K
KindLy
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #1.461
kızz sırtıma kadar uzasa razıyım bennnn :sinifsinif:
sırtına uzayınca yetmez ama benden söylemesi :jeyyar:
kim bilirrr kaydirigubbakcemile3
umutluyum ama yaa 1 seneye de razıyım yanii.. en azından yaza kadar sırtıma gelse yaabenneyaptımki
abartma canımcım okadarda değil sırtına gelirde üstünden yeller eser bile opuyorumnanaktan
Saçım uzun diye midir anlayamadım canımcım:uhm:çok şey istemiyosun
zaten onun görevi de bu ama niye işe yaramadı anlamadım walla:çok üzgünüm:
sen ne kadardır kullanıyosun sanırım sormuştum ama cevap verdinmi hatırlamıyorum ama sonuçta sarımsak zaten saç çıkarıyor bu bildiğimiz bir durum saçkıran tedavisinde bile devamlı sarımsak kullanmayı öneriyorlar demekki sen zamanla etkisini görüceksin zaten hemen olsun sonra aa neden olmadı bu iyi deil deyip kenara atılıyor halbuki bence devam edersen zamanla etkisni görebilirsin birde sinamekili karışımı yaptınmı düzenli olarak bence iyi sonuçlar elde edebilirsinopuyorumnanaktan
Ben yarın 3.ye yapmış olucam ama bazen düzleştiriyorumda.
Düzleştirince uzamıcak diye bi kural yok ya..
Bende iki haftadır deniyorum uzadı gibi ama anlayamadım
ben geldim, opuyorumnanaktaniyi geceler herkesee...
yapmayan arkadaşlar merak etmekte sanırım sonuçları...
şimdi ben 1 aralık'ta saçımı boyatmıştım kızlar, bu tarifi uygulamaya başlayıncaya kadar yaklaşık 0.5 cm kadar bir uzama vardı...
bu tarifi geçen hafta çarşamba(16 aralık) ve bu hafta çarşamba(23 aralık) olmak üzere iki kez uyguladım... tabii dayanamayıp bu sabah saçımın açılmalarını ölçtüm... herkesi tatmin eder mi bilmiyorum ama 1 cm lik uzama vardı....kaydirigubbakcemile2
yaniiii benim ayda 1 cm ancaaa- ehhhh- uzayan saçlarım bir haftada 1 cm uzamış....delikafadulden
bu formülü bende uygulıcam çok merak ettim ve saçımı bir an önce uzatmak istiyorum :a015:
arkadaşlar dün akşam yatarken sürdüm ben bunları 7-8 saat kaldı saçımda topladım ve bir eşarp bağladım tıkarken ve tararken inanılmaz döküldü saçlarım ama devam etmeyi düşünüyorum sizce yanlışmı yaptım bu kadar bekletmekle birde topladığım ve eşarp bağladığım için havasız kaldı sanırım bana biraz bilgi verin lütfen kızlar
ayyyyyyy inşallaahhhhhhh :Saruboceq:
arkadaşlar dün akşam yatarken sürdüm ben bunları 7-8 saat kaldı saçımda topladım ve bir eşarp bağladım tıkarken ve tararken inanılmaz döküldü saçlarım ama devam etmeyi düşünüyorum sizce yanlışmı yaptım bu kadar bekletmekle birde topladığım ve eşarp bağladığım için havasız kaldı sanırım bana biraz bilgi verin lütfen kızlar
tamam kızlar o zaman geceden yapmıyım bir daha çünkü yıkarken ve tararken çok döküldü gözenekleri tıkadığı için olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?