• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özellikle aynı elbisemi giydim ki fark belli olsun :icecream:
bakıma başlamadan öncesi ve sonrası...

kontess bariz uzamış yaaa:1shok:
belindeki siyah kemer yerinin ne kadar üzerindeyken kemere kadar uzamış vallaaa:nazar:
Kaç ayda uzadı canım toplam??

resmen uzamış gözle görülür fark var kontescim hadi bakalım darısı başımıza;)

:1shok::1shok:
kontesimmm şimdi bunlar hepi topu 2,5 - 3 ayda mı olduuu????
yaa şahane çok beğendim, bayıldım :1shok:

kontess bariz uzamış yaaa:1shok:
belindeki siyah kemer yerinin ne kadar üzerindeyken kemere kadar uzamış vallaaa:nazar:
Kaç ayda uzadı canım toplam??
25eylülde sarımsaklı şampuana başladım.yaklaşık 3 ay oluyor sarımsaklı şampuan yapmaya başlayalı
bunun son 1,5 ayında da sinameki + sarımsaklı şampuan kullandım canlar
çok teşekkr edrm :Saruboceq::kedi:

tamam karar verdim... bakayım bi okulda bizim sinameki eken öğrenciler varsa tarlalarında ben gideyim orda yatayım en iyisi... cık olmıcak bu böööle... :))))

Benim de Nisan'da doğum günüm var acaba uzar mı diyorum ne kadar uzar diyorumm şimdiden düşünüyorum vallaaa. Kontesscim eğer senin saçlar gibi uzarsa 1,5 ayda bu kadar, 4 ayda kim ne kadar olurrr onu düşündümm. ınş. bende de aynı sonucu verir canım :Saruboceq:

Benim de Nisan'da doğum günüm var acaba uzar mı diyorum ne kadar uzar diyorumm şimdiden düşünüyorum vallaaa. Kontesscim eğer senin saçlar gibi uzarsa 2,5 ayda bu kadar, 4 ayda kim ne kadar olurrr onu düşündümm. İnş. bende de aynı sonucu verir canım :Saruboceq:

yaa inşallah :Saruboceq: bu arada benim de nisan da doğumgünüm? kaç nisan acabazemuszemus

Benim de Nisan'da doğum günüm var acaba uzar mı diyorum ne kadar uzar diyorumm şimdiden düşünüyorum vallaaa. Kontesscim eğer senin saçlar gibi uzarsa 1,5 ayda bu kadar, 4 ayda kim ne kadar olurrr onu düşündümm. İnş. bende de aynı sonucu verir canım :Saruboceq:
uzar cnm bence
artık o kdr normal gelio ki bana , anlatamam
bi de kuaförüm ayda 1 cm diyordu
şimdi sanki 4 ayda popoma gelcekmş gbi hissediorm sırnaşık şey

Back
X