günaydın herkesleree
resmen cilvelenmişler heeesempatiksalakcinni
selam kızlarrr;bişi dicem ama kızmayınnn sakın...
zira artık saçtan da bıktım uğraşmaktan da...saçlarımı kestiricem haftaya...inşş ..5-6 cm kadar kestirip ayrıca kat verdiricem...bi zaman sora da açtırıcam rengini ve kendmi farklı görmek istiyorum artık vee saçlarımı açtırıp bi daha da koyultmıycam koyu kısımlardan da kurtulmam gerek...uzun saçtan da hevesim geçti anlıycağınız...eskisi gibi isteiyorum ols da olur olmasa da olur ve kendimde bi farklılık istiyorum artık...
ama ben burdayım hep ...
inş saç uzatmaya çalışan herkesleym...sadece saç şeklimi rengimi değiştircem artık o kadar :))))
pişman olcağımı bilsem gidip kestirmem cnm....düşündüm kararımı verdim farklı bi havaya bürünmemin zamanı geldi artık...böcek gibi kapkara olmaktan da sıkıldım...saçlarımın fön çekmeden iğrenç bi hal alıp kabarık uçlarının havaya fırlamasından da...mafoldumben
dalgalı saçıma uygun bi modele kestiricemmm...ve artık hayatımda saçım öncelik sıramda olmıycak...
yaaa hem boşverin beni..siz uzatın işte ben sıkıldım artık hayatta beni tatmin edicek olan şeyler çok farklı demek ki ..özüme dönücem kendi saç rengim gibi bi renge...ben koyu değilmiişim zaten eski resimlerime bi bakıyorum güneşten açılmış sarı sarı duruyolar...öyle istiyorum hem doğal duran ama asla koyu değil...herkes bana böcek diyo sıkıldımm((
kapkaraaa
meraba kızlaaaaaarrr :
mervecim benim saçlarımın boyu ilk koyduğun resimden sadece 1-2 cm falan kısa rengide aynen öyle doğal rengi saçlarımın sadece perçemler elmacık kemiklerime falan geliyorlar.dün kestirdim modeli düzleştirince belli oldu benim çok hoşuma gitti sabahta örüp yatmıştım dalgalı ve kabarık oldular çok güzel oldular. üstelik düzleştirmek sadece 10 dk mı aldı ve (7.30 da düzleştirdim akşam 7 ye kadar) hiç bozulmadılar. beni uzun düredir görmeyen bir arkadaşımla karşılaştım ve saçların ne kadar güzelleşmiş ne kadar hızlı uzamış dedi daha önce sığır iliği tarifini denemiştim 5 hafta boyunca sadece saçımı yumuşattı pek bir etkisini görmedim. parlaklıkta vermedi. bu sinamekili tarif acayip parlattı ve hacimde verdi ilk defa uygulamama rağmen. daha etkil, olacağını düşünüyorum. ve dün itibariyle mayalı sütte içmeye başladım.ama bildiğiniz gibi mayalı gıdalar göbek yapıyorlar. acaba buda bana kilo aldırımıki tamda istediğim kiloya ulaşmıştım çok çabalamıştım. bide hergün mü içeyim yoksa haftada 3-4 defamı ? şimdiden çok teşekkür ediyorum merveciğim allah seni başımızdan eksik etmesin diyorum
meraba kızlaaaaaarrr :
mervecim benim saçlarımın boyu ilk koyduğun resimden sadece 1-2 cm falan kısa rengide aynen öyle doğal rengi saçlarımın sadece perçemler elmacık kemiklerime falan geliyorlar.dün kestirdim modeli düzleştirince belli oldu benim çok hoşuma gitti sabahta örüp yatmıştım dalgalı ve kabarık oldular çok güzel oldular. üstelik düzleştirmek sadece 10 dk mı aldı ve (7.30 da düzleştirdim akşam 7 ye kadar) hiç bozulmadılar. beni uzun düredir görmeyen bir arkadaşımla karşılaştım ve saçların ne kadar güzelleşmiş ne kadar hızlı uzamış dedi daha önce sığır iliği tarifini denemiştim 5 hafta boyunca sadece saçımı yumuşattı pek bir etkisini görmedim. parlaklıkta vermedi. bu sinamekili tarif acayip parlattı ve hacimde verdi ilk defa uygulamama rağmen. daha etkil, olacağını düşünüyorum. ve dün itibariyle mayalı sütte içmeye başladım.ama bildiğiniz gibi mayalı gıdalar göbek yapıyorlar. acaba buda bana kilo aldırımıki tamda istediğim kiloya ulaşmıştım çok çabalamıştım. bide hergün mü içeyim yoksa haftada 3-4 defamı ? şimdiden çok teşekkür ediyorum merveciğim allah seni başımızdan eksik etmesin diyorum
ya deli kız bana da oldum olası herkesler "kara kız" der... küçükken acayip takardım... şimdi ise süper bir durum bu... allahım yaz gelsin de daha da kararayım diye bakıyorum...sositososito
şaka bir yana bence saçlarından önce, seni bu psikolojiye sokan durumu düzelt tatlım... ya da boşver hayat aslında böyle de güzel...Şeniz
yok cnm tenim buğday kendi saçlarım da koyu değildi...saçımdan dolayı bu durum kendimi çok basık hissediyorum ve sevmiyorum...artık takıntı yapmayıp kendime yakışan bi modelle yaşamak istiyorum...benimkisi uzatma takıntısıydı ve geçti...kaydirigubbakcemile2
yoksa illa uzunken güzel durcak diye bişi yok dimi amaaaaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?