• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Üstüme alınma gereği duydum..
Bende kokuyor diyenlerdenim.
Olmayan bişeyi neden kokuyor diye abartalım arkadaşım?
Ya bu ot yada badem yağı yada hepsinin karışımı kokuyor işte bariz bi koku duyuyorum.
Şuanda saçımda ve acayip keskin kokuyor..
Onu bırak yıkadıktan sonrada hafiften bu kokuyu alıyorum...
Sadece ben değil kime koklatsam saçımı değişik bi koku var diyorlar.

evet kokuyor biraz..ben hiç rahatsız olmuyorum ama herkes bir değil...ama her nimetin bir külfeti..derler ya öyle işteee:1closedeyes:

ya arkadaslar bende allah nasip ederse yarin alicam malzemeleri yaa benim bi fikrim olacak ne dersiniz buna bilmem ama.Simdi Diyet Zayiflama bölümünde kac kilo verdikleri icin takip yapiorlar yaa ve her hafta yaziyorlar kullanici isimlerini ve kac kilo verdiklerini.Bizde ona benzer sekilde 2 haftada bikere Resimlerimizi eklesek yada kac cm uzadi diye yazsak olmazmi sizce?Ama Konusahibi olsun ve her 2 hafta kullananlardan gelismeleri ögrense olmazmi?Hem o sekilde gelismeleri görürüz hemde daha cok motive oluruz bence :))

çok guzel olur canım evet ben hep koymaya çalışıyorum ama herkes yapar mı bilmiyorum...:1no2:

Son düzenleyen: Moderatör:
selam arkadaslar,

yazdiklarinizi okudum ve cok heyecanlandim :D
bende insALLAH bu günlerde malzemeleri bulup basliycam:-)
herseyi denedim zaten birde bunu deniyeyim..

insALLAH hepimizin saclari cok güzel,gür,uzun ve saglikli olur:Saruboceq:

hoşgeeeldddddiiiiinnnnnnnnnn cnmmma.s.

Üstüme alınma gereği duydum..
Bende kokuyor diyenlerdenim.
Olmayan bişeyi neden kokuyor diye abartalım arkadaşım?
Ya bu ot yada badem yağı yada hepsinin karışımı kokuyor işte bariz bi koku duyuyorum.
Şuanda saçımda ve acayip keskin kokuyor..
Onu bırak yıkadıktan sonrada hafiften bu kokuyu alıyorum...
Sadece ben değil kime koklatsam saçımı değişik bi koku var diyorlar.

kokuyor diyenler var,sen gibi
ama bir de berbat ,iğrenç öğkk moduna girenler var
2-3 gün koktu diyenler var
kokudan kurtulmak için sürekli tikli gibi saç yıkayanlar var
ve bu o kadar çok deniyor ki belki de sırf bu yüzden bazı insanlar yapacağı varsa da yapmıyor
şahsen ben bile geriliyorum
parmaklar uçlarımı saç dibime sürtüp koklarsam bana da derinlerden bir name geliyor,sıfır koku var demiyorum
ama insan burnu bi kokuya belli bi süre maruz kaldıktan sonra,o kokuyu almamaya başlar
'tüm gn buram buram kokusu geldi,biri ilaç gibi kokuyosun dedi,yanıma yaklaşmayın diye insanları uyardım' tarzı cümlelere inanmıyorum ve abartıldığını düşünüyorum
olmayan bi şeyi abartma konusndaki soruna gelince...
'uzamış olan saçları uzamamış kabul edenlere itafen...' dersem herkes anlayacak ne demek istediğimi.
sen belki anlamazsın ama zaten dediğin gibi 'alınmışsın'
istikamet sen değildin,sadece hedefe girdin...

kolay gelsin canım :nazar:

Son düzenleme:
Arkadaslar bence Konubasi biri olursa egerki ve düzenli resimlerimizi eklersek 2 haftada bir bence fotomuzu yada kac cm uzadigni yazarsak eger bence olur ama kimse pes etmicek ve üsenmicek.

ben varım......... yarın başlıyorum yapmaya zaten.

konu başı birisine gelince ya merve arkadaşımız ya da kontess arkadaşımız olsun.

bugün aldim ben sinamekiyi 200g 3,40 Euro verdim ama dün saclarimi yikadigim icin bugün yapmicam saclarimin yaglanmasini beklicem persembe günü baslicam.Ama ben bemixsiz bide bepanthensiz yapmak zorundayim burda bulamadim.Bakimyagi eklicem icine bakalim umarim bölede ise yarar.

