Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
edit yazan yere tıklapeki bekliyoruz ayrıca bu sayfaya koyduğumuz resimleri sayfadan nasıl silebiliyoruz CADIARZU
edit yazan yere tıkla
fotonun linkini sil kaydet de
istersen silebilirim seninkini?
eklemiştim ya hani , kızlar gördü herhalde
25eylülde sarımsaklı şampuana başladım.yaklaşık 3 ay oluyor sarımsaklı şampuan yapmaya başlayalıkontess bariz uzamış yaaa:1shok:
belindeki siyah kemer yerinin ne kadar üzerindeyken kemere kadar uzamış vallaaa
Kaç ayda uzadı canım toplam??
aminnn canım :Saruboceq:resmen uzamış gözle görülür fark var kontescim hadi bakalım darısı başımıza![]()
:1shok::1shok:
kontesimmm şimdi bunlar hepi topu 2,5 - 3 ayda mı olduuu????
yaa şahane çok beğendim, bayıldım :1shok:
tamam karar verdim... bakayım bi okulda bizim sinameki eken öğrenciler varsa tarlalarında ben gideyim orda yatayım en iyisi... cık olmıcak bu böööle... :))))
eheheh
ne okuodun ki sen :icecream:
Benim de Nisan'da doğum günüm var acaba uzar mı diyorum ne kadar uzar diyorumm şimdiden düşünüyorum vallaaa. Kontesscim eğer senin saçlar gibi uzarsa 2,5 ayda bu kadar, 4 ayda kim ne kadar olurrr onu düşündümm. İnş. bende de aynı sonucu verir canım :Saruboceq:
ziraat mühendisliği canımkaydirigubbakcemile3 ama napıyımmm çok kıskandım:asigim:
uzar cnm benceBenim de Nisan'da doğum günüm var acaba uzar mı diyorum ne kadar uzar diyorumm şimdiden düşünüyorum vallaaa. Kontesscim eğer senin saçlar gibi uzarsa 1,5 ayda bu kadar, 4 ayda kim ne kadar olurrr onu düşündümm. İnş. bende de aynı sonucu verir canım :Saruboceq:
eheheh meslekdaş sayılırsın opuyorumnanaktan
yaa inşallah :Saruboceq: bu arada benim de nisan da doğumgünüm? kaç nisan acabazemuszemus
meslektaşım, saçdaş da olalım mı alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3
senin bölüm ne canım ?
3 Nisan canım. senin?