Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok güzel olmuş canımm saçlarınn, rengi de . maşalllah ne zamandan beri kullanıyosun ne kadar uzadı kullandıgından beri :)))

saol canımmm :kedi: 12. uygulamamı yapmştm pazar günü.1hafta da ara vermiştim.şimdi de mart ortasına kadar yapmıycam.hem rengi deiştirir diye korkuyorum hem de nisan+mayıs döneminde yapıp son bir atak ile 5-6 cm daha elde ederim diye düşünüyorum

daha iyi olur canım dinlenir biraz saçınn :)) renginde çok hoş ne renk acaba ? zemuszemus

daha iyi olur canım dinlenir biraz saçınn :)) renginde çok hoş ne renk acaba ? zemuszemus

kuşum inan ki ismini bilmiyorum.ben hep foto ile giderim kuaförüme.bu sefer de thalia nın fotoyu götrdüm işte yukardakini,inceledi etti.bunu yabtı kaydirigubbakcemile2

ben de bir yaklaşık bir yıldır hep bu tonları kullanıyorum... bazen bir ton koyusu bazen daha canlısı, kuaförümün ruh haline bağlı olarak değişiyordelikafadulden

süper tonlar bence bunlar.benim orjinalim de bu tarz diye sıkılıp sarı röfle yaptırmıştım ama koyu rengi özlemişim vallahii:lepi:

burda saç kıslatmak isteyene bi önyargı oluşuyo galiba paralıycaklar beniikaydirigubbakcemile3

rengi pek benzememiş ama cnmm yaaa senin saçınla onunkisi çok farklı duruyo hem de arada gölgeleri var onun...çok farklı duruyo kkontesscimmbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…