• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada ani bir kararlar sığır iliği tarifini uygulamaya karar verdim kızlar :S

Saçım uzun diye midir anlayamadım canımcım:uhm:

Canım 2 haftayı geçti sarımsaklı şampuana başlayalı, ama devam edeceğim kullanmaya.
Zamanla tüm dökülmeyi keser inşallah.kaydirigubbakcemile2

uzun olmasından kaynaklı olduğunu düşünmüyorum
benim de saçlarım uzundur
bence bi dermatologa git
bi kan alsın,tahlil yapsın
saç dökülmesi bir çok hastalığın sebebi olabiliyor
korkutmak değil amacım yanlış anlama ama saç dökülmesi,incelip seyrelmesi ya da tırnak sararması,tırnak uzamaması vb konular bakımsızlıktan çok sağlıksızlığın işareti olabiliyor mafoldumben

ama geçen de biri gece yatmak daha yayarlı oluyo demişti yanlış mı hatırladım kiiiakannehir

doğru hatrladın
hatta ben onun üzerine son 2 uygulamamı uyku zamanımda yaptım
bünyeden bünyeye farklılık göründüğünü düşünüyorum ben:kedi:

Kızlar her maskeden sonra saçlarınız normalden daha fazla dökülebilir
çünkü maskeler saçın köklerini yumuşatıyor ve böyle olunca dökülmesi kolaylaşıyor
saçlarınızı yıkarken mümkün olduğunca taramamaya dikkat edin özellikle de yıkarken asılmayın
saçlar maskeden sonra yıkarken dökülüyo diye sorun etmenize gerek yok yani bu doğal bişey
Ayrıca haftada iki kere lavanta çayı içmeyi ihmal etmeyin gerçekten saç uzatıyo

aa ciddi misin delikafadulden lavanta çayını her akşam içiyorum,sivilcelerim içindelikafadulden
saça da iyi gelmesine çok sevindimmmmhihoyyythihoyyyt

Dün badem yağını ve sinamekimi aldım :dance: ama ama :( bemix ampulumu alamadım malaesef eczneler burda :( cumartesi erken kapanıyo bu hafta içine kaldı ollsun :)) sabırsızlıkla bekliyorum uygulamayı :1rolleyes: kaydirigubbakcemile3

Dün badem yağını ve sinamekimi aldım :dance: ama ama :( bemix ampulumu alamadım malaesef eczneler burda :( cumartesi erken kapanıyo bu hafta içine kaldı ollsun :)) sabırsızlıkla bekliyorum uygulamayı :1rolleyes: kaydirigubbakcemile3

badem yağı ve sinamekinin fiyatlarını yazabilirmisin cnm ne kadara aldın ?

sinemki bi paketi 1,5 lira bademyağı şişesi 3,buçuk filan...

bak tatlım ben saçımın dökülmesi için 4 dermatolog gezdim hepsinin söylediği şey şu oldu bana olabildiğince saçını yağlı tutma 1 saatte de aynı etkiyi edersin 5 saatte de.sen çok tutmuşsun dün arkadaşlarda bana geceden yap demişler ben asla geceden yapıp yatmam gözenekleri tıkar tatlım fazlası zarar diye düşünüyorum 2.5 saat tutup yıkıcam mesela şimdi ....

canım zaten haftada bir yapılan bir uygulama olduğu için geceden yapıp sabah yıkamanın saçların nefes almasını engelleyeceğini sanmıyorum tam tersi özellikle kuru saçlar için uzun tutmanın daha faydalı olacığını düşünüyorum elacım yani benim sçalrım kuru sanki uzun tuttukça daha iyi etkisini görüyomuşum gibi hissediyorum..

ay uzatcaz saçları dıye surmedıgımız kalmadı...bende bınbır çesıt denedım...

keramet suda deil ki bebiş onu nie arttırdın öyle opuyorumnanaktan

canım ne biliyim işte kendimce bir düşünce gelştirdimkaydirigubbakcemile3 daha fazla yaparda daha fazla sürersem daha etkili olur diye çok fena gaza geldim sonuç alan arkadaşlar çoğaldıkçazemuszemus

Saçım uzun diye midir anlayamadım canımcım:uhm:

Canım 2 haftayı geçti sarımsaklı şampuana başlayalı, ama devam edeceğim kullanmaya.
Zamanla tüm dökülmeyi keser inşallah.kaydirigubbakcemile2

sen yapmaya devam et ben şimdi baktım not almıştım 7 kasımda başlamışım sarımsaklı şampuana nerdeyse 2 ay olacak saçlarım dökülmesi iyice azaldı sen daha yeni başamışssın hemen pes etme başlarda benimde nasıldı bir görsen sanki ters etki yaratmış gibi ama şimdi çok şükür dökülme derdi bittikaydirigubbakcemile5

yok canım röfle değil normal boya üstelik ben boyuyorum kaydirigubbakcemile3:icecream:

canım nasıl bu tonu tutturuyosun benimde saç rengim bu tonlarda ama ben röfle yaptırıyorum bu tonu yakalmak içinde mutlaka açıcı kullanılması gerekiyor senin sırrın nedir acaba valla çok merak ettim:uhm:

Back
X