Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaşlar, ben de katıldım aranıza..
Özellikle konuyu açan EU3'e soruyorum, çünkü konunun açılış tarihi 2009'un kasımı. Yani aradan yaklaşık 7 ay geçmiş. O günden bugüne nasıl gelişti süreç? Ve şuanda ne alemde saçlarınız? Toplamda kaç cm uzadı? Herhangi bir yan etkisi oldu mu turp suyu tarifinin?

Hazır çayların aktardan alınan bitkiler kadar doğal ve etkili olduğuna pek inanmıyorum ben.
Ama yine de sen bilirsin tatlım.Bu benim fikrim.

Hazır çayların aktardan alınan bitkiler kadar doğal ve etkili olduğuna pek inanmıyorum ben.
Ama yine de sen bilirsin tatlım.Bu benim fikrim.

şuanda bulunduğum yer ilçe olduğu için aktar var mı burda diyorum o ne diyorlar sırnaşık şey onun için çayını almak zorunda kaldım doğru söylüyorsun aslında çok bi etkisi olmaz ama memleketime gitmeme daha var şimdilik idare etmeliyim sanırım teşekkürler canım cevap için

kıslar hiç 1.5 ayda 10 cm saç uzarmı ya akıl var mantık var...normal bi insanın 1 ayda saçı 1 cm uzarrr hadii aşırı uzayanlarında 2-3 cm uzasın ama 10 cm olurmu hiç yaaa bence o derece saçı uzayan insanın bi saglık sorunu vardır demek..

10 cm bende ihtimal vermiyorum ama bi 5 cm uzasa yeter bana

Anladım tatlım.Nasıl aktarmış o öyle sinemaki otunu bilmiyor. ohaoldumsmile
Poşetin içindekileri çıkartıp öyle kullan bari bulana kadar. yerimseniben

valla 5 cm bile zor ama 10 cm kadar imkansız olmas sanırımkaydirigubbakcemile3

uzasın diye her yolu deniyorum bunuda deniyim bari kel kalcam yakında uzasın diyesırnaşık şey

Anladım tatlım.Nasıl aktarmış o öyle sinemaki otunu bilmiyor. ohaoldumsmile
Poşetin içindekileri çıkartıp öyle kullan bari bulana kadar. yerimseniben

evet evet poşetten çıkarıyorum öyle demliyorum gerçi süzerken çaydanlığın süzgeci tıkanıyor çok küçük taneleri var ama idare edicem artık

bende dün başladım, 10 cm biraz abartı gibi ama bana 2 ayda 5 cm bile yeter.Zaten ortalama olarak 3 ayda 5 cm uzuyor ama 2 aya indirsem bile süper hızlı uzama olur:)
Bi hatayla gittim belimdeki saçı ensemde küt kestirdim.Kocam seviyo diye.Ama töbeler töbesi bir daha kestirmem ki.Yakışmış ama ben uzun saça alışkınım ya çabuk uza be nolur

Yalnız ben bunu yaptığımda başım çok ağrıdı, deneyen arkadaşlar sizdede oldu mu?

sınamekıyı bıraktım mayalı sÜtÜ 3 haftadır ıÇıorum 3 cm uzadı hem zahmetsız hem uzatıo saÇı dolgunlaŞtırmaktan tutun cıldı kaymak gıbı yapıŞı da cabası..oh daha ne ısterım.sınamekı out yanıı...saÇı kızıllaŞtırıo bı sÜre sonra bozbulanık bı renk verıyo ıĞrenÇ oluyo saÇlar...ve bı mÜddet sonra saÇ alıŞıo uzamıo.....

SaÇlarım mayayla hem uzuo hem dolgunlaŞtı kayıp gıdıo ellerımın arasından...baĞısaklarımı da dÜzenledı harıka yaaa...

Herkese duyurulur

kesınlıkle mayalı sÜtÜ tavsıye edıorum...zahmetsızce aynı hızda uzuo saÇın rengını bozmuo..dolgunlaŞtırıo tel tel ayrılıo saÇlar yumuŞacık cılde ve baĞırsaklara Çok faydalı cıldımın yaĞ dengesını saĞladı...yÜzÜm Çok gusel oldu.saÇlarım haftada 1 cm uzuo.

