• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne gülüon kız kikirik :dilcikar: :sm_cool:

dip konusuna güldüm canım benim de saclarımı hiç boyatmadım bi uzasınlar popoma kadar sonra boyatmayı düşünyorum neye boyasam acaba diyeeee opuyorumnanaktan uzunn rapunzelim saçlarımı kaydirigubbakcemile3

dip konusuna güldüm canım benim de saclarımı hiç boyatmadım bi uzasınlar popoma kadar sonra boyatmayı düşünyorum neye boyasam acaba diyeeee opuyorumnanaktan uzunn rapunzelim saçlarımı kaydirigubbakcemile3

ayh ben bakır istiyorum ama akıo die boyatmıcam inadımdan :kızgın:
orjinal rengime dönücem,onu özledim senağlama

merhaba arkdşlar bnde aranıza yeni katıldm uzun zamandr takip ediodm bi kuaför mağduru olarak (ki kendi kuaförüm de değildi)saçlarımı kısacık kesti,yani omzumun altında mervenin ilk hali gibi bende 2 haftadır sinameki kürünü uygulmaya başladm her zamanki kuaförüme de sordm ve olmaz öyle şey maximum 3-4 cm uzar 1.5 ayda dedi uygulayıp görücez bakalm:1rolleyes:
İnş bende de merve gibi etki yapar ya :)
Bu arada mervecim saçların çok güzel ve sağlıklı uzamış darısı başımaaa:)

bi sorun olduğunu düşünmüyorum tatlım
sonuçta olumlu sonuçlar elde etmişsin
burundan buruna fark var işte
ben de 5keredir uyguluyorum ve hiç rahatsız olmuyorum kokudan
abartıldığını düşünüyorum benneyaptımki

Üstüme alınma gereği duydum..
Bende kokuyor diyenlerdenim.
Olmayan bişeyi neden kokuyor diye abartalım arkadaşım?
Ya bu ot yada badem yağı yada hepsinin karışımı kokuyor işte bariz bi koku duyuyorum.
Şuanda saçımda ve acayip keskin kokuyor..
Onu bırak yıkadıktan sonrada hafiften bu kokuyu alıyorum...
Sadece ben değil kime koklatsam saçımı değişik bi koku var diyorlar.

beni de çok ''kötu'' gaza getirdiniz:)

yarın fırsatım olursa aktarıma uğrayayım:))

paylaşım için teşekkürler!

ya arkadaslar bende allah nasip ederse yarin alicam malzemeleri yaa benim bi fikrim olacak ne dersiniz buna bilmem ama.Simdi Diyet Zayiflama bölümünde kac kilo verdikleri icin takip yapiorlar yaa ve her hafta yaziyorlar kullanici isimlerini ve kac kilo verdiklerini.Bizde ona benzer sekilde 2 haftada bikere Resimlerimizi eklesek yada kac cm uzadi diye yazsak olmazmi sizce?Ama Konusahibi olsun ve her 2 hafta kullananlardan gelismeleri ögrense olmazmi?Hem o sekilde gelismeleri görürüz hemde daha cok motive oluruz bence :))

ya arkadaslar bende allah nasip ederse yarin alicam malzemeleri yaa benim bi fikrim olacak ne dersiniz buna bilmem ama.Simdi Diyet Zayiflama bölümünde kac kilo verdikleri icin takip yapiorlar yaa ve her hafta yaziyorlar kullanici isimlerini ve kac kilo verdiklerini.Bizde ona benzer sekilde 2 haftada bikere Resimlerimizi eklesek yada kac cm uzadi diye yazsak olmazmi sizce?Ama Konusahibi olsun ve her 2 hafta kullananlardan gelismeleri ögrense olmazmi?Hem o sekilde gelismeleri görürüz hemde daha cok motive oluruz bence :))

bence süper öneri Şeniz

şu an ne renkkaydirigubbakcemile

acık kestane kendi rengi canım resmini eklerim opuyorumnanaktan
Ya bu ot yada badem yağı yada hepsinin karışımı kokuyor işte bariz bi koku duyuyorum.

evet bazılarının burnu cok hassas olabiliyor akannehir bende mesela turplu suyu yumurtalı yapardım hic rahatsız olmazdım ama kuscaktım nerdeyse diyenler olurdu olabiliyor yani :1ninca:

Tabii ki de kokuyor ama iste güzellik icin herseye katlaniliyor canim :1rolleyes: Hatta parmaklarimdan bile cikmiyor o koku ,okadar yani kaydirigubbakcemile3

Diyet topigindeki gibi bir liste burda da olurmu bilmem :1rolleyes: ben sahsen sacimi ölcemiyorum, hangi birini ölceyim,biri uzun biri kisa sırnaşık şey siz bilirsiniz artik turkbayragi

selam arkadaslar,

yazdiklarinizi okudum ve cok heyecanlandim :D
bende insALLAH bu günlerde malzemeleri bulup basliycam:-)
herseyi denedim zaten birde bunu deniyeyim..

insALLAH hepimizin saclari cok güzel,gür,uzun ve saglikli olur:Saruboceq:

selam arkadaslar,

selam elmacim harika saclarin olur insallah, yeter ki gönülden iste :lepi:

selam arkadaslar,

aleyküm selam canım vala gelen heyecanlanıp gaza gelip gidiyor vala kaydirigubbakcemile3

simdiden hayırlı olsun insallah sende de cok etkisini gösterir Şeniz

bence güzel bir öneri bende 2 hafta yapıldıktan sonra ki sonuçları bildirelim foro koyarak...

arkadaşlar ben yapalı 3. haftam evet saçımda uzama ve gürleşme belirginleşti özllikle hacimde kazandırdı ama içinizden bazı arkadaşlar bemiks kötü kokuyo demiş ama benim bemiks kokmuyo bile xS bi sorun mu var acaba anlamadım?

canım ne kadar uzadı bu sürede?

kızlar ben ilk defa baslıcam..hep korkmusumdur yaglardan bitlenirmym diye.ama yorumları okuduktan sonra gaza geldım:) yatmadan once zeytınyagı maskesı yapıp sabah yıkmayı dusunuyorum.bişey olmaz dmi?yanı bıtlenme falan?

yok canım bişicik olmaz....hihoyyyt

merhaba arkdşlar bnde aranıza yeni katıldm uzun zamandr takip ediodm bi kuaför mağduru olarak (ki kendi kuaförüm de değildi)saçlarımı kısacık kesti,yani omzumun altında mervenin ilk hali gibi bende 2 haftadır sinameki kürünü uygulmaya başladm her zamanki kuaförüme de sordm ve olmaz öyle şey maximum 3-4 cm uzar 1.5 ayda dedi uygulayıp görücez bakalm:1rolleyes:
İnş bende de merve gibi etki yapar ya :)
Bu arada mervecim saçların çok güzel ve sağlıklı uzamış darısı başımaaa:)

sağol tatlım aman boşver her şeyi biliyolarmış gibi konuşup duruyolar...uzadı işte resimlerle ortada...sen yap bişi kaybetmzsin....a.s.:teytey:

Back
X