kızlarr senağlama
Kızlar bu topik almış başını yürümüşÇok aktif maşallah kaydirigubbakcemile5
Sırayla okuyacağım diye canım çıktı..
Hepsini de okuyamadım arada sayfaları atlamak durumunda kaldım...
Ben de bugünden itibaren saçlarımı uzatma operasyonu başlatıyorum :dance:
Ama sinamekinin renk değiştirmesinden çok korktum. Özellikle sarı saçlarda 1 ton fark bile felaketle sonuçlanabiliyor. Tutturması da zor malum..
Sizin öneriniz nedir benim için?
Bir de saçlarımın uçları yıpranmış durumda şuan, ama düzelsin diye her kestirmemden sonra yine aynı hali alıyor, kestirmek istemiyorum.. Hem uzasa hem de beslense pek süper olur yani bayanssulusmile
ben bunu 3 hafta yaptım fakat saçlarım uzamadı bende bıraktım şimdi gene cesaretlendim yapıcam umarım uzarlar yaaamezuniyetime kdar belime gelmesini istiyorum bi delilik yapıp kestirmessem
canım 1ay kadar yaptıktan sonra belli oluyo uzaması..bide düzleştirici falan kullanıyosan yada maşa falan onlarda etkiliyo uzamasını.. ben bıraktım bunları yanmasın sağlıklı uzasın diye.. bunuda bi arkadaşımdan biliyorum hergün düzleştiriyodu bide boyatıyodu falan ..kızın saçları bildim bileli omuzlarında..çok yıpratıyo saçları ben haftada bi kere falan düzleştirdiğim halde bi garip olmuştu saçlarım şimdi iyiler amakaydirigubbakcemile3 pes etme düzenli yaplmaz: bayılıyorum uzun saça ben opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
of bnim sacarım yandı kestim sonra salak gibi kndi kestm iğrenc odu şimdi uzaması için uraşıyorum lütfen önerilerinizi yazın
bugün ilk denememi yapıcam :) zeytinyağla sinamekiyi ayrı ayrı günler mi yapıyorsunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?