kkontes baktım ama acayip uzamış saçların inanlır gibi değil harika yaza kadar uzatmam lazım omuzlarda saçlarım sen tam olarak haftada birmi uyguladın kaç ayda bu halini aldı ben bi ara gaza gelip haftada 2 kez yaptım bunu 2 hafta kadar yani 4 kez olmuş oluyor zaten ayda 1.5-2 cm arası uzar takip edemedim arada kaynadı tekrar başladım şuan saçımda var 9.30 dan beri
ya kızlar ben bu karışımı sürdüğümde hafif bi kaşıntı oluyo öyle rahatsız edici değil tabi kaşınan saç uzar derler sizdede oldumu
ya kızlar ben bu karışımı sürdüğümde hafif bi kaşıntı oluyo öyle rahatsız edici değil tabi kaşınan saç uzar derler sizdede oldumu
kızlar bişi sorcam bunu sadece sac derisine mi sürüyoruz yoksa saçımızn heryerne mi??
olsun canım ya ne yapalım saçlarımız seyrek olabilr ama uğraşıyoruz işte umarım sonuçlarınıda alabiliriz böyle alay eder gibi konuşanlarıda bişey demiyorum kendi haline bırakıyorum allah verisi saçlar ben yaratmadımki yani onun için verecek cevabım yokyerimseniben
ben diplerine masaj yaparak yediriyorum ayrıca kalanıda tüm saçımada sürüyorum canım besler diye hem parlak ve hacim kazandırdı saçlarıma ama bazı arkadaşlar sadece diplere sürüyor nasıl istersenopuyorumnanaktan
kızlar bişi sorcam bunu sadece sac derisine mi sürüyoruz yoksa saçımızn heryerne mi??
aman kızlar kaşınsın dert değil yeterki uzasınlar :))sizdede oldumu diye merak ettim sadece demekki uzayacaklar inşallah heycanlandım valla yaza kadar eski belimde olan saçlarıma kavuşacam inşallahhh kontesin saçlarından sonra acayip gaza geldim saçım uzarsa sana baya dua edecem :))canım
bende sürym o zaman kaydirigubbakcemile2
bide bişi daha sorcam bemixlemi bepanthenle mi yapıosunz ? 2si arasında bi fark var mı
bende sürym o zaman kaydirigubbakcemile2
bide bişi daha sorcam bemixlemi bepanthenle mi yapıosunz ? 2si arasında bi fark var mı
ben bemix kullanıyorum.bepanten kokmuyormuş (bemixte azcık koku var).farkı bu diye biliyorum.ama bildiğim kadarıyla bepanten kullanan yok.ya da 1 kişi mi ne vardı.işe yaryor mu emin değilim o yüzden
ben bemiks kullanıyorum canım bu tarifi veren japongülü arkadaşımız bemiks dedi bizde bemiks kullandık sen bemiks kullan bencezemuszemus
Ben bepanthen kullanmıştım gayet de ii gidiodu bepanthen bitti evigen aldım yine iyi gidiyor yani pek fark oldugunu sanmıyorum ben ama sen bilirsin yine deyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?