Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar birsey belirtmeden duramıcam p.tesi boyadığım saçlarımın 2-3mm dipleri çıkmış bile megerse ne kadar cabuk uzuyormuşda eskiden farketmiyormuşumzemuszemus

cnmmm bi önemi yok evet ama anlam veremediğimden dolayı yazdım ve beğenmedim de demedim güzel olmuş güle güle kullan güzel bi renk ama pek aynı gibi olmamış demiştim hepsi bu...bu sadece bi görüştür...ben beğenmedim demedim ki beğenmeye de bilir insan ama biri bana yaaa merve pek beğenmedim dese ya da cnm güzel olmuş ama renk pek aynı olmamış dese ben böyle bi tepki vermem...çünkü yersiz olur...ya da kırıldıysa açıkça der ki kırıldım sana merve ;ben de gönlünü alırım kapanır gider...

değer mi bu kadar minicik şeylerden insanlara küsmeye???özel msj atmaya gerek görmedim..
ama bu ufacık şeyden ötürü bana kırınılması asıl beni kırıyoo...kendimi bişi yapmış gibi hissediyorum çünkü...

aslında hiçbişi yapmadığım halde...fikirlerimizi söylemekten dolayı böyle olucaksa varsın olsun ne yapayım???

ayrıca beğendim gayet güzel olmuş demiştim zaten...üstelik bunu içimden gelerek dedim..

ama yanlış anlaşıldım galibaaa...bu sebepten dolayı da üzüldümmm:çok üzgünüm:

suç işlemişcesineee....

ben burada her şeyden dem vurulabilceğini sandım;düşüncelerimizi söyleyebileceğimizi...
sadece güzel olmuş da diyebilirdim ve keşke de öyle deseydim...kafamdakini buraya yazmak hata oldu..sebebini de bilemiyorum ama bi daha yapmam...her şeyi konuşabileceğimizi sanıyordum tabiki güzel güzel ve kırıcı olmayarak...kimseyi de kırmadım bu güne kadar kırmam da...neysee

moralim bozuldu..

bu topikte diğerlerinden farklı olarak her şeyden konuşuldu;yılbaşından sevgililer gününe;ne biliyim sevgililerimizden sıkıntılarımızaa....kararsız zamanlarımıza her şey....ve ilk başta uyarı alırım diye düşündüm ama yok olmadı ve olmasın burası byle gayet güzel...ve benim de istediğim bundan farklı değil uyarı felan da almadığımıza göre kafamıza göre takıldık hep içimizdekileri söyledikk :)))

çok da güzel ortam oldu burda içten samimi...ben de sandım ki kafamdan geçeni söylesem de bana alınmaz çünkü en nihayetinde zaten beğendim...benim dediğim mevzu başka;beğenimi de dile getirdim ama hata ettim galiba böyle davranmaklaaa...kimseyi üzcek bişi yapmadım...yapmam da..

denemeye değer ama ben çok sabırsızlandım tabi saçım olmadığı için daha sık yapsak bu formülü ben hafta da 2 yapıyorum diğer formülleride uyguluyorum hergün birisini yani

bende aynısını yapıyorum acaba zararı olurmu hergün bi bakım kürüm var haftada 2 kez sinameki kürü saçlarım yıpranık ve kestirmek zorunda kaldım sonuç almak için hemen bunları ypmak zorundayımbilmiyorumkismile

tabi buna kontes cevap verir ben sadece düşüncemi belirttim özelm mesaj at dmemin sebebide bu muhabbetlerin topikte olmaması içindi canım

ayrıca kimsenin suç işlediği yok mervecim.suç deil insanlar bazen istmeden karşısındakini kırabilir veya karşındaki sen farkında olmadan sana kırılabilir kendini suçlu hissetmene gerek yok.

ayrıca kontesle konuşursun daha iyi anlaşılır durumyerimseniben

Kızlar burda kaç yaşında insanlarız hatalı olunucak ya da kırılıcak bir durum yok bence siz tabi kendi aranızda konuşursunuz orasını bilemem ama merve yani 'neyse ben gidiyorum topiği artık siz idare edersiniz arkadaşlar yapcak bi işim kalmadı zaten burada..hadi hakkınızı helal edin benden yana bi hak varsa da helal olsun......' denicek kadar bir durumda yok. Burda hiçbirimizin işi yok birbirimize yardımcı olmak amaçlı bulunuyoruz sanal ortam ama içimiz sıkıldığında gelip burda anlatıyoruz bir nebze de olsa. Neden böyle birsey içine girildi ben anlayamadım ben o gün olayı da kaçırmışım ama okuduklarımdan büyütülücek birsey oldugunu zannetmiyorum bence sana kkontess'inde kırıldığını zannetmiyorum

ben geçende kadınlar kulübünün kurallarını okudum gidene kal demek kalana git demek yasakmış gerçekten böyle yazıyordu geçende merve giderken kal diye çok ısrar ettim bidaha edersem atılırım diye korkyorumkaydirigubbakcemile3

ya bu kadar hayata küsecek kadar mühim bir olay yok mervecim ayrıca zaman akıp gidiyor boşuna zaman geçiriyoruz gibi bişeyler yazmışsında aslında öyle deil işi olamayn vakti olan takılıyoruz işte buralarda zaman zaman yaşadığımız sıkıntılardan burada uzak kalabiliyoruz ben öyle boşa vakit geriçiriyorum gibi düşünmüyorum tabi okul zamanı okul oluyor ders zamanı ders oluyor ne biliyim..

