ya kızlar ben sinameki bulamıyorum hiçbir yerde.. onun yerine hazır sinameki çayları var onu kullansam olur mu acaba? sonuçta sinamekiyi de kaynatıp suyunu kullanıcaz bununda suyunu kullanıcam çok kararsız kaldım
Hazır çayların aktardan alınan bitkiler kadar doğal ve etkili olduğuna pek inanmıyorum ben.
Ama yine de sen bilirsin tatlım.Bu benim fikrim.
kıslar hiç 1.5 ayda 10 cm saç uzarmı ya akıl var mantık var...normal bi insanın 1 ayda saçı 1 cm uzarrr hadii aşırı uzayanlarında 2-3 cm uzasın ama 10 cm olurmu hiç yaaa bence o derece saçı uzayan insanın bi saglık sorunu vardır demek..
10 cm bende ihtimal vermiyorum ama bi 5 cm uzasa yeter bana
Anladım tatlım.Nasıl aktarmış o öyle sinemaki otunu bilmiyor. ohaoldumsmileşuanda bulunduğum yer ilçe olduğu için aktar var mı burda diyorum o ne diyorlar sırnaşık şey onun için çayını almak zorunda kaldım doğru söylüyorsun aslında çok bi etkisi olmaz ama memleketime gitmeme daha var şimdilik idare etmeliyim sanırım teşekkürler canım cevap için
valla 5 cm bile zor ama 10 cm kadar imkansız olmas sanırımkaydirigubbakcemile3
Anladım tatlım.Nasıl aktarmış o öyle sinemaki otunu bilmiyor. ohaoldumsmile
Poşetin içindekileri çıkartıp öyle kullan bari bulana kadar. yerimseniben
bende bi problem olmadı gerçi 1 kez yaptım sadece eğer sende bi kez yaptıysan belki sadece o günlük bişeydir tekrar yap yine ağrırsa başka bi yönteme geçebilirsinYalnız ben bunu yaptığımda başım çok ağrıdı, deneyen arkadaşlar sizdede oldu mu?
Canım bunun çok etkili olduğunu söylemişlerdi.kesİnlİkle mayalı sÜtÜ tavsİye edİorum...zahmetsİzce aynı hızda uzuo saÇın rengİnİ bozmuo..dolgunlaŞtırıo tel tel ayrılıo saÇlar yumuŞacık cİlde ve baĞırsaklara Çok faydalı cİldİmİn yaĞ dengesİnİ saĞladı...yÜzÜm Çok gusel oldu.saÇlarım haftada 1 cm uzuo.
Harİka herkese duyuruorum burdan
bende bi problem olmadı gerçi 1 kez yaptım sadece eğer sende bi kez yaptıysan belki sadece o günlük bişeydir tekrar yap yine ağrırsa başka bi yönteme geçebilirsin
canım çok bekletmişşin sen ayrıca 1 tüp kır tarifi veren bayan 1 tüp yazmıştı baya bi yoğun yapmışşın bide 3 saat bekletmişsin kokusundan bile ağrı yapabilir
öyle oldu canım yaBide çok kötü kokuyo saçım.Hastanede gibiyim :
2. sefere 1 tane kırayım.Ama benim kırdığım 2 mm tüplerdendii :)
bende dün başladım, 10 cm biraz abartı gibi ama bana 2 ayda 5 cm bile yeter.Zaten ortalama olarak 3 ayda 5 cm uzuyor ama 2 aya indirsem bile süper hızlı uzama olur:)
Bi hatayla gittim belimdeki saçı ensemde küt kestirdim.Kocam seviyo diye.Ama töbeler töbesi bir daha kestirmem ki.Yakışmış ama ben uzun saça alışkınım ya çabuk uza be nolur
ben de düştüm o hatayauzun saçlarım vardı gaza geldim kestirdim herkes de çok yakıştırdı ama annem ve erkek arkadaşım beğenmedi bi niyeyse zaten ben de uzun halini daha çok sewiodum ( bu arada benim çalışmalar ii gidio gibi. herkes saçların ne kadar uzamış dio :)) 6 güne 1yapıorum ben 2gün sonra 5. yapışım olcak 4-5 cm kesin uzadı :)) ama ben baya bakım yapıorum önceki sayfalarda da yazmıştım sizi yolunuzdan döndürenler olabilir ama kanmayın kızlar dewam edelimolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?