- 22 Haziran 2009
- 201
- 10
- 298
- 32
- Konu Sahibi EU3
-
- #8.001
ekledimmmmm
saol kuşummm.ben de çok beendim vallahi zemuszemus
çok güzel olmuş canımm saçlarınn, rengi de . maşalllah ne zamandan beri kullanıyosun ne kadar uzadı kullandıgından beri :)))
saol canımmm :kedi: 12. uygulamamı yapmştm pazar günü.1hafta da ara vermiştim.şimdi de mart ortasına kadar yapmıycam.hem rengi deiştirir diye korkuyorum hem de nisan+mayıs döneminde yapıp son bir atak ile 5-6 cm daha elde ederim diye düşünüyorum
daha iyi olur canım dinlenir biraz saçınn :)) renginde çok hoş ne renk acaba ? zemuszemus
kuşum inan ki ismini bilmiyorum.ben hep foto ile giderim kuaförüme.bu sefer de thalia nın fotoyu götrdüm işte yukardakini,inceledi etti.bunu yabtı kaydirigubbakcemile2
ben de bir yaklaşık bir yıldır hep bu tonları kullanıyorum... bazen bir ton koyusu bazen daha canlısı, kuaförümün ruh haline bağlı olarak değişiyordelikafadulden
kuşum yaklaşık 9-10 cm uzamam olmuştukontescimm 10 uygulamada kaç cm uzama olduu ???
kuşum yaklaşık 9-10 cm uzamam olmuştu
saol bebemmmopuyorumnanaktankkontess çok güzel olmuş kuşm güle güle kullanopuyorumnanaktan
rengi pek benzememiş ama cnmm yaaa senin saçınla onunkisi çok farklı duruyo hem de arada gölgeleri var onun...çok farklı duruyo kkontesscimmbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?