Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keramet suda deil ki bebiş onu nie arttırdın öyle opuyorumnanaktanolsun ya neyapalım iyice etki göstersin kafayı yedim işte hihoyyyt
teşekkür ederim bebik motive ediyosunuz vallahaa:1rolleyes:
Saçım uzun diye midir anlayamadım canımcım:uhm:
Canım 2 haftayı geçti sarımsaklı şampuana başlayalı, ama devam edeceğim kullanmaya.
Zamanla tüm dökülmeyi keser inşallah.kaydirigubbakcemile2
ama geçen de biri gece yatmak daha yayarlı oluyo demişti yanlış mı hatırladım kiiiakannehir
Kızlar her maskeden sonra saçlarınız normalden daha fazla dökülebilir
çünkü maskeler saçın köklerini yumuşatıyor ve böyle olunca dökülmesi kolaylaşıyor
saçlarınızı yıkarken mümkün olduğunca taramamaya dikkat edin özellikle de yıkarken asılmayın
saçlar maskeden sonra yıkarken dökülüyo diye sorun etmenize gerek yok yani bu doğal bişey
Ayrıca haftada iki kere lavanta çayı içmeyi ihmal etmeyin gerçekten saç uzatıyo
ıyk o da nesi :bbo:bu arada ani bir kararlar sığır iliği tarifini uygulamaya karar verdim kızlar :S
Dün badem yağını ve sinamekimi aldım :dance: ama amabemix ampulumu alamadım malaesef eczneler burda
cumartesi erken kapanıyo bu hafta içine kaldı ollsun :)) sabırsızlıkla bekliyorum uygulamayı :1rolleyes: kaydirigubbakcemile3
ıyk o da nesi :bbo:
bak tatlım ben saçımın dökülmesi için 4 dermatolog gezdim hepsinin söylediği şey şu oldu bana olabildiğince saçını yağlı tutma 1 saatte de aynı etkiyi edersin 5 saatte de.sen çok tutmuşsun dün arkadaşlarda bana geceden yap demişler ben asla geceden yapıp yatmam gözenekleri tıkar tatlım fazlası zarar diye düşünüyorum 2.5 saat tutup yıkıcam mesela şimdi ....
keramet suda deil ki bebiş onu nie arttırdın öyle opuyorumnanaktan
ay uzatcaz saçları dıye surmedıgımız kalmadı...bende bınbır çesıt denedım...
Saçım uzun diye midir anlayamadım canımcım:uhm:
Canım 2 haftayı geçti sarımsaklı şampuana başlayalı, ama devam edeceğim kullanmaya.
Zamanla tüm dökülmeyi keser inşallah.kaydirigubbakcemile2
yok canım röfle değil normal boya üstelik ben boyuyorum kaydirigubbakcemile3:icecream:
heheheh sırnaşık şeyayy kontescim bu tepkin güldürdü beni kaydirigubbakcemile3