- Konu Sahibi EU3
var , ben :roflol:saçlarında değişiklik olan mervenin saçı gibi uzayan varmı kızlar?
yanılmıyorsam sayfa 38 de fotom var canım gamyoncuiremsu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
var , ben :roflol:saçlarında değişiklik olan mervenin saçı gibi uzayan varmı kızlar?
ayrıca affınıza sığınarak sormak istediğim bi şey var,konunun dışında bi soru olcak...
kuaföre gittim ben bugün,diplerimden rahatsız oluyorum ama boyatmak da istemiyorum çünkü yine hemen gelicek dedim
cila atarız,şimdikinin bi kaç ton koyusu olur saçın,20 tl dedi
yaptırsam mı :uhm:
zararı olmas dedi ama işte ben de bilemedim pek ve dediğin gibi 2-3 ton koyu olup sonrasında akma ihtimali çok yüksekmafoldumbenyaptrma bence cila renk vermiyor ki benim bildiğim:bbo:
bi de kimyasal değdirip saçın uzamasını yavaşlatma :)
bu bemix i normalde neye kullanıyolarki?? bende yaptım birkere bu saç maskesini..turplu su gibi saçımı yumşacık yapmadı3 tanede siyah turp almıştm onlar da duruyo kafayı yedim iyice..arada bide turplu yapsam diyorum ama hepsi birbirine girmesin diye vazgeçtm...turplu suyu 10 -15 günde bir falan yapıyodum. çok düzgün ölçmedim ama ortalama 2.5 cm kadar uzadı ayda..normaldede okadar uzuyo zaten ama saçımı parlatıp yumşatmıştı ..sizin ne kadar uzuyo ayda acaba ???
diğer sayfalarda da bir çok kez denildiği gibihmm ne olduğunu bilmediğim için anlam verememiştim...bebanthen de vitamin ozaman peki bemix kötü kokuyomuş ya bebanthen kullansak bi farkı varmı???sadece marka farkımı var???
İlginç deenyeyim bari
zeytinyağı saçı besler ayrıca
Gerçi saçlarım hızlı uzuyor benim ama beslemek amacıyla deneyebilirim
Şimdi eldıvenlerı elıme geçirdim :))cezveyede zeytinyağımı koydum ısıtıcam şimdilik elimde olan malzeme kaydirigubbakcemile3 az sonra folyokafa olucam kaydirigubbakcemile3
Kızlar bu bepanten :)bildiğiiz yara yanık kremimi kaydirigubbakcemile3
arkadasla belki kizarsiniz simdi bana ama ben sinamekiyi simdi demledim cay olarak iciyorum bide icine bal kattim tadi sahane oldu.bi kac yerde zayiflattigini ögrendim o yüzdende iciyorum :)) ama tabi az cok zararlarida varmis fazla zaman icin kullanmam.biraz kabizlik cekiyorumda o yüzdende iyi gelir :))
afiyet olsun kuşum da niye kızıcaz sana onu anlamadım sırnaşık şeyarkadasla belki kizarsiniz simdi bana ama ben sinamekiyi simdi demledim cay olarak iciyorum bide icine bal kattim tadi sahane oldu.bi kac yerde zayiflattigini ögrendim o yüzdende iciyorum :)) ama tabi az cok zararlarida varmis fazla zaman icin kullanmam.biraz kabizlik cekiyorumda o yüzdende iyi gelir :))
canım bağırsak tembelliği yapıyomuş ilerki aşamalardaaa:1no2:
bugün kuaförüme ; nasıl bak saçlarım uzamış mı bayaa?,2,5ayda böyle oldu:smiley-cool: ddm
o da bana ; hea uzamış :dilcikar: dedi