• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim saçım da dört beş ay önce böyleydi. bunun kahvesi. salak kafam gittim kestirdim. hem de bilmediğim bir kuaföre ve maymuna çevirdi beni. şimdi resmen married with children'daki peg bundy gibiyim.

canlar ben geldim bugün 2.denememi yaptım saçımı kurutup apar topar çıktım nişanlımla buluştuk işte :asigim: ... ne anlatcam size nişanlımla yemeğe gittik oturuyoruz aşkım biri ilaçları içmiş içmiş bütün ilaç kokusu içime işledi dedi ama benden geldiğini anladım çattırmıyorum:roflol: sonra yolda yürürken aşkım bu ilaç kokusu burnuma işlemiş sanki hastanedeyim nerden geliyor diye aranıyor ay çatladım gülmekten:dance: sonra benden geliyor kuzum dedim adımı da şurup kokulum koymaz mı koptuk bugün yaniii.bu arada saçlarım parlıyormuş benim ki söyledi, tepende bir sürü ufak saçlar patlamış dedi:hooray:

canlar ben geldim bugün 2.denememi yaptım saçımı kurutup apar topar çıktım nişanlımla buluştuk işte :asigim: ... ne anlatcam size nişanlımla yemeğe gittik oturuyoruz aşkım biri ilaçları içmiş içmiş bütün ilaç kokusu içime işledi dedi ama benden geldiğini anladım çattırmıyorum:roflol: sonra yolda yürürken aşkım bu ilaç kokusu burnuma işlemiş sanki hastanedeyim nerden geliyor diye aranıyor ay çatladım gülmekten:dance: sonra benden geliyor kuzum dedim adımı da şurup kokulum koymaz mı koptuk bugün yaniii.bu arada saçlarım parlıyormuş benim ki söyledi, tepende bir sürü ufak saçlar patlamış dedi:hooray:

kaydirigubbakcemile3 alemsiniz yaa
bizimki daha bişey farketmedi :sinifsinif: ne koku, ne de değişiklik.:mymeka:

bi daha nişanlım dersen seni döfcem :kızgın: benimkiyle küsüm günlerdir :gitme:

:roflol: ay çok güldüm ya...
benim sevdüceğim de askere gitmeden önce - ki ben o zamanlar sarımsak yapıyordum saçlarıma-

"aşkım seni askerde hatırlamak için bir baş sarımsak alıp koklayacağım" demişti:roflol::roflol:

benim saçım da dört beş ay önce böyleydi. bunun kahvesi. salak kafam gittim kestirdim. hem de bilmediğim bir kuaföre ve maymuna çevirdi beni. şimdi resmen married with children'daki peg bundy gibiyim.
eheheh kızma ama o kadın çok komik :roflol::kedi:

benim sevdüceğim de askere gitmeden önce - ki ben o zamanlar sarımsak yapıyordum saçlarıma-

"aşkım seni askerde hatırlamak için bir baş sarımsak alıp koklayacağım" demişti:roflol::roflol:

:roflol:

uzun olmasından kaynaklı olduğunu düşünmüyorum
benim de saçlarım uzundur
bence bi dermatologa git
bi kan alsın,tahlil yapsın
saç dökülmesi bir çok hastalığın sebebi olabiliyor
korkutmak değil amacım yanlış anlama ama saç dökülmesi,incelip seyrelmesi ya da tırnak sararması,tırnak uzamaması vb konular bakımsızlıktan çok sağlıksızlığın işareti olabiliyor mafoldumben

Aşırı dökülme yok canım bende. Zaten günde 100 tel dökülmesi normal derler, ama siz dökülme tamamen bitti diyorsunuz ben o yüzden kafama taktım.
Bir rahatsızlığım olduğunu zannetmiyorum şükür. Teşekkür ederim uyardığın için.ŞenizSaçlar uzun olunca biraz döküldü mü çok geliyor gözüme ve sadece banyoda dökülme oluyor.

sen yapmaya devam et ben şimdi baktım not almıştım 7 kasımda başlamışım sarımsaklı şampuana nerdeyse 2 ay olacak saçlarım dökülmesi iyice azaldı sen daha yeni başamışssın hemen pes etme başlarda benimde nasıldı bir görsen sanki ters etki yaratmış gibi ama şimdi çok şükür dökülme derdi bittikaydirigubbakcemile5

O zaman doğru yoldayım desene.kaydirigubbakcemile5
Tamma canım sarımsaklı şampuana devamm...kaydirigubbakcemile

ay bende sana çok güldümkaydirigubbakcemile3 allah iyiliğini versin bende bugün buluştum sevgilimle sabah yıkamıştım saçlarımı o biliyodu zaten sarımsaklı şampuan kullandığımı dedim valla kusura bakma bir süre idare ediceksin dedim ama bugün yeni yıkadığımdan olsa gerek burnuna burnuna vurmuş arabaya biner binmez itiraf etti bide sade sarımsakta deil baharatlı sarımsaklı bişey kokuyor dedi valla bozuldum ne alaka baharat sucukmuyum ben yahunaniknanik

Back
X