E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #8.321
kontess ,papatya burası kapanırsa başlık açın kızlar yaa alışmıştım ben sizle sohbete..ok miii
tamam tatlım okyerimseniben
istenmediği yer olurmı canım sen istemebilirsin ama onu isteyenler var mesela benopuyorumnanaktan
Kızlar çok ayıp bu laflar gercekden.
Kimsenin çekip gitmesine gerek yok ama bu dedikleriniz çok ayıp ya harbiden ya bir dönünde kendinize bakın siz dışarda da insanlarla böle ulu orta laf dalaşına mı giriyorsnuz?
Kimse bunu size öğretmedi mi yani erkeklerden farkınız yok su yaptıgınızla
Sonra vay efendim saçım uzun olsun bakımlı olsun
Ne önemi kalıyor siz kadınlıgınızı kaybettikden sonra saçın yüzün.
Seviyenizi koruyun lütfen
hangi saçların aklinialirimsmile
sen boyadın mı ela saçlarını röflelerinden kurtulabildinmi
kontess eski sayfaların birinde resmin vardı bulamıyorum beni eklermsin albümden bakayım
yok tatlım ama bu hafta artık düşündüm neyi bekliyorum dedim kuaförümle de konuştum kalan röflelerimi saçımın rengine boyucak birde saçımın aralarına ışıltı attırcam böyle tatlı çikolata gibi..heyecanlanıyorum valla bu değişim nasıl olcak acaba...
bencede röfle iyice akınca saç çok bakımsız duruyor bende diplerini boyadım sonra koyarım albüme bakarsın bakalım nasıl olmuş
benim kimseyle problemim yok ama bu kelime olmadı gerçekten...yarın birgün kimin saçlarının azcık kalcağı belli olmaz bence herkes bugünü değil yarınlarını düşünerek konuşsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?