keşke giderken şu son yazılanlarıda silseydin yavrum arada böyle gergin konular olmasaydı daha güzel olurdu ama neyse artık...

saç rengimi benzetememen,hayalimdeki saç uzunluğuna ıyyy diyip sonra senin de o kadar uzatmaya niyetlenmen vsvsvsvsvsvs ilk aklıma gelenler bunlar oldu.daha da sayarım eminim.sen konu dışına çıkınca normal oldu ama biz çıkınca uyardın.senin psikolojik kararsızlıklarına biz hep akıl verdik sayfalarca konuştuk.sonra boşuna konuşulmuş gibi aynen devam ettin.saç boyatcam dedin eyv dedik ve cidden çoğu arkadaş kendini parçaladı fikir verebilmek adına.gittin boyattın.süper dedin 2 sayfa sevindin,sonra da ağladın bunalım oldun 3 sayfa üzüldün.kırgın değilim,soğudum.ben bu tarz şeylere gelen bir insan değilim.çocuk eğlermiş gibi sürekli moral verme,sürekli destek olma vs modunda olamam yani,kusura bakma.o yüzden biraz mesafe koydum,soru sorulduğunda cevap verdim.gitmek ya da kalmak tabiki de senin tercihin.keyfin bilir...

kardeşim sana beni avut bana destek ol bilmemne mi dedim...senin uzatacağın kadar da uzatmak felan asla istemiyorum her seferinde de çok kötü göründüğünü dile getirdim herkesin görüşünü dile getirdiği gibi....

sen bişey söylerken ii başkaları söylerken kötü...dön de önce kendine bir bak...burasını ben açtım insanlar gelip bana soru sordular her seferinde azarladın kızdın tersledin hatırlarsan sana sormamıştık zaten muhattabı sen değilsin diyenler oldu sanaaa......ama ben gene de sana bişey demedim....düşünceleri söylemek suçsa ve alınıyosan da alın...

beni alakadar etmiyo soğuyosan da soğu ne yapabilirim ki!!!!!

sana açıklama yapmak zorunda değilim kimse de bana yardım ederken fikir verirken gocunmadı çünkü ben de herkesin sorunlarına yardım etmeye çalıştım herkese güler yüzle yaklaştım ve aynı şekilde bana geri döndüler çok sevgiyle davranıp sorularıma sıkıntılarıma yanıt verdiler hepsine çok teşekkür ederim....

ben kendim konuşmuşum bişi olmamiş da siz konuşunca sorun olmuş!!!ne zaman sorun etmiişim acaba merak ettim şimdi!!!!

bu kadar olur yaaa ancak bu kadar olur hepsini bide arka arkaya sıralamışsın ;biriktirdin heralde...ve zamanı gelince yazarım diye aklında tutmuşsun...bi kere ben konu dağılır uyarı alırım diye konuyu başka yöne çekmemek ve çekilmesine engel olmak istedim ama baktım ki kimse karışmadı dedim ki burası da böyle bi topik olsun...ve de çok da güzel oldu....ben konuşanlara kızacak olsam burda 9.000 e yakın sayfa olmaz kimse de sohbet edip eğlenmezdi burda değil mi!!!!!!

başta çekincem vardı evet yöneticiler uyarır yanlış yerlere gider konular diye ama öyle olmadı....

ayrıca senden yardım beklemedim hiçbi zaman saç boyamam konusunda illa yardım et de demedim kapris de yapmadım zorlama da....isteyen cevap verir ki verildi;kararsız da olabilirim kimi zaman bunalmış da saçmalamış da...kimse dört dörtlük değil....

o kadar kırıcısın ki dön önce sen kendine bak...saç boyatmamdan şundan undan sanane anlamadım sen mi parçaladın kendini????ben de senin gibilere gelebilen bi insan asla değilim olmadım olmıycam da;burda herkes bana çok ii davrandı hepsine teşekkür ederim hepsine...

senin mesafe koyman beni bağlamıyo...çünkü bi bağımız yoktu zaten ki mesafemiz olsun!!!!

