• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim şuanda bu kadar uzunlukta :ecrin_bebek:
tam belde istiyorum ben popoya doğru :hulya:

aynen kontess ilk hedef popodur ilerii !!! kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
popodan aşası kurtarmaz sonra şekil verdirtcem saçlarıma resim paylaşabildigim zaman istedigim sekli ve uzunlugu paylaşıcam mutlaka bende kaydirigubbakcemile4

aynen kontess ilk hedef popodur ilerii !!! kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
popodan aşası kurtarmaz sonra şekil verdirtcem saçlarıma resim paylaşabildigim zaman istedigim sekli ve uzunlugu paylaşıcam mutlaka bende kaydirigubbakcemile4

rep rep repp , sol saağğ sol sağğ kaydirigubbakcemile5
ayh lüle lüle yaparız kız süper olur di miiiiidelikafadulden

rep rep repp , sol saağğ sol sağğ kaydirigubbakcemile5
ayh lüle lüle yaparız kız süper olur di miiiiidelikafadulden

süper ne kız harika olur parlak uzun bakımlı akannehir daha ne olsun saç gerçekten cok değiştiriyor insanı kaydirigubbakcemile3

offf kizlar yaa son eklediginiz resimdeki saclar harika, bende istiyorummmmmmmmmm :tomato: hep özenmisimdir böyle bir saca :gitme: Umarim dualarim kabul olur artik :Saruboceq:

offf kizlar yaa son eklediginiz resimdeki saclar harika, bende istiyorummmmmmmmmm :tomato: hep özenmisimdir böyle bir saca :gitme: Umarim dualarim kabul olur artik :Saruboceq:

ben telefonumda arka plan & tema yapıyorum bu fotoları ki hevesim artsın :utangac:

ayh nabim küçükken hep kısaydı saçlarım
içimde kaldı uzun saç mafoldumben

benimde erkek gibiydi hep saçlarım bonustu annem ilerde zorlanırım diye hep erkek gibi kısa kestirdi simdi lüle lüle kaldı saçlarım bi yandan tşekür ediyorum ama biyandanda uzun saça hasretim simdi uzatmak daha güzel tabi anneme teşekkürler yinede
opuyorumnanaktan

nie kısaldılar :1shok:

değişiklik olsun diye:1ninca: kendimi bildim bileli uzundu saçlarım en son belime kadardı snra bi günde karar verip gidip kestirmiştim omuzlarıma kadar falan..uçları uzun arkalar kısa kestirmiştim.. 2 senedir kısa şimdi yine uzatmaya çalışıorum-tatlicadiarzu-

kızlar selam,benim saçlarım ve tırnaklarım çok geç uzar hatta hiç uzamadığıda olurakannehir bu konuyu görünce okudum ve dün aldım bütün malzemeleri söz veriyorum gelişmeleri birebir yazıcam bakalım uzamayan saçlarda nasıl etki edecekkaydirigubbakcemile5

ben telefonumda arka plan & tema yapıyorum bu fotoları ki hevesim artsın :utangac:
[SIZE=""]
Oda iyimis canim sırnaşık şey
[/SIZE]

kızlar selam,benim saçlarım ve tırnaklarım çok geç uzar hatta hiç uzamadığıda olurakannehir bu konuyu görünce okudum ve dün aldım bütün malzemeleri söz veriyorum gelişmeleri birebir yazıcam bakalım uzamayan saçlarda nasıl etki edecekkaydirigubbakcemile5

selam derin hosgeldin aramiza opuyorumnanaktan insallah faydasini görenlerden olursun :1rolleyes:

ya kizlar su resimlerdeki sanatcilarin saclari , kim bilir hepsinin kendi saclari degildir, takma olabilir, kaynak olabilir...para cok onlarda :bbo:

Alinda hoşbuldum teşekkür ederimkaydirigubbakcemile5 inşallah olur bakalım,kızlar birde ben bir konu açtım saç boyamada kızıllıklardan nasıl kurtulurum diye onada bir bakıp cevap verirseniz çok sevinrim:utangac:

Alinda:

selam derin hosgeldin aramiza opuyorumnanaktan insallah faydasini görenlerden olursun :1rolleyes:

ya kizlar su resimlerdeki sanatcilarin saclari , kim bilir hepsinin kendi saclari degildir, takma olabilir, kaynak olabilir...para cok onlarda :bbo:

evet canım örnegin hadisenin saçları kendisinin sanıyordm cok begenirdim sonradan öğrendim hepsi postiş cıktı -tatlicadiarzu- kendi sacıyla katldı eurovisyona fln gerçi seside bi o kadar berbat cıktı ama nys laelaelaelaelae :bbo:

Son düzenleyen: Moderatör:
alinda çok sağol ...ben şimdi bu sinamekiyi yaptım soğumasını bekliyorum ama yarım çay bardağı su çok az değilmi bütün saça nasıl yetecekCADIARZU

Back
X