• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aminnnn canım :Saruboceq: ama benim de çıksın saçlarım, benim de uzasınnnn... pufffmafoldumben

evet tatlım uzaması için biraz sabır en azından 1 ay sonrasını merak etmeye başladım bakalım merve arkadaşımız gibi mucize beklemesemde 4 cmcikkk

evet tatlım uzaması için biraz sabır en azından 1 ay sonrasını merak etmeye başladım bakalım merve arkadaşımız gibi mucize beklemesemde 4 cmcikkk

inşallah canım... ben de benim kuzuyu 10 gün önce askere gönderdim...:kedi: 5 ay sonra döndüğünde uzun saçlarımla karşılamak istiyorum...opuyorumnanaktan

eveet ben de yaptm şuan kafamda.
bemiks hiçte kötü kokmuyor çok abartmışlar..
ama bana çok az geldi ampulun içindeki ilaç ya :s
badem yağını bi tatlı kaşığı kadar koydum ben, dökmesin saçımı diye.
arttı bile bu karışım ben de döktm kalanını :bbo:
uçlara sürmek aklıma gelmedisırnaşık şey

canım sen ne kadar suda kaynattın sinamekiyi?
Bana da tam tersi yetmedi neredeysee:bbo:
Önlerden başladım enseye gelene kadar bitti karışım.
Güyaa uçlarına da sürecektimm:(

haklısın canım bende ikinci denememi bemixle yaptım hatta şu an itibariyle yıkayıp kuruttum saçımı ama abartıldığı gibi bir koku yokkaydirigubbakcemile4

bende de kalıyor
kalanı fısfıslı bi şişeye koyuyorum
bi de o şekilde sürüyorum,belki elimle ulaşamadığım süremediğim yer kalmıştır diyeopuyorumnanaktan

canım zaten belli ediyo o kendini
kaynamaya başlayınca koku oluyo,rengi sararıyo
bi kaç saniye tutup kapatıyorum ben opuyorumnanaktan

bu tarif süper bişey ya ben ilk defa bu hafta bu tarifi sonrada zeytin yağ sarımsak karısımı uyguladım sacıma dümdüz olan saçlarım dalgalı oldu öyle canlı görünüyolarkı dökülmeden eser kalmadı.saçlarım benden daha havalı oldu galiba bide kesin iki santım uzamıstır röflem var saçımda önceki ve sonrakı haline baktım.herkes rahatlıkla kullansın ya uzamasa bile saçlarım güçlü ve parlak görünüyo.resim koymak isitiyodum ama eşim yasakladığı için resim ekleyemiyorum

inşallah canım... ben de benim kuzuyu 10 gün önce askere gönderdim...:kedi: 5 ay sonra döndüğünde uzun saçlarımla karşılamak istiyorum...opuyorumnanaktan

allah kavuştursun tatlışımmm karşılarsın niye olmasın aksatmadan yapalım bakkalım nolcekkzemuszemus

canım bende 10 gün önce kuzeni gönderdim ne tesadüf bende izmirdenim bu arada.neymiş senin kuzunun ismi kız bakarsın akraba çıkarıkkkaydirigubbakcemile3

ben iri çay bardaklarının yarısı kadar kaynattım canm çok çok yetti,
pamukla sürdm ben tüm siplere de geldi zaten sıvı kolayca gidiyo diplere, yağ gbi değil

bu tarif süper bişey ya ben ilk defa bu hafta bu tarifi sonrada zeytin yağ sarımsak karısımı uyguladım sacıma dümdüz olan saçlarım dalgalı oldu öyle canlı görünüyolarkı dökülmeden eser kalmadı.saçlarım benden daha havalı oldu galiba bide kesin iki santım uzamıstır röflem var saçımda önceki ve sonrakı haline baktım.herkes rahatlıkla kullansın ya uzamasa bile saçlarım güçlü ve parlak görünüyo.resim koymak isitiyodum ama eşim yasakladığı için resim ekleyemiyorum

keşke saçlarını koyabilme şa:çok üzgünüm:nsın olsaydı yüzünü göstermeden canım

Back
X