Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm ileriki sayfalarda olmalı..bide başka bi sayfa daha var oradaki arkadaşları ekleyip görebilirsin..

ben şu anki saçlarımın resmini eklemeye çalıştım ama mesaj sayım yetersiz olduğundan kabul etmedi eyvahedigeldismile

Merhaba arkadaşlar,saçlarımı yanlış işlem sonucu röfle yaparken yaktılar,kısacık kestirmek zorunda kaldım.Yılan yağı kullanmaya başladım...Ayda normalinden 2 kat daha fazla uzatıyor.Ama her yılan yağı işe yaramıyor,İşe yarayan gerçek yılan yağını temin etmek isteyenler bana ;xxxx adresinden ulaşabilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar şu japon gülü tarifi nedir?herkez ondan bahsediyor.birisi versin şu tarifi artık çatlıcam=))

Arkadaşlar saç uzatmanın en etkili yolu yılanyağı...Etkili yılan yağı temin etmek isteyenler bana;xxxx adresinden ulaşabilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar kuaförden saç uzatacak formül die konu var orada yazıo formüll ayrıca ben yılan yağının yan etkisi çok die biliorum cnaım

3 sene önce kullandığım yılan yağının hala saç diplerimde oluşturduğu kabuklanmalar şeklinde bıraktığı iz ile yaşıyorum. uzak durun bence...

3 sene önce kullandığım yılan yağının hala saç diplerimde oluşturduğu kabuklanmalar şeklinde bıraktığı iz ile yaşıyorum. uzak durun bence...

istemiosan sn yapma ama başalarınıda karısma.yılan yağınında öle bi etkisi olmamıştır bu zamana kadar kimsede..hem burda başka formül anlatılmıs.benneyaptımki

kürü uygulayan+öven bi sürü isan var ama kimse resim koymamış. ilginç ne diyim :)

kimse resim koymamış mı? arkadaşım bi gerilere bak istersen..zaten ulu orta konmuyo genellikle konulan siliniyor.profillere ekleniyor..

arkadaşlar bu konuuyu açan arkadaş kapatmıs mı profilini ben bulamıyorum bilenvarsa yazsın

arkadaşlar bende saçımdan şikayetciyim daha belime geldiğini göremedim kıvırcık ince telli kırılıyor çatalaşıyor uçları çok kötü duruyor ve kimyasal maddelerinde etkisi var boya var saçımda. asıl sorcağim soru KIRIKLARI KOPARTMAK MI İYİ YOKSA KESTİRMEK Mİ.? KUAFÖRÜM KOPARTMANIN GİDERMİYCEĞİNİ KESTİRMEK GEREKTİRDİĞİ SÖYLERDİ SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

kopartmaq sacı yıpratı0ms cnm ya :S bnde bı ara kopartı0dm ama sonra tek bı telde denedm .Kırık gdmedı haTTa daha cok sacı yıprattı.
Ben sacımı cevıriyorum kenarlarından cıkan saclar kırıklar olurmus zaten. 0nlarında ucundan makasla alıyorum :) :) :) bıde egr sacların cok yıpranıyosa eczanedn dogall sampuanlar alp kullan. tresan sampualnar var mesela.bıde onlara aıt sac yumusatıcısı uzamayada bıyq katkı saglıyor

Bayan123 teşekkür ederim. evet daha çok yıprandı benimde boyuda kısaldı kopartmakan deniycem saol inşallah işe yarar ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…