• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar fotolar kacıncı sayfada yazar mısınız? cok sayfa varda bulamıyorum

RoJ€k-t€;10480948 .!.:
kızlar bişey sorucamm.. mrv_1987 özellikle de sana :)) bu karışımı kirpiklerimize de kullansak göze bi zararı olur mu ya:çok üzgünüm: kuaför arkadaşa sorsak mı napsak:sm_confused:

canım inan hiçbi fikrim yok ama göz çok hassas en ufak bişeyde kötü olur o yüzden kuaför arkadaşımıza sor bencea.s

bu arada ilk sayfaya resim ekliyorum ;ordan bakabilirsiniz arkadaşlar...sanırım silmişim de:bbo: ama sildiğimi bile unutmuşum kafam pek yerinde değil kusuruma bakmayın..ilk sayfaya ekliyorum bakabilirsiniz...

ARKADAŞLAR ıLK SAYFAYA KOYDUM RESıM BAKABıLıRSıNıZ...:enbuyukkk:

bende başladım bu formüle ,gerçekten bemix rezalet kokuyor kızlar :)

ayrıca zeytin yağ lı maskeye ben üzüm çekirdeği yağı ekliyorum mis gibi kokusu var dökülmeye karşı etkili haberiniz olsun..
ben arkadaşın 10 cm uzadı demesini abartılı buluyorum.. imkansız taş çatlasa 4 cm :D o bile zor bence..

ARKADAŞIM UYDURMUYORUM Kİ BEN;ÜSTELİK BOŞU BOŞUNA NİYE KONU BAŞLIĞI AÇARAK İNSANLARA GÖSTERMEYE UĞRAŞAYIM Kİ ONCA İŞİMİN GÜCÜMÜN ARASINDA...inanıp inanmamak sana kalmış bişey canımm...ister yaparsın ister yapmazsın...biz kkontes arkadaşımla işbirliği yaptık;geldik burda insanların duygularıyla oynuyoruz...bunu dememi mi bekliyosn anlamadımsırnaşık şey:roflol: çok ayıp ve günah bu...!!!! :kızgın::olmaz: inanmıyosan hiç denemiyceksin olur biter...kusuruma bakma ama o kadar emek veriyorum bu konu için kendi adıma hep düzenli uyguluyorum ve paylaşıyorum;emek var sonuçta işin içinde..paylaşmaya da bilirdim ama insanlar faydalansın istedim isteyen yapar sonuç alır ya da almaz o da biraz saç yapısıyla da alakalıdır;beslenmeyle de...ve düzenli yapmak en başta....valla çok memnunum..normalde şimdiye 2-3 cm anca uzamıştı ve ben hala kısa saçlıydım...ama şimdi orta uzunlukta saçım var ve bi süre daha yapsam 10 cm daha uzar belimde saçlarım olur...:1closedeyes: yani kimseye zorla yaptırmıyoruz inanan yapsın inanmayan da kendi formüllerini uygulasın...bu kadar basit...hihoyyyt

işte herkesin saç yapısı farklı ya
ondan sanırım
baksanıza birçok kişiye iyi geldi bana ii gelmedi:1no2:
ama zeytinyağını sürekli yapıyorum
bir o iyi geliyor saçıma:1no2:

evet canım her saçta değişik sonuç veriyodur doğru...:1rolleyes:

selamlar herkese,
ben de çiçeği burnunda üyelerden biriyim
bu tarifi ilk kez japongülü arkadaşımızın topiğinde görmüştüm. merve ve kontes arkadaşlarım sizin gazınızla da ilk defa uygulamış bulunmaktayım...:kedi:
umarımmm güzel haberlerle dönerim sizeopuyorumnanaktan

selamlar herkese,
ben de çiçeği burnunda üyelerden biriyim
bu tarifi ilk kez japongülü arkadaşımızın topiğinde görmüştüm. merve ve kontes arkadaşlarım sizin gazınızla da ilk defa uygulamış bulunmaktayım...:kedi:
umarımmm güzel haberlerle dönerim sizeopuyorumnanaktan

inşallah canım :kedi:
bu arada, hoş geldin opuyorumnanaktan

ARKADAŞIM UYDURMUYORUM Kı BEN;ÜSTELıK BOŞU BOŞUNA NıYE KONU BAŞLIĞI AÇARAK ıNSANLARA GÖSTERMEYE UĞRAŞAYIM Kı ONCA ıŞıMıN GÜCÜMÜN ARASINDA...inanıp inanmamak sana kalmış bişey canımm...ister yaparsın ister yapmazsın...biz kkontes arkadaşımla işbirliği yaptık;geldik burda insanların duygularıyla oynuyoruz...bunu dememi mi bekliyosn anlamadımsırnaşık şey:roflol: çok ayıp ve günah bu...!!!! :kızgın::olmaz: inanmıyosan hiç denemiyceksin olur biter...kusuruma bakma ama o kadar emek veriyorum bu konu için kendi adıma hep düzenli uyguluyorum ve paylaşıyorum;emek var sonuçta işin içinde..paylaşmaya da bilirdim ama insanlar faydalansın istedim isteyen yapar sonuç alır ya da almaz o da biraz saç yapısıyla da alakalıdır;beslenmeyle de...ve düzenli yapmak en başta....valla çok memnunum..normalde şimdiye 2-3 cm anca uzamıştı ve ben hala kısa saçlıydım...ama şimdi orta uzunlukta saçım var ve bi süre daha yapsam 10 cm daha uzar belimde saçlarım olur...:1closedeyes: yani kimseye zorla yaptırmıyoruz inanan yapsın inanmayan da kendi formüllerini uygulasın...bu kadar basit...hihoyyyt

işbirliği yaptık hahahaha
ayh buna çok güldüm
kızların saçına garezi olan gizli bir çeteyiz biz aslında,nı ha ha haa:1ninca:
insanların saf duyguları ile besleniyoruz -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
kızlar (merve'cim sende okursun umarım) opuyorumnanaktan güzel haberlerim var özellikle de bemiksin kokusundan rahatsız olanlara..!!! yerimseniben doktora gittim dün bemiks, evigen ve bepanthen yazdırmaya... doktor bu ampullerin en yararlı olanının bepanthen ve evigen olduğunu söyledi bemiks onlar kadar değil zaten kötü de kokuyor dedi (diyemedim ki ondan daha kötü kokan neler sürdüm saçıma die :roflol: ) bir de merve'nin yaptığı gibi uzun saatler tutmalıymışız saçımızda..
(doktor özellikle gece yap sabah yıkarsın dedi artık haftasonları yaparım herhalde..)
neyse kızlar saçta fazla tutmanın bir zararı olup olmayacağını sordum (sonuçta bütün gece saçta kalacak kaydirigubbakcemile4 ) hiçbir zararı olmaz daha etkili olur dedi.. ben daha önce de yazmıştım benim saçlarımı uzatmıyor ama bu maske sayesinde inanılmaz derecede sağlıklı o kadar düzleştirici maşa kullanmama rağmen sositososito kızlar dün gece denedim çok çok çok memnunum haberiniz olsun bemikse tahammül edemeyenler bepantheni tercih edebilirsiniz. :teytey:

ben de ilk uygulamamı bepanthenle yaptımzemuszemus

ve ilk kez 4 saate yakın bekledim...
sonuç süperkaydirigubbakcemile2
saçlarım gayet yumuşak ve parlak... kızlar bu sefer olcak bu iş:teytey:

Back
X