Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok şey istemiyosun
zaten onun görevi de bu ama niye işe yaramadı anlamadım walla:çok üzgünüm:
Saçım uzun diye midir anlayamadım canımcım:uhm:

Canım 2 haftayı geçti sarımsaklı şampuana başlayalı, ama devam edeceğim kullanmaya.
Zamanla tüm dökülmeyi keser inşallah.kaydirigubbakcemile2

evvettt 2.yapışımıda gerçekleştirdim şu an saçımda ve tam 2.5 saat tutmayı düşünüyorum....
ben 4-5 saat te tutsak 1 saatte tutsak aynı etkiyi alacağımızı düşünüyorum ...

ay çok guzel yaaa harika...:dance:

arkadaşlar dün akşam yatarken sürdüm ben bunları 7-8 saat kaldı saçımda topladım ve bir eşarp bağladım tıkarken ve tararken inanılmaz döküldü saçlarım ama devam etmeyi düşünüyorum sizce yanlışmı yaptım bu kadar bekletmekle birde topladığım ve eşarp bağladığım için havasız kaldı sanırım bana biraz bilgi verin lütfen kızlar

takirikacım saçının uzamasına çok sevindim canım
bende geçen salı yapmıştım ama dayanamadım bekleyemedim salıyı bugün yaptımkaydirigubbakcemile3

yoo çok değil canım tülbentle de bağla bişi olmaz....hihoyyyt

bak tatlım ben saçımın dökülmesi için 4 dermatolog gezdim hepsinin söylediği şey şu oldu bana olabildiğince saçını yağlı tutma 1 saatte de aynı etkiyi edersin 5 saatte de.sen çok tutmuşsun dün arkadaşlarda bana geceden yap demişler ben asla geceden yapıp yatmam gözenekleri tıkar tatlım fazlası zarar diye düşünüyorum 2.5 saat tutup yıkıcam mesela şimdi ....

ama geçen de biri gece yatmak daha yayarlı oluyo demişti yanlış mı hatırladım kiiiakannehir

tamam kızlar o zaman geceden yapmıyım bir daha çünkü yıkarken ve tararken çok döküldü gözenekleri tıkadığı için olabilir.

Kızlar her maskeden sonra saçlarınız normalden daha fazla dökülebilir
çünkü maskeler saçın köklerini yumuşatıyor ve böyle olunca dökülmesi kolaylaşıyor
saçlarınızı yıkarken mümkün olduğunca taramamaya dikkat edin özellikle de yıkarken asılmayın
saçlar maskeden sonra yıkarken dökülüyo diye sorun etmenize gerek yok yani bu doğal bişey
Ayrıca haftada iki kere lavanta çayı içmeyi ihmal etmeyin gerçekten saç uzatıyo

Son düzenleyen: Moderatör:
sağolun kızlar gerçekten içimi rahatlattınız lavanta çayı.... onu da deneyelim. dökülen saçlarımı gördükçe kafayı yicek gibi oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…