- Konu Sahibi EU3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim şuanda bu kadar uzunlukta :ecrin_bebek:
tam belde istiyorum ben popoya doğru :hulya:
aynen kontess ilk hedef popodur ilerii !!! kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
popodan aşası kurtarmaz sonra şekil verdirtcem saçlarıma resim paylaşabildigim zaman istedigim sekli ve uzunlugu paylaşıcam mutlaka bende![]()
rep rep repp , sol saağğ sol sağğ kaydirigubbakcemile5
ayh lüle lüle yaparız kız süper olur di miiiiidelikafadulden
eed kesinlkle
süper ne kız harika olur parlak uzun bakımlı akannehir daha ne olsun saç gerçekten cok değiştiriyor insanı kaydirigubbakcemile3
eed kesinlkle
hatun dedğin saçlı olur :jeyyar:
offf kizlar yaa son eklediginiz resimdeki saclar harika, bende istiyorummmmmmmmmm :tomato: hep özenmisimdir böyle bir saca :gitme: Umarim dualarim kabul olur artik :Saruboceq:
ben telefonumda arka plan & tema yapıyorum bu fotoları ki hevesim artsın![]()
al benden bitane daha :1ninca::roflol:
ayh nabim küçükken hep kısaydı saçlarım
içimde kaldı uzun saç mafoldumben
ayh nabim küçükken hep kısaydı saçlarım
içimde kaldı uzun saç mafoldumben
nie kısaldılar :1shok:benim de 2 sene öncesine kadar upuzun saçlarım vardıımafoldumben
nie kısaldılar :1shok:
[SIZE=""]ben telefonumda arka plan & tema yapıyorum bu fotoları ki hevesim artsın![]()
kızlar selam,benim saçlarım ve tırnaklarım çok geç uzar hatta hiç uzamadığıda olurakannehir bu konuyu görünce okudum ve dün aldım bütün malzemeleri söz veriyorum gelişmeleri birebir yazıcam bakalım uzamayan saçlarda nasıl etki edecekkaydirigubbakcemile5