bence her isyeten 2 haftada bir ne kadar uzadığını yazsın ve resim koysun bağımsız olarak yani...birine bildirim yapmadan direk koysun buraya...diğer türlü nasıl olur zaten anlamadım ben ama:uhm:

mazur görün diyet yapanlar nasıl bi sistemle yazıyolar bilmiyorum da o yüzden yani...ama bence isteyen gelsin arkadaşlar bakın uzadı bence şu kadar desin resim koysun;ben öyle yaptım zaten isteyenler de gelsin koysunlar...çok güzel olur..motivasyon artar...kaydirigubbakcemile2

bence her isyeten 2 haftada bir ne kadar uzadığını yazsın ve resim koysun bağımsız olarak yani...birine bildirim yapmadan direk koysun buraya...diğer türlü nasıl olur zaten anlamadım ben ama:uhm:

mazur görün diyet yapanlar nasıl bi sistemle yazıyolar bilmiyorum da o yüzden yani...ama bence isteyen gelsin arkadaşlar bakın uzadı bence şu kadar desin resim koysun;ben öyle yaptım zaten isteyenler de gelsin koysunlar...çok güzel olur..motivasyon artar...kaydirigubbakcemile2

evet simdi düsündümde karisiklik olabilir cünkü herkes bakima ayni günde ayni zamanda baslamiyor ve o yüzdende zor olur gibi.Fikir bendendi arkadaslar ama kusura bakma simdi düsündümde ciddende durum karisik :delphin:

Bu topiği cuma günü görmüştüm..
İş çıkışı hemen gittim malzemeleri aldım.
Eve kendimi atar atmaz da karışımımı hazırlayıp yedire yedire sürdüm...
Ertesi gün yani cumartesi günü öğlene doğru yıkadım..
Dolayısıyla saçımda 12 saatten fazla kaldı bu maske...
Haftada 1 kez yapıcam ve netice alacağıma inanıyorum..
Konu sahibesine ve tarifi veren japongülüne de teşekkürler...

Bunu bende deniycem kötükedihüso Önce malzemeleri ayarlamam lazım :)))) hadi bakalım yeni yılda ocak ayında baslayalım önce saclarımı boyatayım ve bu süpriz karışımı uygulayım ayda kaç cm uzadıgını diplerden anlarım kaydirigubbakcemile3

Kızlar bu bemix vitaminmi oluyor googleden baktımda :) 5 tüp şeklinde kaydirigubbakcemile3

evet simdi düsündümde karisiklik olabilir cünkü herkes bakima ayni günde ayni zamanda baslamiyor ve o yüzdende zor olur gibi.Fikir bendendi arkadaslar ama kusura bakma simdi düsündümde ciddende durum karisik :delphin:

ben şöyle demek istemiştim zaten herkes 2.hafta sonunda saçındaki uzama ve gürleşmeyi fark ettiğinde ya foto koysun ya da kaç cm uzadığını belirtsin ,ben yarın başlıyorum allah izin verirse inş faydasını görürüm özellikle gürleşme konusunda.

ben şöyle demek istemiştim zaten herkes 2.hafta sonunda saçındaki uzama ve gürleşmeyi fark ettiğinde ya foto koysun ya da kaç cm uzadığını belirtsin ,ben yarın başlıyorum allah izin verirse inş faydasını görürüm özellikle gürleşme konusunda.

inşallah canım...evet bencede isteyen çeksin koysun;ne kadar uzadığını da belirtsin yerimseniben

Bu topiği cuma günü görmüştüm..
İş çıkışı hemen gittim malzemeleri aldım.
Eve kendimi atar atmaz da karışımımı hazırlayıp yedire yedire sürdüm...
Ertesi gün yani cumartesi günü öğlene doğru yıkadım..
Dolayısıyla saçımda 12 saatten fazla kaldı bu maske...
Haftada 1 kez yapıcam ve netice alacağıma inanıyorum..
Konu sahibesine ve tarifi veren japongülüne de teşekkürler...

rica ederim...hoşgeldin bu aradaa.s.

çok az arada burnuna kokusu geliyo ama ben rahatsız değilim hiç....bu arada hoşgeldin cnmmmkaydirigubbakcemile2

Hoşbulduk canım paylaşım için teşekkür ederim opuyorumnanaktanOlsun azcık koksun nasılsa hep evdeyim kaydirigubbakcemile3

Back
X