Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
..............

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar çok ayıp bu laflar gercekden.
Kimsenin çekip gitmesine gerek yok ama bu dedikleriniz çok ayıp ya harbiden ya bir dönünde kendinize bakın siz dışarda da insanlarla böle ulu orta laf dalaşına mı giriyorsnuz?
Kimse bunu size öğretmedi mi yani erkeklerden farkınız yok su yaptıgınızla
Sonra vay efendim saçım uzun olsun bakımlı olsun
Ne önemi kalıyor siz kadınlıgınızı kaybettikden sonra saçın yüzün.
Seviyenizi koruyun lütfen

hadi konu kapanınca da başka yerlere yazarsınız artıkk

kontess ,papatya burası kapanırsa başlık açın kızlar yaa alışmıştım ben sizle sohbete..ok miii

kontess ,papatya burası kapanırsa başlık açın kızlar yaa alışmıştım ben sizle sohbete..ok miii

tabiki şekerim yani kapanmassa burdan devam ederiz kapanırsa açarız elacım zaten senin sarımsaklı başlığın var olmadı ordan devamm

kaydirigubbakcemile5

kontess eski sayfaların birinde resmin vardı bulamıyorum beni eklermsin albümden bakayım

hangi saçların aklinialirimsmile

benim kimseyle problemim yok ama bu kelime olmadı gerçekten...yarın birgün kimin saçlarının azcık kalcağı belli olmaz bence herkes bugünü değil yarınlarını düşünerek konuşsun...

sen boyadın mı ela saçlarını röflelerinden kurtulabildinmi

yok tatlım ama bu hafta artık düşündüm neyi bekliyorum dedim kuaförümle de konuştum kalan röflelerimi saçımın rengine boyucak birde saçımın aralarına ışıltı attırcam böyle tatlı çikolata gibi..heyecanlanıyorum valla bu değişim nasıl olcak acaba...

bencede röfle iyice akınca saç çok bakımsız duruyor

Son düzenleyen: Moderatör:
kkontes baktım ama acayip uzamış saçların inanlır gibi değil harika yaza kadar uzatmam lazım omuzlarda saçlarım sen tam olarak haftada birmi uyguladın kaç ayda bu halini aldı ben bi ara gaza gelip haftada 2 kez yaptım bunu 2 hafta kadar yani 4 kez olmuş oluyor zaten ayda 1.5-2 cm arası uzar takip edemedim arada kaynadı tekrar başladım şuan saçımda var 9.30 dan beri

benim kimseyle problemim yok ama bu kelime olmadı gerçekten...yarın birgün kimin saçlarının azcık kalcağı belli olmaz bence herkes bugünü değil yarınlarını düşünerek konuşsun...

olsun canım ya ne yapalım saçlarımız seyrek olabilr ama uğraşıyoruz işte umarım sonuçlarınıda alabiliriz böyle alay eder gibi konuşanlarıda bişey demiyorum kendi haline bırakıyorum allah verisi saçlar ben yaratmadımki yani onun için verecek cevabım yokyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…