• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bnde yeni başladım saçlarımın uzayacağına inanarak başladım fotoğrafları 1 aydan sonra ekleyicem kaydirigubbakcemile2
mervecim fotolarına baktım belirgin uzama var inşallah bu karışım hepimize ii gelir :Saruboceq::teytey:

evet canım az bişi uzayınca belli olmuyo ama baya bi uzadı bu karışımları yapmasam hala omuzlarımdaydılar...

insanın bir hafta aralıklarla deilde 2 günde bir yapası geliyor:) mervecim sen saçının uzadığını ilk uygulamalrında fark edebildinmi..

canım hiç uzayacağını tahmin etmedim böyle ve ne olduğunu anlayamadım pat diye oldu 1 ayın sonunda kendini belli etti...a.s.

inşşallah tatlım...şuan nerdeki??yani saçların nerende

canım katlı kesim saçlarım var. arkası kürek kemiklerimin altında biraz. Valla biraz acayip bi açıklama olacak ama sütyen hizasının altında :D
öndekiler ise omuzlarımı 5cm kadar geçıyor.. ama sorun şu ki çok cansızlar :((( birazdan fotosunu koyucam :)

canım katlı kesim saçlarım var. arkası kürek kemiklerimin altında biraz. Valla biraz acayip bi açıklama olacak ama sütyen hizasının altında :D
öndekiler ise omuzlarımı 5cm kadar geçıyor.. ama sorun şu ki çok cansızlar :((( birazdan fotosunu koyucam :)

koy canım....bide katlı kesim saçı çok cansız gösteriyo bence saç çok gür olmadıkça malesefff:1no2:

koy canım....bide katlı kesim saçı çok cansız gösteriyo bence saç çok gür olmadıkça malesefff:1no2:

ay evet ya bi de katların üstleri kısa altları uzun :( keşke böyle kestirmeseydim. düz ve ince telli olunca hacimli durmuyo..

bu arada daha saçımı yıkamadan yumuşacık oldu çok sevdım ben bu tarifi. uzamasa bile besleyeceğıne emınım...

canım buldum 94-95 sayfalarında.....kontess in saçlarııı

ay evet ya bi de katların üstleri kısa altları uzun :( keşke böyle kestirmeseydim. düz ve ince telli olunca hacimli durmuyo..

bu arada daha saçımı yıkamadan yumuşacık oldu çok sevdım ben bu tarifi. uzamasa bile besleyeceğıne emınım...

inşallah canımmm benimmm

evet saçlar riske edilemeyecek kadar değerli bayanlar için...

bende zamanında katlı kesim yaptırdım cok pişmanım zaten ince telli dahada sönük duruyor ayrıca şimdi saçlarım uzadı ama sadece arkaları omuzlarımı geçti önler daha kısa olduğu için katlı kesimden dolayı zaten bende önden takip ediyorum hedefim öndeki saclar:1hug:

Kontess 2 ayda mı uzadı bu kadarr :1shok:
Mervenin de çok uzamış, senin de.... Hadi 1 kişinin uzar daa ikinizinde baya uzamış.
Acayip heycanlandım delikafadulden

ince telli saçlarda asla katlı kesim taraftarı değilim
benim de yakın bi zamana kadar öyleydi saçlarım
kırılınca en ucundan taaa çene hizama kadar(en kısa kat ordaydı) yolunmuş gibi dururdu uçları
elektriklenir kabarırdı ıyk berbattı
birden kısalmasını istemediğim için 7aylık süre içinde hepsini aynı boyda ve göğüs altımda hizalamış bulunmaktayım.
mutluyum,huzurluyum :dance::nazar:

Mervenin de çok uzamış, senin de.... Hadi 1 kişinin uzar daa ikinizinde baya uzamış.

evet albüme koydum yeni resim bakabilirsiniz yanii.... ::) saçlarımm adlı klasörde...:teytey:

ama tek arkadaşlarima görünüyor

ben 1,5 aydır sinameki kullanıyorum
ondan önce sadece sarımsaklı şampuan kullanıyordum ve onun uzamaya etkisi olduğundan emin değilim
uçlardan kırık da aldırdım üstelik
o yüzden dipten foto koymayı tercih ettim:asigim::nazar:
röflem 2 aylık,ama röfle yaptırdığım gün başlamadım sinameki bakımına
o konuda yanlış anlaşılma olmasın canım =)

Son düzenleme:
tarçınlı kurabiyecim seni ekledim kabul edip resimlere bakabilirsin albümlerde saçlarımm diyee sarı body li saçım son hali saçlarımın...

ince telli saçlarda asla katlı kesim taraftarı değilim
benim de yakın bi zamana kadar öyleydi saçlarım
kırılınca en ucundan taaa çene hizama kadar(en kısa kat ordaydı) yolunmuş gibi dururdu uçları
elektriklenir kabarırdı ıyk berbattı

birden kısalmasını istemediğim için 7aylık süre içinde hepsini aynı boyda ve göğüs altımda hizalamış bulunmaktayım.
mutluyum,huzurluyum :dance::nazar:

Aynı benım saçlar işte :D
şimdi hepsinin uçları eşit mi kontess? ben de aynı hizaya getıreyım diyorum ama ne bileyim güzel olur mu ki...

Back
X