Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bayanlar sinemakiyi ne sıklıkla yapıyosunuz?

haftada 2 defa yapsam zarar görür müyüm?

cevabınızı bekliyorum...

haftada 1 kere yapıyoruz canım.2kere yapmana gerek yok.çok yapınca daha hızlı uzayacak diye bir şey yok çünkü.aksine fazla vitamin saç döküyor,fazla sinameki de saçı tembelleştiriyor ve daha az uzuyor

Almanyada kullanan arkadaslara sesleniyorumdelikafadulden
Sinamakiyi nerden aldinizzbuyrunnnnnnnnn

kimse mi fikir sahibi değil yaniiiiiiiiiiiiiii?:1shok:

kontescim bence bu karşımı uygula derim ben bişey olacağını sanmıyorum bitkisel sonuçta ama birini haftanın başında diğer uygulamayıda haftanın sonunda yap arada biraz zaman olursa daha sağlıklı olur benceopuyorumnanaktan

bende öyle düşündüm zaten.araları uzun olsun dedimopuyorumnanaktan deneyeyim bari saol kkk'cımŞeniz

selam kızlar,a.s.
yoktum ne zamandır
topikte saçlar da almış başını gitmiş maşallahkaydirigubbakcemile3

ben ara vermiştim formüle, bugün yeniden başlıyorum. biliyorsunuz ben "saçını bu formülle bile uzatamayanlardanım":sinifsinif:
bu sefer bemix yerine bepanten kullanıcam ... bakalım hep beraber sounçları görücezopuyorumnanaktan

kimse mi fikir sahibi değil yaniiiiiiiiiiiiiii?:1shok:

ben fikir sahibiyim kontescimdelikafadulden
bence de farklı günlerde yaparsan bişey olacağını sanmıyorum ki ben de sinamekiyle beraber zeytinyağlı,sarumsaklı,çörekotlu vs vs. bir karışım daha yapıyorum dökülme için:1hug:

hg şekerim zemuszemus ehehe süppermiş o zaman,ben de uyguliyim bakalım nolcak.zaten son bi atak gösterseler tmmdr opuyorumnanaktan

kontes çok güzel sonuçlar almışsın, maşallah diyelim :))
umarım bende de işe yarar..
ılk uygulamamı yapıcam şimdi..karışımımı hazırladım :hulya:

hg şekerim zemuszemus ehehe süppermiş o zaman,ben de uyguliyim bakalım nolcak.zaten son bi atak gösterseler tmmdr opuyorumnanaktan

hoşbulduk canımŞeniz
uygula tatlım... eminim sonuç alırsın...
bir ben sonuç alamadım şu formüllerden ya... yahu bu kadar uygulamayı ben ayaklarıma yasaydım valla boyum uzardıdelikafaduldenlülülülülülü(ıyk çok kötüydü ama tutamadım kendimi)sırnaşık şey

ohh be sonunda buldum ismini ve nerde satildiginii..
kkontess cok tsk ederim canim sayende butun ilk sayfalari gezdimsırnaşık şey

hg şekerim a.s.

üff saçlarımın uçları yine kırıldıalsanaalsanasmile

saçlarım çok ince telli o yüzden.. baya bi kırık vardı bu bakıma başlamadan önce kestrdim ama hepsi gtmedi haliyle. şimdi kestrsem yine kısalacak.. en iyisi böyle kalsıneyvahedigeldismile
bu bakımla bi alakası yok yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…