ya bende dün yapıcaktım uygulamayı ama dün dışarda olduğum için bugün yapabildm ama acayip kaşıntı yaptı hiç böyle olmazdı dipleri cok kaşında ya bitlendim yada saçlarım aldı başına gidiyor belime doğrukaydirigubbakcemile3
uzuodur ayol ne biti :kedi: bit olmasın aman Allah korusunnn çok korkarım ben eyvahedigeldismile
ben geldim:))) naber rapunzellerim???
eiyis yeawrumm sendeennnopuyorumnanaktan
ben geldim:))) naber rapunzellerim???
heh şöyle buralar gelipte uğramamak varmıymış saçlar ne alemde
ya kızlar az önce ben yokken yazdıklarınızı okuyordum da... ya resmen içimi okumuşsunuz... bu saçlar bölge bölge farklı uzuyor zanımca...
hayır neden derseniz... banyodan çıkınca saçlarımı tararken arka boylar o kaa uzun görünüyor ki... ancak önlerden ölçtüğümde anca 4 cm... 4 cm de anca iki aydır ....
saçın bazı bölgeleri daha yavaş uzuyabiliyor. mesela benim de öndeki saçlarım hemen uzar ve katlar kayboluverir. ama arka saçlar daha yavaş uzar.
yani bölgesel uzama hızı farklı olabiliyrakannehir
Şeniz
valla yawrum bilemiyorum... ikinci küre bepanthenle başladım... az önce ikinci uygulamayı yaptım... bakalım umarım bu kezzz:Saruboceq:
ouff benim de başlamam lazım tezeeyvahedigeldismileiyi be kuşum nolsun...tez zamanda yapılamayan tezle uğraşıyorum...boshayallersmile
cnmm evet oluyo nedense anlayamadım ama....bilmiyorumkismile
evet ya birkaç kişi daha aynı şeyleri söyledi canım heryere eşit miktarda yedirememktenmi kaynaklanıyor acaba
ouff benim de başlamam lazım tezeeyvahedigeldismile
ya bilemiyorum tatlımbilmiyorumkismile her tarafa eşit yediriyorum aslında hatta ön taraflara bazen kıyak bile geçebiliyorumkaydirigubbakcemile3 başka bi sebebi vardır belki... ben bunu bir araştırıyıımm....
görüşmeyeli senden naber? saçlar nasıl?
ya bir an önce başla canım... valla baş ağrısı sorma... bütün ara tatilimi yedi, bu gidişle ömrümü yemeğe aday....boshayallersmile
teslim tarihi ne zaman senin tezin?
iyi şekerim benim saçlar uzadı bayağı resim koymuştum ama sen kaçırdınama kesin 5cm uzadıda daha fazlada olabilir bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?