• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslında sarımsaklı yıkamadan sonra çam terebentini kullanılması iyi fikir olablir sarımsak kokusunu önleyebilir

bende aSlan burcu olarak aslan yelesi gibi saçlarımla rapunzel olmaya adayıımmmm ... opuyorumnanaktan :1ninca:

gaz yagı diyorsunuz bit için bu bit için kullanılan şeylerde bi olay var mutlaka...
cünkü entele otu ne biliyim bit temizleme ilaçları inanılmaz saçı uzatıyor gaz yagınada inanırım yani ama kesinlikle bakım içim kullanılabilecegine inanmıyorum.

saç derisine işlerse bi süreden sonra problem cıkarabilir sonucta fisfisfis

bende aSlan burcu olarak aslan yelesi gibi saçlarımla rapunzel olmaya adayıımmmm ... opuyorumnanaktan :1ninca:

gaz yagı diyorsunuz bit için bu bit için kullanılan şeylerde bi olay var mutlaka...
cünkü entele otu ne biliyim bit temizleme ilaçları inanılmaz saçı uzatıyor gaz yagınada inanırım yani ama kesinlikle bakım içim kullanılabilecegine inanmıyorum.

saç derisine işlerse bi süreden sonra problem cıkarabilir sonucta fisfisfis

vallahi yalan olmasın ya çam terebenti yada entele otu ikinde birinde kanseri uyrıcı bişey varmış ama ne tam hatırlamıyorum saç için derin araştırmaları girdiğim dönemlerde bu bilgiyi eidnmiştim CADIARZU

vallahi yalan olmasın ya çam terebenti yada entele otu ikinde birinde kanseri uyrıcı bişey varmış ama ne tam hatırlamıyorum saç için derin araştırmaları girdiğim dönemlerde bu bilgiyi eidnmiştim CADIARZU

entele olabilir canım. Çünkü zehirli bir ot göze falan değmemesi gerek ve çok dikkatli kullanılması lazım.. Enteleyi kaynattığın kabın falan başka hiçbir türlü kullanılmaması gerekiyor. Hiç kullanmadım bir ara heves ettim ama böyle duyunca vazgeçtim

Son düzenleme:
entele olabilir canım. Çünkü zehirli bir ot göze falan değmemesi gerek ve çok dikkatli kullanılması lazım.. Enteleyi kaynattığın kabın falan başka hiçbir türlü kullanılmaması gerekiyor. Hiç kullanmadım bir ara heves ettim ama böyle duyunca vazgeçtim

hmm ozaman enetele otudur yüksek ihtimalleyerimseniben

kafamçokkarıştınaniknaniklaelaelaelaelae:dance::1closedeyes::sinifsinif:kaydirigubbakcemile3mafoldumben

şuan böyle karışık hallerdeyim;saç yüzünden...

şöyle istediğimiz sonuçları alalım face de grup açıcam bizler adına hem eğlenceli olur kurucumuzda merve olur süper olur hem birbirimizi daha iyi tanımış oluruz...;)

kafamçokkarıştınaniknaniklaelaelaelaelae:dance::1closedeyes::sinifsinif:kaydirigubbakcemile3mafoldumben

şuan böyle karışık hallerdeyim;saç yüzünden...

mervecim sen zaten süper sonuçlar elde etmişsin aynen uygulamaya devam hiç kafanı karıştırma benceopuyorumnanaktan

konteeees nerelerdesin elaya sancılar girdi gelde hallet şu resimlerri:)))

ya kızlar ben enteleyi galiba bi daha kullanmıcam bi haftada üç uygulama yaptım ama..sanırım saclarımı sertleştirdi.bide zaten yaparken cok korkuyorum.arada yüzüme filan kaçıyor.tedirgin oluyorum.

kızlar bir sorum olcak size biz simdi haftada 2 ders inkılap görüyoruz bu dersin devamsızlık hakkı nedir öğrenebilir miyim kaç kere o derse girmeme hakkım var yani bilginiz vardır mutlaka cok önemlide :ecrin_bebek:

bide zehirli filan deniyor.kokuyorum.bu sinamekili tarife başlayayım diyorum.bi türlü elim gitmiyor onada.bundan zarar gören yok degilmi hiç?

Back
X