Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy önce bi uzasın da ben de ara veririm bi haftacık dert değil:)

ben de 2 defa uyguladım ama ilkinde bemix yoktu alamamıştım. tabi 2 uygulamada sonuç beklemek fazla ütopik ama uygulamaya devam edicem:):)

yaa bi de daha önce de sordum kaynadı ben gece boyu başımda tutuyorum. hep bakımlarımı öyle yaparım. iyi mi ediyorum acep bilmiyorum:S

ben de bir ara öyle yapıyordum ama artık gündüz yapıp 6 saat bekletiyorum.zararını gördğümden değil,o kdr çok beklemenin gereksiz olduğunu düşündüğüm için wazgeçtm

açıkçası bütün gün evde olamayabiliyorum. benim için daha çok zamandan tasarruf anlamı taşıyor

açıkçası bütün gün evde olamayabiliyorum. benim için daha çok zamandan tasarruf anlamı taşıyor

o zaman sen öyle uygula kuşum,benim uyku+sabah ayılıp saç yıkama olayım 17-18 saati bulabiliyor.bu aşırı bi süre diye düşündüm.sana öylesi uygunsa öyle yap tabi a.s.

o zaman sen öyle uygula kuşum,benim uyku+sabah ayılıp saç yıkama olayım 17-18 saati bulabiliyor.bu aşırı bi süre diye düşündüm.sana öylesi uygunsa öyle yap tabi a.s.

evet aynen bende böyle yapıyordum yıkayana kadar 17 18 saati buluyordu şindi gün içinde ortalama 5 saat filan bekletiyorum

ben artık daha az tutucam...uzun vadede zarar verceğini düşünmeye başladmmmeyvahedigeldismile

gördüm kızzzz...maşallah diyim ne denir ki başka ma-şal-lahhh en büyüğündenn

bi de bgn sivilcelerim için krem ve sebamed losyon aldım.eczacı bana bi kaç ilaç ismi saydı,denedin mi diye.eed ama 1 kutu btirince bıraktm hep ddm.kızdı bana klava: böle yabtı :dilcikar: en kuwwetli hap bile 6.ayın sonunda siwilceleri geçiriyor,ööle bi kutu krem sürdün die hemen geçer mi , en az 3ay düzenli olarak kullanmalısın dedi.korktum karıdan :a015:

saçlar hemen uzamıyooo sivilceler de hemen geçmiyooo ben 6 ay kullandım hala da kullanmaya devam ediyorum sivilceler için...ama cildim ii

benzerinin daha kolayını buldum ben,spreyli şişe delikafadulden

akıllı bayana ne denir işte bende uğraşmışım durmuşum şişe mişe delmekle bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile2 bu arada saçlarınıza bayıldım maşallah tuh tuh tuh nazar değmesin bizimde olsun inşallahhh hopuyorumnanaktan

saçlar hemen uzamıyooo sivilceler de hemen geçmiyooo ben 6 ay kullandım hala da kullanmaya devam ediyorum sivilceler için...ama cildim ii

benim de eskisi gibi deil,o alkollü şey düzeltti baya ama işte annem kızdı bana, (ayh bana da herkes kızıo büüü mafoldumben ) sürdüklerin birikio içinde,zararlı olabilirler,doktorun verdiğini kullan adamakıllı dedi.ben de imex krem aldm.1tüp bitirmiştim zten,ikinciye başladm bgn.fondoten gbi o bi de,kapatıo lekeleri fln,hem de tedawi amaçlı hihoyyyt

heheh kıyamam sana,aklına gelmemiştir canım olur böyle şeyler :kedi:şişe delmek de benim asla aklıma gelmesdi msla kaydirigubbakcemile3teşkür edrm bu arada cnm,darısı başınıza inşallahhha.s.

bazen şu saçlarımı meg ryan gibi yaptırasım geliyo sarı ve kısa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…