- Konu Sahibi EU3
- #1.761
aslında sarımsaklı yıkamadan sonra çam terebentini kullanılması iyi fikir olablir sarımsak kokusunu önleyebilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:1shok:abbow gaz yağı mı o ne kız öle motor yağı gibiin kaydirigubbakcemile3
kökten çözüm olur bencee :icecream:
bende aSlan burcu olarak aslan yelesi gibi saçlarımla rapunzel olmaya adayıımmmm ... opuyorumnanaktan :1ninca:
gaz yagı diyorsunuz bit için bu bit için kullanılan şeylerde bi olay var mutlaka...
cünkü entele otu ne biliyim bit temizleme ilaçları inanılmaz saçı uzatıyor gaz yagınada inanırım yani ama kesinlikle bakım içim kullanılabilecegine inanmıyorum.
saç derisine işlerse bi süreden sonra problem cıkarabilir sonucta fisfisfis
kaydirigubbakcemile3 allah iyiliğini versin hiç güleceyim yoktu ilahi tarçınlı kurabiyekaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 ne bilim kız saça zarar verir kökten kurtuluruz bu dertten gibime geldi kanımca akannehir
vallahi yalan olmasın ya çam terebenti yada entele otu ikinde birinde kanseri uyrıcı bişey varmış ama ne tam hatırlamıyorum saç için derin araştırmaları girdiğim dönemlerde bu bilgiyi eidnmiştim CADIARZU
papatyacım özeline msj atıyorum bilgin olsun.
entele olabilir canım. Çünkü zehirli bir ot göze falan değmemesi gerek ve çok dikkatli kullanılması lazım.. Enteleyi kaynattığın kabın falan başka hiçbir türlü kullanılmaması gerekiyor. Hiç kullanmadım bir ara heves ettim ama böyle duyunca vazgeçtim
kafamçokkarıştınaniknaniklaelaelaelaelae:dance::1closedeyes::sinifsinif:kaydirigubbakcemile3mafoldumben
şuan böyle karışık hallerdeyim;saç yüzünden...
şöyle istediğimiz sonuçları alalım face de grup açıcam bizler adına hem eğlenceli olur kurucumuzda merve olur süper olur hem birbirimizi daha iyi tanımış oluruz...![]()
aaaaaa aklınla bin yaşa sper olur vallaahhhaadelikafadulden