Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ama yakında menekşe yağı alıp kullanmaya baslıcam saç uçlarıma kırıklara çok iyi geliyormuş ve kırılmayı önlüyormuşbayanssulusmile

seninle ağız dalaşına giremiycem daha fazla...lütfen...gider msn???

senin benle alakanı kesmen beni hiiç alakadar etmiyo

şimdi lütfen topiğimle de alakanı kes de tam olsun :)))

ben biriyle konuşmuyosam arama mesafe koymuşsam açtığı konuya bile girmem !!!!!
al sana biraz daha ünlemmmsositososito

arkadaşlar durun ya ne oluyor ikinizde bu topikte çok sevilen insanlarsınız...lütfen tartışmayı uzatmayın daha fazla ve kimsede gitmesin...

cnmm zeytinyağı extra bişi yapmasan da olur ama ben güç verir saçıma diye yapıyodm sağlık verir diye...zemuszemus

gidecek biri varsa o ben değilim zaten değil mi...

evet ben neden gidiyorum ki...gitmesi gereken gitsin..

mervecim sakin olun ne güzel girip buraya zaman zaman paylaşımlarda bulunuyoruz ..değer mi böyle tat kaçırmaya ikinize söylüyorum yapmayın ..
kontes de senin kadar emek verdi bu topiğe ,tabi sende böyle güzel bir başlık açtın uzatmayın...

emeklerimin karşığı bu oldu ela...ben bişey yapmadım kimseye...nyse kimseyle uğraşacak dermanım yok

benle uğraşılcak durumun da yok zaten...sadece insan gibi tadınızı kaçırmasaydınız dedim ne yaparsanız yapın..

ben kimseye bişi demedim...tek korkum yöneticilerin uyarmasıydı o yüzden arkadaşlar konu dağılmasın dedim ama sonradan baktım ki yöneticiler bişi demiyo ben de katıldım sohbete hep beraber güldük paylaştık....ve bu konu da hepsi gibi saptırıldı biri tarafından...onca emek verdim;ilgilendim kimseye 100 kere soruyosn sinirleniyorum felan..demedim...emek sadece doğru şekilde verildiği zaman emektir.....işte o zaman emek olur...tam manasıyla düzgünce yaptığın zaman...ben herkesle ilgilendim kimseyi yok saymadım yeri geldi en ince ayrıntılarına kadar yazdım yazdım yazdım...ama kimi zaman herkes gibi kararsız kaldım bunaldım hepsini sizlere inanıp güvenerek içimi açarak yazdım kimseden çok güzel lafını beklemedim...beklediğim sadece saygı ve teşekkürdü...ve herkesten de bunu buldum tüm arkadaşlardan...kkontess haricinde tabikiii...düşüncelerimizi söylemek suç oldu...insanları kırmadıktan sonra güzelce söylemekte kötü bir şey görmüyorum...bundan önce benle ii olan arası birden bitiverdii.......benden soğumuş ;güya anlattıklarına göre bayaa bi önceleri soğumuş alakayı kesmiş olması lazımdı...ama kendisine yönelik bi lafım bitirdi her şeyi...beğenmemek değil gayet güzel olmuş ama renk tutmamış pek cnmm...gibi bi ifade böyle bi aşağılanmaya uğramaya sebepmiş demek...yazık yazık yazıkkkkkkkkkkkk

.........

Son düzenleyen: Moderatör:
konunun kapatılmasını rica edicem moderatörden msj atıcam çok karıştı bura...neyse bana bişi olmaz evelallah...ben gerekli teşekkürlerimi aldım insanlardan...

istediğim insanla konuşurum istemediğimle konuşmam.senle konuşmamamı sorun edip sormuşsun nedenini,ben de söyledim.cevaplarına katlanamayacağın sorular sormasaydın madem şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…