Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım saçların çook güzel rengi de çok güzel..uzasın süper olcak...a.s
teşekkür ederim canımm uzar inşallah yaaa çokta sabırsızlanıyorum ne zaman uzuycak diye gidip gelip bakıyorum her dakka kaydirigubbakcemile3

uzun saça doyar doymaz kestirmek istediğim saç modellerinden birine sahibsin kaydirigubbakcemile3

Ben de kendimi bildim bileli saçlarım uzundu o yüzden bi heves kestirmiştim bu model canım.2 senedir falan bu modelde kaldım ama bir kere kestirince daha uzatamıyosun saçlarını :1no2: en iyisi uzun saç canım

canım nasıl bu tonu tutturuyosun benimde saç rengim bu tonlarda ama ben röfle yaptırıyorum bu tonu yakalmak içinde mutlaka açıcı kullanılması gerekiyor senin sırrın nedir acaba valla çok merak ettim:uhm:

Canımcım benim kendi orjinal saç rengim de açık tonlarda. "Açık küllü kumral"
O yüzden açıcıya falan gerek kalmıyor direk boyayı vuruyorum canım Koleston 12/0 ile kendim evde boyuyorum.:hulya:

ben de dayanamıycam yapcam he daha perşembe yaptm :)
şöyle belime gelse bi senede sürse razıyım ben:çok üzgünüm:

Eşime yarın bana bemix ampul al saçıma sürücem dedim :roflol:

kafana göre ne ilacı sürücen saçına diyo kaydirigubbakcemile3 sen al gerisini bana bırak dedim kaydirigubbakcemile3 zaten dökülüyor daha ne kadar dökülücek dedim kaydirigubbakcemile3

oda kel kalırsan görürsün cildine dokunursa nihaha :roflol:

ayyy valla o kadar umutlanıyorum bunları duyuncaa
bi de benim saçım uzamazsa acayip hayal kırıklığına uğrarım mafoldumben akannehir

bi kere zatn kafadan yapıçam dedınmı yarısını hallediyosn sadece uyqulanman gerekiyooo.
Sonuçta kullandıklarımız besleyıci seylerr benm saçımda uzama,gürleşme ve hacim açısnından fark varr.. öncedenn saçlarım az olduqu ıcın resmen kafama yapışıoduu simdi daha hacimli duruyooo..

olduki işe yaramadı diyelimm sonuçta ne kaybedersınn hiç bisiy . hatta kazanırsın. en azından saçların parlar ve güçlenirr :lepi::enbuyukkk:

Ama uzasın da istiyorum ben :çok üzgünüm:

3. Kez yapmış bulunuyorum . Ama değişiklik yok sanki Neyse daha yolun başındayım hemde yıkayayım bi . Birde fısfısla yaptım ben . cok pratik oluyo gerçekten . Kim bulduysa o yöntemi Allah razı olsun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

akıl edenlerden biriyim opuyorumnanaktan
hayrını gör tatlım:Saruboceq:

hadi bakalım canım güzel sonuçlar bekliyoruz.
Evet ben de fısfısla yaptım dün. Çok daha rahat oluyor.hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…