Harıka herkese duyuruorum burdan

Yalnız ben bunu yaptığımda başım çok ağrıdı, deneyen arkadaşlar sizdede oldu mu?
bende bi problem olmadı gerçi 1 kez yaptım sadece eğer sende bi kez yaptıysan belki sadece o günlük bişeydir tekrar yap yine ağrırsa başka bi yönteme geçebilirsin

Canım bunun çok etkili olduğunu söylemişlerdi.
Ama tadı kötü değilmi? Ben nefret ederim sütten.İçerken zor olmadımı?
Sırf bundan çekindiğim için içemiyorum
Bende cildime maskesini yapıyodum onda süper etkiler veriyor.Saç içinde ciddi alamda iyi geleceğine eminimde bide içebilsem (
Kuru maya mı yaş mayamı katıyosun?
bende bi problem olmadı gerçi 1 kez yaptım sadece eğer sende bi kez yaptıysan belki sadece o günlük bişeydir tekrar yap yine ağrırsa başka bi yönteme geçebilirsin

Sanırım ben çok bekledim.Halada başım ağrıyor.İlkkez yapıyorum.
3 saat falan beklettim birde 2 tüp kırdım ben, canım.
Kesin etkileyeceğini bilsem ağrısını çekerimde İnş etki eder.
Zaten saçı uzatan B vitaminiymiş bakalım bizde sonuç ne olacak ?

Sanırım ben çok bekledim.Halada başım ağrıyor.İlkkez yapıyorum.
3 saat falan beklettim birde 2 tüp kırdım ben, canım.
Kesin etkileyeceğini bilsem ağrısını çekerimde İnş etki eder.
Zaten saçı uzatan B vitaminiymiş bakalım bizde sonuç ne olacak ?[/QUOTE]

canım çok bekletmişşin sen ayrıca 1 tüp kır tarifi veren bayan 1 tüp yazmıştı baya bi yoğun yapmışşın bide 3 saat bekletmişsin kokusundan bile ağrı yapabilir

canım çok bekletmişşin sen ayrıca 1 tüp kır tarifi veren bayan 1 tüp yazmıştı baya bi yoğun yapmışşın bide 3 saat bekletmişsin kokusundan bile ağrı yapabilir

öyle oldu canım ya Bide çok kötü kokuyo saçım.Hastanede gibiyim :
2. sefere 1 tane kırayım.Ama benim kırdığım 2 mm tüplerdendii :)

öyle oldu canım ya Bide çok kötü kokuyo saçım.Hastanede gibiyim :
2. sefere 1 tane kırayım.Ama benim kırdığım 2 mm tüplerdendii :)

benim ki de 2 mm 1 tane kırıyorum ilk gün kokusu oluyor gece uyurken maske falan takıcam o derece yani yastığada siniyor kokusu ama ikinci günü geçiyor sen 2 tane kırdığın için kokusu çok fazla canım koku yapanda o ampuller zaten çok fena :S

ben de düştüm o hataya uzun saçlarım vardı gaza geldim kestirdim herkes de çok yakıştırdı ama annem ve erkek arkadaşım beğenmedi bi niyeyse zaten ben de uzun halini daha çok sewiodum ( bu arada benim çalışmalar ii gidio gibi. herkes saçların ne kadar uzamış dio :)) 6 güne 1yapıorum ben 2gün sonra 5. yapışım olcak 4-5 cm kesin uzadı :)) ama ben baya bakım yapıorum önceki sayfalarda da yazmıştım sizi yolunuzdan döndürenler olabilir ama kanmayın kızlar dewam edelimolumunekankayizsmile

BENDE 2.yi yapıcam bu akşam ayrıca şu sarımsaklı şampuanıda her banyo yapışımda kullanıyorum bilmiyorum psikolojik mi ne uzamaya başladı sanki ya zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…