- Konu Sahibi EU3
- #1.521
ay çok guzel yaaa harika...:dance:
sağol canım benim... bence de harika...kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay çok guzel yaaa harika...:dance:
takirikacım saçının uzamasına çok sevindim canım
bende geçen salı yapmıştım ama dayanamadım bekleyemedim salıyı bugün yaptımkaydirigubbakcemile3
hep beraber saç diye yicez kafayı...kaydirigubbakcemile3 merak etme tatlım yalnız değilsin...:lepi:ben ölçmeyi bıraktım artık :1shok: örüyorum, tüm gün öyle kalıyo,yoksa delircem
ben ölçmeyi bıraktım artık :1shok: örüyorum, tüm gün öyle kalıyo,yoksa delircem
bide diyorum ki kendime 5 cm yeter tamam...sonra da diyorum ki yook yetmez 10 cm uzasa çok manyak olur off diyorum psikopata bağladım iice vallalaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3
tamam bebiksağolasın canım...zemuszemus ben de yapmak için sabırsızlanıyorum artık...
şu anda da kafamda zeytinyağı maskesi var... kaydirigubbakcemile3
kontescim tavsiyenle Gliss kremi de aldım bugün ... umuyorum artık saçlarımı yıkadıktan sonra kolayca ,koparmadan açabilicem saçlarımı...kaydirigubbakcemile5
eed lüle yaptığımda kısa olmasın istiyorum ben deiçime sinecek bi uzunluğa gelmesi lazım yaaa dalgalı bıraktığımda gayet iyi olması lazım daaa ne zaman olur artık...peeehhh
bi öyle diyorum bi böyle anlamadım kendimi ben bilekaydirigubbakcemile3hihoyyyt
ayy topluca manyak olcaz burda yaaa biraz daha zaman geçince hehe derken herkes takılıyomuş sürekli saç saç saç...rüyanda saç aynaya her baktığında saç bi mağazanın önünden geçerken mağaza camında saç..araba camında saççç elinde cetvelll
kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae
epica isimli senfonik metal grubunun solisti simone simons buyrunnnnnnnnnanam saçlara bak yolasım geldi kaydirigubbakcemile3
kimmiş bu canım