• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
takirikacım saçının uzamasına çok sevindim canım
bende geçen salı yapmıştım ama dayanamadım bekleyemedim salıyı bugün yaptımkaydirigubbakcemile3

sağolasın canım...zemuszemus ben de yapmak için sabırsızlanıyorum artık...

şu anda da kafamda zeytinyağı maskesi var... kaydirigubbakcemile3

kontescim tavsiyenle Gliss kremi de aldım bugün ... umuyorum artık saçlarımı yıkadıktan sonra kolayca ,koparmadan açabilicem saçlarımı...kaydirigubbakcemile5

ben de hep öyle diyorum da dayanamıyorumkaydirigubbakcemile3

şahsen geçiyorum aynanın karşısına baka baka bi hal oluyorum bide zaten dalgalı uçları havaya kalkıyo iki saat düzelt ölç bak sonra ne kadar daha uzamasını istiyosan elinde oraya ne kadar kalmış bak...bak da bak aaaaa manyak oldummm:bbo:

bide diyorum ki kendime 5 cm yeter tamam...sonra da diyorum ki yook yetmez 10 cm uzasa çok manyak olur off diyorum psikopata bağladım iice vallalaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3

bide diyorum ki kendime 5 cm yeter tamam...sonra da diyorum ki yook yetmez 10 cm uzasa çok manyak olur off diyorum psikopata bağladım iice vallalaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3

Bana da 1,5 karış lazım :1rolleyes: Allahım vallahi yeter bak daha fazlasını istemicem söz mafoldumben

içime sinecek bi uzunluğa gelmesi lazım yaaa dalgalı bıraktığımda gayet iyi olması lazım daaa ne zaman olur artık...peeehhh

bi öyle diyorum bi böyle anlamadım kendimi ben bilekaydirigubbakcemile3hihoyyyt

sağolasın canım...zemuszemus ben de yapmak için sabırsızlanıyorum artık...

şu anda da kafamda zeytinyağı maskesi var... kaydirigubbakcemile3

kontescim tavsiyenle Gliss kremi de aldım bugün ... umuyorum artık saçlarımı yıkadıktan sonra kolayca ,koparmadan açabilicem saçlarımı...kaydirigubbakcemile5
tamam bebik
memnun kalcak mısın bakalım kaydirigubbakcemile4

insanoğlu doyumsuz hep daha ister daha daha daha.....
ama yok en fazla enn en falza 9-10 daha istemiycemmm-tatlicadiarzu-

içime sinecek bi uzunluğa gelmesi lazım yaaa dalgalı bıraktığımda gayet iyi olması lazım daaa ne zaman olur artık...peeehhh

bi öyle diyorum bi böyle anlamadım kendimi ben bilekaydirigubbakcemile3hihoyyyt
eed lüle yaptığımda kısa olmasın istiyorum ben de
o yüzden mesela düzken istediğim uzunluğa 12cm varsa,15cm istiyorum diye düşünüorum :roflol:gamyoncuiremsu

ayy topluca manyak olcaz burda yaaa biraz daha zaman geçince hehe derken herkes takılıyomuş sürekli saç saç saç...rüyanda saç aynaya her baktığında saç bi mağazanın önünden geçerken mağaza camında saç..araba camında saççç elinde cetvelll
kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae

ayy topluca manyak olcaz burda yaaa biraz daha zaman geçince hehe derken herkes takılıyomuş sürekli saç saç saç...rüyanda saç aynaya her baktığında saç bi mağazanın önünden geçerken mağaza camında saç..araba camında saççç elinde cetvelll
kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae

mağaza camı olayı bende ezelden beri var eheheheh :emir_bebek:

ya göstermeyin bana böyle saçlar gıcık, oluyorum, uyuz oluyorum, off benim de yolasım geliyor:))))

Back
X