peki bu ampul kürünü her gün mü yapıyosunuz ben de başlıcam da:)
kesİnlİkle mayalı sÜtÜ tavsİye edİorum...zahmetsİzce aynı hızda uzuo saÇın rengİnİ bozmuo..dolgunlaŞtırıo tel tel ayrılıo saÇlar yumuŞacık cİlde ve baĞırsaklara Çok faydalı cİldİmİn yaĞ dengesİnİ saĞladı...yÜzÜm Çok gusel oldu.saÇlarım haftada 1 cm uzuo.
Harİka herkese duyuruorum burdan
kızlar bu sinemeki kuru nasıl yapılıyor bulamdım o kadar sayfa varkı kafam dondudelikafadulden
Bir tutam sinamekiyi bir çay bardağı suda demliyorsun.Ben fısfıslı şişe kullanıyorum,
şişeme süzüyorum sonra içine 1 kapak bademyağı 1 tane bemix ampul ilave edip güzelce masaj yaparak sık yada sür bu kadar.. yerimseniben
tesekkurler canım
kesİnlİkle mayalı sÜtÜ tavsİye edİorum...zahmetsİzce aynı hızda uzuo saÇın rengİnİ bozmuo..dolgunlaŞtırıo tel tel ayrılıo saÇlar yumuŞacık cİlde ve baĞırsaklara Çok faydalı cİldİmİn yaĞ dengesİnİ saĞladı...yÜzÜm Çok gusel oldu.saÇlarım haftada 1 cm uzuo.
Harİka herkese duyuruorum burdan
Canım bunun çok etkili olduğunu söylemişlerdi.
Sanırım ben çok bekledim.Halada başım ağrıyor.İlkkez yapıyorum.
3 saat falan beklettim birde 2 tüp kırdım ben, canım.
Kesin etkileyeceğini bilsem ağrısını çekerimdeİnş etki eder.
Zaten saçı uzatan B vitaminiymiş bakalım bizde sonuç ne olacak ?
ya bugün nere baksam sen varsın..mübarek sinameki yazan her yere aynı şeyleri yazmışsın noldu hayırdır ? sinameki sana naptı?en fazla bağırsakları etkiler yani..
sıktı artık bu yazdıkların mayalı süt topic de yazılanları takip ediyorum midem düzelince denicektim ama sen yazdıkça gıcık olmaya başladım.bilmem anlatabiliyo muyum? yeter artık şu kıyaslayamayı yapma herkesin aklı fikri var herkese de açık..isteyen istediğini dener.istersen ayrı bi topic daha aç.ama şu KIYASLAMAYI bırak artık kabak tadı verdin :tomato:
sinameki saçların rengini berbat yapıo.bilginize
o kadar uğraşmayada değmio zaten.
yorumlarımda kimseyi ilgilendirmio.özgürce istediğimi yazarım.isteyen istediği kadar sinemeki yapsn beni ilgilendirmio.
hele sen sedna msn nesin hiç ilgilendirmio.
o yüsden çekil şimdi:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?