Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saçımı 1.5 ay oldu kestireli 4 cm uzadı 1 aydırda bu tarifi yapıyorm düzenli..öncedende uyguluyodum ama cnm ne zaman isterse kafama göre :)) bişey sormak istiyorum sinamekini ben kaynayan suya bir tutam atıp bir taşımlık kaynatıp hemen söndürüyorum..böylemi yapılmalı yoksa kaynayan suyun altını kapattıktan sonramı içine atıp demlicez??saçma bi soru oldu ama bu bitki çaylarının demleme yöntemleri varmış bazısı kaynatılıp bazısı demleniyomuş etki gösterebilmesi için..

bu tarif için kaynatmak gerekiyor. altını kapattıktan sonra ılıyana kadar da beklet diğer türlü çok işe yaramaz sanırım.

peki kullanılan yağ miktarı nedir... saclarım cok gec uzuyo deniycem umarım sonuç alırım

Ben de burdan heveslenip denedim tarifi.
Öyle 10 cm ler felan imkansız, ama gerçekten saçların daha hızlı uzadığı doğru :)

Bir de 1 kaşık kuru ısırgan otu ve papatya kaynatıyorum ben.Suyunu, banyodan sonra saçlarıma döküyorum ve hiç durulamıyorum.
Bunu 1 yıldır yapıyorum saçlarım daha yumuşak ve hacimli görünüyor .. :))
(haftada 1 kez)

Merhaba arkadaşlar daha önce bu topğe bir kaç yazmışlığım var.Bende sizler gibi bu topiği okuduğumda,yok canım öyle şey mi olur dedim.Konuyu açan arkadaşa çok soru sormuştum.Resimlerin göz yanılsamasından başka bişey olamayacağı kanaatine varmıştım.Ama benim saçım nerdeyse hiç uzamıyordu diyebilirim.Saçıma ,bakım falan yapmazdım,(sadece kafama estiğinde zaytinyağı sürerdim)Bende bu tarifi iyice araştırdıktan sonra denemeye karar verdim.Başlmadan önce banyo yaparken saçlarımın,nereye geldiğini ölçtüm.Diğer türlü pek belli olmuyor,kiminin saçı dalgalı kiminin düz bu yüzden net bir sonuç almak istiyorsanız banyoda saçınız ıslakken ölçün.....evet söylendiği gibi saçı uzatıyor.Ben 1.5 ay kullandım bıraktım 15 gün kadar saç derim dinlensin diye.Geçn hafta yine başladım.Yakında düğün var o zmana kadar göğüs altına kadar saçımın gelmesini istiyorum.Topiği açan arkadaşa ve benim sorularımı yanıtlayan arkadaşlara çok teşekkür ederim.....Bu arada benim en büyük korkum saçımın rengi değişir diye olmuştu.(saçımın rengi doğal ve çok güzel çünkü)ama hiç bir açılma yada koyulaşma olmadı saçlarımda.Benim,gibi tereddütle başlayan arkadaşlara bilgi olsun diye deneyimimi paylaştım sizlerle.

bende yarın tüm malzemeleri alacağım ve cuma günü ilk kürümü yapacağım... yalnız sarımsaklı şampuan beni kara kara düşündürüyor açıkçası ya.. hani sadece formülü uygulasak sarımsak olayına hiç girmeden ?? olmaz mı ya? eyvahedigeldismile

canım abartılı bi koku yok...sadece ıslakken hissediyosun..az kullan istersen..sonra normal şampuanla güzelce yıka..gliss ürünlerini tavsiye ettiler ben kullanmadım ama kullananlar kokudan böyle kurtuluyormuş.ben yağını kullanıyorum sadece bikaç damla damlatıyorum..
bende de uzama var..10 cm olayına da itiraz edemem elimde olmadan..kanıtım yok çünkü...sonuçta bu başlığa olsun diğer başlıklara olsun binlerce kez yazılmış ve sonuç da alınmış.bilip bilmeden insanları yalancılıkla suçlayamam.....çünkü evet bazı insanların saçları uzamıyor...bu formül ile uzadı diyen çok..ama bazı saçlar çabuk uzar..bide bakım eklenince bu hız artar..benim saçlarımda çabuk uzar mesela..ben değil arkadaşlarım bunu bana diyor..sadece bu formülle bile bu hız arttı...diğerlerini saçı yormamak adına ve tabi vakitsizlikten yapamıcam...ama bu da yeter bana..az daha uzasın yeter..

peki 1,5 ayda ne kadar uzadı saçın ?

Arkadaşlar ben tarif falan göremiyorum zeytinyağını el yakmayacak kadar ısıtılması haricinde.. rica etsem tarifi yazabilir misiniz?

yarım çay bard suya bi tutam sinameki kat kaynat.ılıyınca 1 bemiks ampul 1 çorba kaşığı badem yağı kat..saçlarını yıkadıktan sonra sür..Yarım saat ile 5 saat arasında beklet yıka..

bu tarif için kaynatmak gerekiyor. altını kapattıktan sonra ılıyana kadar da beklet diğer türlü çok işe yaramaz sanırım.

teşekkür ederim canım bundan sonra kaynatırım artık işallah daha etkili olur :lepi::lepi:

peki 1,5 ayda ne kadar uzadı saçın ?

Ben saçımı elime metre alıpta öyle ölçmedim.Ama saçım ıslakken,banyoda ölçtüm kendimce.Ben bu kürü yapmadan önce saçımı kırıklarından bir güzel temizletmiştim,şampuanımı değiştirmiştim.Benim saç boyum kestirdiğimde,omzumdan biraz aşağıda idi,şimdi göğüs ucumda.Ben biraz daha uzasın istiyorum.Saçlarım kısa olduğu için saçımı toplamam zor oluyordu,şu an rahatlıkla toplayabiliyorum.....kAFANIZDAKİ şüphelerden ancak kullanarak kurtulabilirisniz.Bende günlerce bu topiğe yazmıştım,sonunda denemeye karar verdim iyi ki vermişim.Geç uzayan saçlarım şimdi istediğim boya yaklaştı.2 aydır bu küre devam ediyorum.

ben bu değişim resimlerini gerçekten görmek istiyorum ama bir türlü öremiyorum yardımcı olabilir misiniz?bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…