Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
peki bu ampul kürünü her gün mü yapıyosunuz ben de başlıcam da:)

hayr cnm kendine zaman belirle ben mesela 6güne 1 yapıorum 5 günden aşağı olmasın bitlenebilirsin o kadar şeyden sonra çünkü o komplexin kafadan çıkması da çok kolay deil yağlı çünkü kızlar ben turp çok kokuo die yapamadım herkes o şekilde daha hızlı uzadığını söylüo ama ben bu bileşimden acaip memnun kaldımm denemeye değer

galiba kuru maya kullanılıyo.. ne kadar ama bir çay kaşığımı tatlı kaşığımı orta boy bardaktaki sütemi? ya acayipp merak ediyorum ben bunu..mideye bi zararı olmaz mı diye endişelerimde var ama.. sonuçta maya buu düzenli tüketiminde mideye herhangi bi zararı dokunmazmı??? arkadaşlar bilen varsa cvp versin lütfenn

ben sinemakili kürü kullanıyorum 3.yü yaptım uzadıgını hissediyorum sanki ya da bana öyle geliyoo

kızlar bu sinemeki kuru nasıl yapılıyor bulamdım o kadar sayfa varkı kafam dondudelikafadulden

Bir tutam sinamekiyi bir çay bardağı suda demliyorsun.Ben fısfıslı şişe kullanıyorum,
şişeme süzüyorum sonra içine 1 kapak bademyağı 1 tane bemix ampul ilave edip güzelce masaj yaparak sık yada sür bu kadar.. yerimseniben

kızlar ben üç haftadır her pazartesi yapıyorum bu bakımı ve saçlarım 2 cm uzadı

sadece sinameki ve badem yağı yapsak yararı olur mu

ya bugün nere baksam sen varsın..mübarek sinameki yazan her yere aynı şeyleri yazmışsın noldu hayırdır ? sinameki sana naptı?en fazla bağırsakları etkiler yani..
sıktı artık bu yazdıkların mayalı süt topic de yazılanları takip ediyorum midem düzelince denicektim ama sen yazdıkça gıcık olmaya başladım.bilmem anlatabiliyo muyum? yeter artık şu kıyaslayamayı yapma herkesin aklı fikri var herkese de açık..isteyen istediğini dener.istersen ayrı bi topic daha aç.ama şu KIYASLAMAYI bırak artık kabak tadı verdin :tomato:

cnm sinüzitin varsa tetikler dikkat et..havalar dengesiz malum kendini koru..ben bemiks yanında evigen ve bepanthene ampul de kırıyorum bazzen..tavsiye edebilriim..bazı arkadaşlar bu ampulleri şampuana katıyor yada direk sürebiliyormuş.

kızlar benim ii gidio yarın 6. yapışım olacak yaz sonuna kadar düzenli yapmayı planlıorum 20cm olsa o da yeter ama belime gelene kadar dewam

5 haftadır sinameki+bemiks+badem yağını kullanıyorum TIKKK yok yaa :S

:icecream:

seni hiç ilgilendirmess!!!

lülülülülülü

sinameki saçların rengini berbat yapıo.bilginize

o kadar uğraşmayada değmio zaten.

yorumlarımda kimseyi ilgilendirmio.özgürce istediğimi yazarım.isteyen istediği kadar sinemeki yapsn beni ilgilendirmio.
hele sen sedna msn nesin hiç ilgilendirmio.
o yüsden çekil şimdi:icecream:

ay süpersün ya öle bi güldürdün ki beni :))ilgilendirmiyosam nie 2 kere yazıp bi de mesaj atıyosun..bi de dondurma smile eklemiş..çocuksu hareketlerlee gelme..görüntü kirliliği yarattığın için aslında beni ilgilendirir canım...sana soran olmadı ki nie her yere yazıyosun gereksiz yere üstüne vazife alıyosun..hayır forumda heryerde gerekli gereksiz yazıp bilgi kirliliğine yol açıyosun..yapmayın ya büyüyün artık..derdini biliyorum...bırak bunları..

sınamekı benım sac rengımı de actı ama herkess bayılıo sac rengımee :))
kestane fındık kabugu gbı bısıdı "1-2ton acıldı harıka oldu masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…