• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ende başladım daha taze şimdi sardım saçlarımı artık sabaha yıkarım
ben bemiks ampul kullandım ama kokusu beni çok rahatsız etmedi aynı yuttuğumuz b vitaminleri gibi kokuyo onu yutuyorum bunu saçımıza sürüyoruz enazından inşallah faydasını görürüm
benim bide otama hazır saç yağım var kuru saçlar için onuda kullanıyorum

fotomu buldum kızlarhihoyyyt

küçük olan ilk foto 30 kasım da sonraki fotolarda önceki gün yani 16 aralık da çekildi
sadece 2 uygulama sonrası saçlarımopuyorumnanaktan

fotomu buldum kızlarhihoyyyt

küçük olan ilk foto 30 kasım da sonraki fotolarda önceki gün yani 16 aralık da çekildi
sadece 2 uygulama sonrası saçlarımopuyorumnanaktan

o neeeeeeee :1shok: :1shok: :1shok: :nazar: :nazar: :nazar:

süper süper ya masallah yarın ilk isim dogru aktara gidiyorumm süpersiniz yaaa :1shok: hihoyyyt

deydey peki saçlarını nasıl yapıyor elektrinklenmeyi falan önlüyor mu :))

o neeeeeeee :1shok: :1shok: :1shok: :nazar: :nazar: :nazar:

süper süper ya masallah yarın ilk isim dogru aktara gidiyorumm süpersiniz yaaa :1shok: hihoyyyt

evet bende çok şaşırdım canımdelikafadulden

deydey peki saçlarını nasıl yapıyor elektrinklenmeyi falan önlüyor mu :))

canım elektriklenme için duştan sonra nemli saçıma çok çok az jojoba yağı sürüyorum,hem elektriklenmeyi önlüyor hem de çok güzel yapıyor yumuşacık.tavsiye ederimzemuszemus

evet bende çok şaşırdım canımdelikafadulden

canım elektriklenme için duştan sonra nemli saçıma çok çok az jojoba yağı sürüyorum,hem elektriklenmeyi önlüyor hem de çok güzel yapıyor yumuşacık.tavsiye ederimzemuszemus

ayyy süpermisss önerin icin tesekkür ederim vala soka girdim hahah :D:D :1ninca: Şeniz

şu anda uyguladım bekliyorum bakalım bu 2. işte ama inşallah olur yaa hep aynı boyda kalan saçlarımdan bıktımmm

arkadaslar bu sinameki aktardanmi aliyorsunuz fiyati nekadar felan bide nekadar yetiyor?Bilgi verirseniz sevinirim :)

eed cnm aktardan alıyoruz
tam fiyatını hatrlamıorm ama ucuz bi şeydi
kocaman bi paket,1aydr kullanıyorum neredeyse hiç azalmamş gbi
kaydirigubbakcemile2

selam kızlar üşenmedim işi gücü bıraktım ( tepemdeki kamerayı unutarakhihoyyyt ) 1 saat boyunca tüm yazılanları okudum... zaten saç uzatmaya karşı meyilli olan ben, dayanamadım ve akşam tüm malzemeleri alıp yapmaya karar verdim.... ama çalışan biri olarak eve akşam 8,30 gibi gidiyorum sabah da 7,30da evden çıkıyorum yani hangi arada 2 maskeyi yapıcam bilemedim:delphin:
bi cumartesi akşamı yapıp pazar sabahına kadar tutabilirm okdr :sm_confused: oyüzden 2 bakımdn birini seçmem lazım

şimdi diyin bana bakim hangisi daha etkili, yanlış anlamadıysam bi sadece zeytinyağı sürmeli var birde sinameki fln olanlı var cokacimcoook

haa birde saçlarım öle böle diil fena dökülüyo :gitme: umarım bunlar dökülmeyi de keseer :1rolleyes:

selam kızlar üşenmedim işi gücü bıraktım ( tepemdeki kamerayı unutarakhihoyyyt ) 1 saat boyunca tüm yazılanları okudum... zaten saç uzatmaya karşı meyilli olan ben, dayanamadım ve akşam tüm malzemeleri alıp yapmaya karar verdim.... ama çalışan biri olarak eve akşam 8,30 gibi gidiyorum sabah da 7,30da evden çıkıyorum yani hangi arada 2 maskeyi yapıcam bilemedim:delphin:
bi cumartesi akşamı yapıp pazar sabahına kadar tutabilirm okdr :sm_confused: oyüzden 2 bakımdn birini seçmem lazım

şimdi diyin bana bakim hangisi daha etkili, yanlış anlamadıysam bi sadece zeytinyağı sürmeli var birde sinameki fln olanlı var cokacimcoook

haa birde saçlarım öle böle diil fena dökülüyo :gitme: umarım bunlar dökülmeyi de keseer :1rolleyes:

iyi yaptn cnm zemuszemus
hg opuyorumnanaktan
ben zeytinyağılı olanı kullanmıyorum
sadece sinamekiyi kullanıyorum ve zaten asıl saç uzatan da o.
dökülme için ise sarımsaklı şampuan birebir
üstelik yeni saç da çıkarıyor
ve zaman alan bi şey de değil (öyle saatlerce beklemiyorsun yani)
normal saç yıkarken kullanıyorsun
daha etkili olmasını istiyorsan 15-20 dk bekletirsin , hepsi bu yerimseniben

...........

Son düzenleyen: Moderatör:

hoşgeldin tatlımmm;umarım dökülmene de iyi gelir...a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
mervecim harika opuyorumnanaktan benimde uzuyor ,1 ay olacak iste uygulayali hihoyyyt

Back
X