- Konu Sahibi EU3
- #1.541
heveslenin diye gösteriyorum ayol ne die yoluonus aaaya göstermeyin bana böyle saçlar gıcık, oluyorum, uyuz oluyorum, off benim de yolasım geliyor:))))
cadı mısın sen -tatlicadiarzu-
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heveslenin diye gösteriyorum ayol ne die yoluonus aaaya göstermeyin bana böyle saçlar gıcık, oluyorum, uyuz oluyorum, off benim de yolasım geliyor:))))
epica isimli senfonik metal grubunun solisti simone simons buyrunnnnnnnnn
heveslenin diye gösteriyorum ayol ne die yoluonus aaa
cadı mısın sen -tatlicadiarzu-
benim saçım da dört beş ay önce böyleydi. bunun kahvesi. salak kafam gittim kestirdim. hem de bilmediğim bir kuaföre ve maymuna çevirdi beni. şimdi resmen married with children'daki peg bundy gibiyim.
canlar ben geldim bugün 2.denememi yaptım saçımı kurutup apar topar çıktım nişanlımla buluştuk işte :asigim: ... ne anlatcam size nişanlımla yemeğe gittik oturuyoruz aşkım biri ilaçları içmiş içmiş bütün ilaç kokusu içime işledi dedi ama benden geldiğini anladım çattırmıyorum:roflol: sonra yolda yürürken aşkım bu ilaç kokusu burnuma işlemiş sanki hastanedeyim nerden geliyor diye aranıyor ay çatladım gülmekten:dance: sonra benden geliyor kuzum dedim adımı da şurup kokulum koymaz mı koptuk bugün yaniii.bu arada saçlarım parlıyormuş benim ki söyledi, tepende bir sürü ufak saçlar patlamış dedi:hooray:
eed cnm :icecream:aaaa kız dinlerdim he 2 sene öncesine kadarr. Zaten nolduysa 2 sene içinde oldu kaydirigubbakcemile3
Şu ince güzel sesli hatunn CADIARZU
bi daha nişanlım dersen seni döfcemcanlar ben geldim bugün 2.denememi yaptım saçımı kurutup apar topar çıktım nişanlımla buluştuk işte :asigim: ... ne anlatcam size nişanlımla yemeğe gittik oturuyoruz aşkım biri ilaçları içmiş içmiş bütün ilaç kokusu içime işledi dedi ama benden geldiğini anladım çattırmıyorum:roflol: sonra yolda yürürken aşkım bu ilaç kokusu burnuma işlemiş sanki hastanedeyim nerden geliyor diye aranıyor ay çatladım gülmekten:dance: sonra benden geliyor kuzum dedim adımı da şurup kokulum koymaz mı koptuk bugün yaniii.bu arada saçlarım parlıyormuş benim ki söyledi, tepende bir sürü ufak saçlar patlamış dedi:hooray:
canlar ben geldim bugün 2.denememi yaptım saçımı kurutup apar topar çıktım nişanlımla buluştuk işte :asigim: ... ne anlatcam size nişanlımla yemeğe gittik oturuyoruz aşkım biri ilaçları içmiş içmiş bütün ilaç kokusu içime işledi dedi ama benden geldiğini anladım çattırmıyorum:roflol: sonra yolda yürürken aşkım bu ilaç kokusu burnuma işlemiş sanki hastanedeyim nerden geliyor diye aranıyor ay çatladım gülmekten:dance: sonra benden geliyor kuzum dedim adımı da şurup kokulum koymaz mı koptuk bugün yaniii.bu arada saçlarım parlıyormuş benim ki söyledi, tepende bir sürü ufak saçlar patlamış dedi:hooray:
eheheh kızma ama o kadın çok komik :roflol::kedi:benim saçım da dört beş ay önce böyleydi. bunun kahvesi. salak kafam gittim kestirdim. hem de bilmediğim bir kuaföre ve maymuna çevirdi beni. şimdi resmen married with children'daki peg bundy gibiyim.
bi daha nişanlım dersen seni döfcembenimkiyle küsüm günlerdir :gitme:
ouff inş :gitme:kıyamam tatlım inşallah bir an önce barışırsınız zzzzz
allah herkesi sevdiğine bağışlasın opuyorumnanaktan
:roflol: ay çok güldüm ya...
benim sevdüceğim de askere gitmeden önce - ki ben o zamanlar sarımsak yapıyordum saçlarıma-
"aşkım seni askerde hatırlamak için bir baş sarımsak alıp koklayacağım" demişti:roflol::roflol:
bi daha nişanlım dersen seni döfcembenimkiyle küsüm günlerdir :gitme:
kaydirigubbakcemile3 alemsiniz yaa
bizimki daha bişey farketmedi :sinifsinif: ne koku, ne de değişiklik.:mymeka:
uzun olmasından kaynaklı olduğunu düşünmüyorum
benim de saçlarım uzundur
bence bi dermatologa git
bi kan alsın,tahlil yapsın
saç dökülmesi bir çok hastalığın sebebi olabiliyor
korkutmak değil amacım yanlış anlama ama saç dökülmesi,incelip seyrelmesi ya da tırnak sararması,tırnak uzamaması vb konular bakımsızlıktan çok sağlıksızlığın işareti olabiliyor mafoldumben
sen yapmaya devam et ben şimdi baktım not almıştım 7 kasımda başlamışım sarımsaklı şampuana nerdeyse 2 ay olacak saçlarım dökülmesi iyice azaldı sen daha yeni başamışssın hemen pes etme başlarda benimde nasıldı bir görsen sanki ters etki yaratmış gibi ama şimdi çok şükür dökülme derdi bittikaydirigubbakcemile5
amin canım :Saruboceq::gitme:ah kıyamam yavrum sana benna.s. aman senin gibi güzel hatunu bulmuş ta bunuyor muklava:
düzelir merak etme sen..opuyorumnanaktan
kıyamam tatlım inşallah bir an önce barışırsınız zzzzz
allah herkesi sevdiğine bağışlasın opuyorumnanaktan
:roflol: ay çok güldüm ya...
benim sevdüceğim de askere gitmeden önce - ki ben o zamanlar sarımsak yapıyordum saçlarıma-
"aşkım seni askerde hatırlamak için bir baş sarımsak alıp koklayacağım" demişti:roflol::roflol: