- Konu Sahibi EU3
- #1.081
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:kaydirigubbakcemile3allah korusun tatlımmm şükürler olsun çıkan dolu saçım var allah düşmanımın başına vermesin şekerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:kaydirigubbakcemile3allah korusun tatlımmm şükürler olsun çıkan dolu saçım var allah düşmanımın başına vermesin şekerim
kaydirigubbakcemile3allah korusun tatlımmm şükürler olsun çıkan dolu saçım var allah düşmanımın başına vermesin şekerim
aminnnn canım :Saruboceq: ama benim de çıksın saçlarım, benim de uzasınnnn... pufffmafoldumben
aminnnn canım :Saruboceq: ama benim de çıksın saçlarım, benim de uzasınnnn... pufffmafoldumben
evet tatlım uzaması için biraz sabır en azından 1 ay sonrasını merak etmeye başladım bakalım merve arkadaşımız gibi mucize beklemesemde 4 cmcikkk
Allah kavuştursun ve sabır versin canıminşallah canım... ben de benim kuzuyu 10 gün önce askere gönderdim...:kedi: 5 ay sonra döndüğünde uzun saçlarımla karşılamak istiyorum...opuyorumnanaktan
Allah kavuştursun ve sabır versin canım![]()
dene tabi :lepi:bu formülü bende deneyeceğim
dene tabi :lepi:
türkiyenin yarısı rapunzel olacak :roflol:hihoyyyt
eveet ben de yaptm şuan kafamda.
bemiks hiçte kötü kokmuyor çok abartmışlar..
ama bana çok az geldi ampulun içindeki ilaç ya :s
badem yağını bi tatlı kaşığı kadar koydum ben, dökmesin saçımı diye.
arttı bile bu karışım ben de döktm kalanını :bbo:
uçlara sürmek aklıma gelmedisırnaşık şey
eveet ben de yaptm şuan kafamda.
bende de kalıyoreveet ben de yaptm şuan kafamda.
canım zaten belli ediyo o kendinicanım sen ne kadar suda kaynattın sinamekiyi?
Bana da tam tersi yetmedi neredeysee:bbo:
Önlerden başladım enseye gelene kadar bitti karışım.
Güyaa uçlarına da sürecektimm![]()
inşallah canım... ben de benim kuzuyu 10 gün önce askere gönderdim...:kedi: 5 ay sonra döndüğünde uzun saçlarımla karşılamak istiyorum...opuyorumnanaktan
canım sen ne kadar suda kaynattın sinamekiyi?
Bana da tam tersi yetmedi neredeysee:bbo:
Önlerden başladım enseye gelene kadar bitti karışım.
Güyaa uçlarına da sürecektimm![]()
bu tarif süper bişey ya ben ilk defa bu hafta bu tarifi sonrada zeytin yağ sarımsak karısımı uyguladım sacıma dümdüz olan saçlarım dalgalı oldu öyle canlı görünüyolarkı dökülmeden eser kalmadı.saçlarım benden daha havalı oldu galiba bide kesin iki santım uzamıstır röflem var saçımda önceki ve sonrakı haline baktım.herkes rahatlıkla kullansın ya uzamasa bile saçlarım güçlü ve parlak görünüyo.resim koymak isitiyodum ama eşim yasakladığı için resim ekleyemiyorum