Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bugun benim 6.uygulamam ve saçlarımda 3-4 cm uzama var hihoyyyt çok mutluyum çünkü benim saçlarım o kadar yıprandı ki yıllardır 1 cm bile uzamazdı..
saçlarım şuan tam göğüs hizamda yaza kadar devam edicem 10 cnm uzatsam yeter bana delikafadulden
iyiki başlamışım bu karışımı uygulamaya üstelik saçlarımın dökülmesi neredeyse tamamen azaldı..
umarım herkeste işe yarar upuzun saçlarımız olur :asigim:

bi önceki sayfada bunu yanıtlamıştım

inşallah canım,tebrikler,çok sevindim senin adınaopuyorumnanaktan

hoşgeldin tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmma.s.

bence bi kez kafi cnmm

güzel uzamış cnm...devammmm senin adına sevindimmmsositososito

bu aradaa kilo vermişimmm....veremiyodum ne zamandır fitnesss ve sirkeyylee vermeye başladım heyoooooooooooozemuszemus

ayrıca saçlarımın uzundan alıcam bugün 1 cm kadar daha çabuk uzuyo çünkiii...saçlarımı ince tutamlara ayırıp kırık yerlerini alıyorum 1 cm kadar ...ohh missss....kuaföre al desen 20 cm keser valla hiç acımazzzkaydirigubbakcemile3

kız kkontess cildin nasıl oldu???sivilceler felannn

uyudunuz mu kızlarrr....kimsecikler yooookkkmafoldumben

kız kkontess cildin nasıl oldu???sivilceler felannn

doktora gitmek istiyorum ama burda cildiyeci yok.sadece devlet hastanesinde var ve onlara da güvenmiyorum.yazın memlekette gidicem yani en yakın.o zamana kadar da geziyorum böyle kıpkırmızı bir suratlamafoldumben

doktora gitmek istiyorum ama burda cildiyeci yok.sadece devlet hastanesinde var ve onlara da güvenmiyorum.yazın memlekette gidicem yani en yakın.o zamana kadar da geziyorum böyle kıpkırmızı bir suratlamafoldumben

memleket nere bacımD

başa bela bu sivilceler;çok gıcıklar...bilmiyorumkismile

allahtan cildiyecim sayesinde kurtuldum...burda olsan götürürdüm seni kesin sonuç alıp bi daha da böyle derdin olmazdıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…