zaman zzaman bişeyler paylaşmış olsak da o anlık durumlardı geçmişte kaldı ve bitti...
all şimdi burda istediğini yaz söyle geleni gideni azarlaa tamam mı!!!

bi soran 2.yi sormaya korksun senden...benden bu kadar bu kadar aşağılanmaya gelemiycem senin tarafından...başka kimsenin değil...sezgilerimde de yanılmadım...allah her şeyi görüyo ne diyim..

istediğini yazabilirsin gelenlere istediğin gibi davranabilirsin al bura da senin olsun....gözüm yok benim bişeyde..insanlara faydalı olabildiğimi umuyorum...çok teşekkür aldım çok allah razı olsun diyen de oldu...o yüzden mutluyum işte gerisi de senin ayıbın olarak hafızamda kalıcak...!!!!!

bu kadar....

yanında olduğum ve yanımda olan sıkıntısına merhem olmaya çalıştığım ve sıkıntıma derman olmaya çalışan beni dinleyen ve benim dinlediğim bi sürü insana;arkadaşlara çok teşekkür ederim....

faydalı olabildiğimi umuyorum ne mutlu bana

beni alakadar etmiyo soğuyosan da soğu ne yapabilirim ki!!!!! demişsin
edd yabıcak b, işey yok
o yüzden de lüzum bile görmedim zaten bu konuyu sana açmaya konuşmaya vs vs vs
kendin açmışsın etmişsin
rahatsz oldğm durum oldu ben de alakamı kestim
olay budur

ben kendim konuşmuşum bişi olmamiş da siz konuşunca sorun olmuş!!!ne zaman sorun etmiişim acaba merak ettim şimdi!!!! demişsin
geçmiş sayfaları bi oku
sanırsam unutkan bir kişiliksin

bi soran 2.yi sormaya korksun senden...benden bu kadar bu kadar aşağılanmaya gelemiycem senin tarafından...başka kimsenin değil...sezgilerimde de yanılmadım...allah her şeyi görüyo ne diyim.. demişsin.
Allah lık bi durum yok,işi dine çekip duygu sömürüsüne fln başlama ltfen
bi soran 2. sormaya korksun korkmasın,kendileri bilir
seni aşağıladğm da yok
dedğim gbi konuyu sen açmşsn bu sbh
hatta ortalık yerde açmışsın
bana da cwp hakkı doğdu we rahtszlıklarmdan dolayı muhattap olmama kararı aldğımı dile getrdim
asıl aşağılayan sensin
bi sürü ünlemler ws lerle knşmuşsun
dier kızlar gbi sana moral werrmek aman mrvecm saçın süper kaşın mükemmel kilon şöle böle deme zorunluluğmn olmadğndan ,uzak durmayı seçtiğimi dzgnce syledim
o da sorun edip yazmşsın ,kırılmşsın,zoruna gtmiş diye
yoksa açıklama yapacğm bi durum bile görmüyorum

o kadar kırıcısın ki dön önce sen kendine bak...saç boyatmamdan şundan undan sanane anlamadım sen mi parçaladın kendini????ben de senin gibilere gelebilen bi insan asla değilim olmadım olmıycam da;burda herkes bana çok ii davrandı hepsine teşekkür ederim hepsine... demişsin
kendimi nie parçalayayım ki senin için
zten parçalamadım da
çnkü senin bazı trplerinden dolayı
parçalamama gerek olmadı
değmez diye düşündüm
burda kimse ile yarışıyor değilim
ben de faydalı olabilme modundayım
saçı size deil kndime uzatıorm snçta
bana gelmeni gerektircek bi durum da yok
ne diye celallendin anlamadım
istedğime istedğim gbi sınır çizerim,istedğimle de samimi knuşurum
sana sınır çizmek istedim we muhabbeti de kestim
kendin kurcaladın nedenini ws
yoksa benim için gayet hawa hoştu
sadece nikimin geçtiği msjları okuyup onlara cwp weriyordum
senle we sevenlerinle alakam yok :icecream:

ya kıslar bişe sorcam ben bunu yapıorum ama sadece sinamekiyi yapsam da zeytinyağını yapmasam olmamı yahu yağ kokusundan pek tıksıntı geldi şu an kafamda 3 hafta falan oluo yapalı heral uzadı uzamasınada zeytınyağı uğraştırıo benı yahuu aslında pek de faydalı biliorum ama dedimya şu koku benı deli ediyoooorrr ulenn bide banyoyu temızlemek için uğraşıorum

Valla canım ben kullanmıyorum ama sinamekinin yanında sarımsaklı şampuan kullanıyorum onun faydasını gördüm bazı arkadaslarda zeytinyağına sarımsak atıp bekletip kullanıyorlar bende saçlarımın çok vıcık vıcık yaglı olmasından hoşlanmıyorum

kkontess isimli arkadaş...lütfen bir daha bu topiğe gelmemeni rica ediyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…