazla vitamin saç döküyor,fazla sinameki de saçı tembelleştiriyor ve daha az uzuyor
merhaba kızlar sanırım ayın 4 üne kadar okuyabildim
bölümü yeni buldum zayıflama ile meşgüldüm bu ara hala da öyleyimsırnaşık şey
öylesine alıntı yaptım ikiniz ilgileniyorsunuz benim saçlarım uzun sayılır kızımla birlikte bende kullanmak istiyorum çok büyük bir hedefim yok biraz daha hız istiyorum o kadar
benim ve kızımın saçında kına var benim kırık yada başka sorunum yok saç diplerimde pullanma ve kaşıntı hariç saçım 2 senedir yeni düzeldi bende bunun keyfini çıkarmak istiyorum
size şu an bir sorum yok sanırım ne yapıcağımı anladım :lepi:
benide bölüme kabul edersiniz umarım:Saruboceq:
bnde dünn aldm çok şükür sinemakive bademyapını
yarın da bemix alıcam ve yarın ilk denememi yapıcammmmm
şu 1 buçun ayın geçmesşnş sabırsızlıkla beklicem
bşr de arkadaşlar
haftada 2 kez yapsam zararı olur mu?
kızlar bugun benim 6.uygulamam ve saçlarımda 3-4 cm uzama var hihoyyyt çok mutluyum çünkü benim saçlarım o kadar yıprandı ki yıllardır 1 cm bile uzamazdı..
saçlarım şuan tam göğüs hizamda yaza kadar devam edicem 10 cnm uzatsam yeter bana delikafadulden
iyiki başlamışım bu karışımı uygulamaya üstelik saçlarımın dökülmesi neredeyse tamamen azaldı..
umarım herkeste işe yarar upuzun saçlarımız olur :asigim:
kız kkontess cildin nasıl oldu???sivilceler felannn
kız kkontess cildin nasıl oldu???sivilceler felannn
doktora gitmek istiyorum ama burda cildiyeci yok.sadece devlet hastanesinde var ve onlara da güvenmiyorum.yazın memlekette gidicem yani en yakın.o zamana kadar da geziyorum böyle kıpkırmızı bir suratlamafoldumben
ellerinden öperler cnm kaydirigubbakcemile3 biri geçio biri çıkıo,tamamen kurtulamadım
hoş bulduuuuuummmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhoşgeldin tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?