bemix yerine bepanthen kullanabilirmiyiz?
yok artık ayda 10 cmmiş
Merhaba arkadaşlar daha önce bu topğe bir kaç yazmışlığım var.Bende sizler gibi bu topiği okuduğumda,yok canım öyle şey mi olur dedim.Konuyu açan arkadaşa çok soru sormuştum.Resimlerin göz yanılsamasından başka bişey olamayacağı kanaatine varmıştım.Ama benim saçım nerdeyse hiç uzamıyordu diyebilirim.Saçıma ,bakım falan yapmazdım,(sadece kafama estiğinde zaytinyağı sürerdim)Bende bu tarifi iyice araştırdıktan sonra denemeye karar verdim.Başlmadan önce banyo yaparken saçlarımın,nereye geldiğini ölçtüm.Diğer türlü pek belli olmuyor,kiminin saçı dalgalı kiminin düz bu yüzden net bir sonuç almak istiyorsanız banyoda saçınız ıslakken ölçün.....evet söylendiği gibi saçı uzatıyor.Ben 1.5 ay kullandım bıraktım 15 gün kadar saç derim dinlensin diye.Geçn hafta yine başladım.Yakında düğün var o zmana kadar göğüs altına kadar saçımın gelmesini istiyorum.Topiği açan arkadaşa ve benim sorularımı yanıtlayan arkadaşlara çok teşekkür ederim.....Bu arada benim en büyük korkum saçımın rengi değişir diye olmuştu.(saçımın rengi doğal ve çok güzel çünkü)ama hiç bir açılma yada koyulaşma olmadı saçlarımda.Benim,gibi tereddütle başlayan arkadaşlara bilgi olsun diye deneyimimi paylaştım sizlerle.
bu tarif için kaynatmak gerekiyor. altını kapattıktan sonra ılıyana kadar da beklet diğer türlü çok işe yaramaz sanırım.
peki 1,5 ayda ne kadar uzadı saçın ?
yarım çay bard suya bi tutam sinameki kat kaynat.ılıyınca 1 bemiks ampul 1 çorba kaşığı badem yağı kat..saçlarını yıkadıktan sonra sür..Yarım saat ile 5 saat arasında beklet yıka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?