E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #7.721
saçla fazla uğraşmak hastalık yapar arkadaşlar benden söylemesi ben şahsen kendi haline bırakıyorum dert etmiyorum hep saçımı da düşünmüyorum ama bakıyorum uzamış,,şimdi bu bakıma kısa bir aradan sonra devam da ediyorum bugün 8.uygulamamı da yaptım tamamdır..
selam ben size trajıkomik hikayemi anlatayım saçlarım popm hizasındayken ( sölemesi ayıp) kuaföre gittim emo modeki kesin ama abartmayın dedim bi kestiki
benim tepeler 5 cm arkalar da bi tutam saç popıom hizasında kalmış, kel aynak gibi oldum mecburen o altlarıda kestirdim, oldumu size saçlarım kulak hizasında =( ben tam 3 senede uzatmıştım o saçları =( nese eğer işe yarıyorsa ki umarım yarıyordur, size güvenerek başladım bu küre. daha dün yaptım. yarında turplu su yapıcam. hadi bakalım =) bu arada önüme hgelen herkes naptın çok çirkin olmuşun dio :'(
oo sizin de gelmiş sayılır :sm_cool:
haadi ordannn dalga geçiyosun sen bizlenDD çok fena racon keserim kkk cım bilirsindelikafadulden
abowww bilmem mi eyvahedigeldismile
millet iki gün önce teyze oldum ilk yigenim oldu ama yurt disindayim daha göremedim sinir küpüyüm bu aralar
saçın uzadıktan soraaakaydirigubbakcemile3
ben de uzuyo uzuyo ama yetinemiyorum yaaa
ben de uzuyo uzuyo ama yetinemiyorum yaaa
bizde severiz nicolası ama sende nerde uyuz resmi var adamın var onalrı koymuşsun be kardeşim...
hayırlı olsun esma...allah sağlık sıhhat versin...
Allah analı babalı büyütsün canım:kedi:
selam ben size trajıkomik hikayemi anlatayım saçlarım popm hizasındayken ( sölemesi ayıp) kuaföre gittim emo modeki kesin ama abartmayın dedim bi kestiki
benim tepeler 5 cm arkalar da bi tutam saç popıom hizasında kalmış, kel aynak gibi oldum mecburen o altlarıda kestirdim, oldumu size saçlarım kulak hizasında =( ben tam 3 senede uzatmıştım o saçları =( nese eğer işe yarıyorsa ki umarım yarıyordur, size güvenerek başladım bu küre. daha dün yaptım. yarında turplu su yapıcam. hadi bakalım =) bu arada önüme hgelen herkes naptın çok çirkin olmuşun dio :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?